190
MED46E2C56212614A9BBFC0A78A00D16532

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Bollmoravägen 70, 2 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,350,000

Ansvarig mäklare

Största 4:an i Brf Björkbacken äntligen till salu. Toppenfin med 2 renoverade och stambytta badrum med kakel och klinker. Rymligt renoverat kök med plats för matbord. Inglasad balkong. 3 fina sovrum. Närhet till centrum, bussar (150 m), vårdcentral och grönområden.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,850 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea94.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer216
Byggår1962-1963
Driftskostnad304 kr/månad

Bilder

Kök

Matplats i kök

Kök

WC, bad och tvätt

WC/dusch

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Största lägenheten i populära Brf Björkbacken är nu till försäljning. Bostaden ligger i ett lugnt område med närhet till Tyresö centrum och kommunikationer. En ljus och fräsch lägenhet i mycket gott skick. Inglasad balkong ger långa sköna sommarkvällar. Renoverade våtrum med kakel och klinker i samband med föreningens stambyte 2014. Alla innerdörrar är utbytta och säkerhetsdörr är installerad.

Rymlig välkomnande hall i vinkel med svart laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för klädförvaring genom hängare samt en stor skjutdörrsgarderob. Ett städskåp är också placerat i hallen. En säkerhetsdörr är installerad.

Fint kök i vinkel med lackade luckor i två nyanser. En vitrindel finns ovan en extra arbetsbänk. Extra skåp med vinhylla är monterade vid matplatsen. Vitmålade väggar och laminatgolv från Tarkett. Vitt kakel sitter ovanför diskbänk och arbetsytor i ek. Vitvarorna består av kyl/frys x 2 från Ikea -14, spis med häll Electrolux, fläkt Franke och diskmaskin Bosch. Ljusinsläpp från 2 fönster i köket ger en ljus och trevlig matplats.

Det stora vardagsrummet har parkettgolv som är slipat 2010/2011 och väggarna är målade i vitt samt en fondvägg. Rummet har utgång till lägenhetens inglasade balkong med trätrall.

Renoverad WC/dusch -14 med grått klinkergolv och stora vita kakelplattor. Svart dekorkakel i duschdelen. Här finns vägghängd WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning.

Renoverat WC/badrum -14 med grått klinkergolv och stora vita kakelplattor. Svart dekorkakel på 2 väggar. Här finns vägghängd WC, handfat med svart kommod, badrumsspegel med belysning, badkar och handduksvärmare. Inbyggda hyllor i nisch ger extra förvaring. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Aniston Hotpoint 7 kg.

Stort och ljust sovrum med laminatgolv och väggar målade i vitt samt en fondvägg. Här finns en hel garderobsvägg med inbyggd belysning.

Sovrum med ljust laminatgolv och målade väggar samt en fondtapet. Här finns en dubbelgarderob.

Sovrum med ljust laminatgolv och ljusa målade väggar. Här finns en stor skjutdörrsgarderob.
Antal rum
4 rum
Boarea
94.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 5,850 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 3,653 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,040
Försäkring
SEK 1,613
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
0.27964 %
Andel av årsavgiften
0.27983 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1962-1963
Energideklaration
Utförd. 12/18/2009
Energiprestanda
142 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt
Just nu pågår fönsterbyte av fönster och balkongdörr i vardagsrum i Brf Björkbacken.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Ett förråd tillhör lägenheten.
Barnvagnsförråd i porten.
Förening
Namn
HSB Brf Björkbacken
Om föreningen
HSB Brf Björkbacken har i dagsläget 383 lägenheter. Det finns även 152 garage och 233 bilplatser som hyrs ut till medlemmarna. Till dessa är det separat kö. Garageplats med eluttag kostar 350 kronor/mån. Carport med el 300 kronor/månad. Parkeringsplats 200 kr/månad. För mer info om eventuell kö eller bokning kontakta förvaltaren på tel. 08-6579090.

I föreningen finns tillgång till stora tvättstugor i port 63 och 43, möjlighet att hyra extraförråd, två cykelförråd, mopedförråd vid port 45, bastu och gym i port 43 och uthyrningslokal finns att hyra för 100 kr per pass. Övernattningslägenhet i port 73 finns att hyra för 200 kr/natt. Dessutom finns en festlokal i port 77. Bokning av lokaler samt tvättstuga sker smidigt via internet alt. via bokningsterminalerna i tvättstugorna och mer information och bilder finns att hitta på föreningens hemsida.

Bredband och kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget.

Föreningen har en underhållsplan som uppdateras årligen. Föreningen har genomfört stamrenovering av samtliga lägenheter och arbetet slutfördes 2015. Elledningarna är också bytta i lägenheterna och nya moderna proppskåp är installerade.

Enligt föreningens hemsida så har radonmätning utförts och godkänts 2009.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är utförd och godkänd 2012.

Under 2011 genomförde föreningen ett utbyte av samtliga termostatventiler och termostater.

2010-2011 har man uppgraderat till 3-fas i lägenheterna.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare. De boende kan kontrollera sin förbrukning via internet.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen/na 300 kronor. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift..

Föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/bjorkbacken
Organisationsform
Andelsratt

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Bollmoravägen 70, 2 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg