190
MEDCC75EAAFA0C9417287244560C3FA7856

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Bollmoravägen 64, bv


Såld!
Slutpris: SEK 2,800,000

Ansvarig mäklare

Topprenoverad 4:a i markplan i populära HSB Brf Björkbacken. Stor trädäckad uteplats i soligt västerläge. Genomgående mycket gott skick med stilrent kök i crémefärgat högblankt från -14/-15. Två helkaklade och stambytta badrum i toppskick. Tre fina sovrum.
Perfekt om du har barn eller husdjur eller inte vill gå i trappor.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,420 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea89.5 kvm
Lägenhetsnummer241
Driftskostnad368 kr/månad

Bilder

Härlig uteplats i fint västerläge med kvällssol

Matplats i kök

Matplats i kök

Kök

Stambytt och nyrenoverad WC/dusch

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomnande hall med gott om förvaring i anslutning via flertalet garderober med bland annat städskåp.

Stambytt och helkaklat WC/duschrum med golvvärme. Handfat med kommod, vägghängd WC, duschplats och handdukstork.

Sovrum nr 1 med heltäckningsmatta och tapet.

Sovrum nr 2 med heltäckningsmatta och tapet.

Sovrum nr 3 med bra förvaring i en hel garderobsvägg med skjutdörrar och delvis spegelglas. Heltäckande matta och tapet. Gott om plats för dubbelsäng.

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt utgång till uteplats. Via altandörren når man lägenhetens fina uteplats i fint västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Uteplatsen har ett stort trädäck och har gott om plats för utemöbler och möjlighet att ta sig ut på gräset. Uteplatsen omgärdas av en vintergrön insynskyddande Tuijahäck.

Stilrent och påkostat kök i vinkel med mycket bra arbets- och förvaringsutrymmen. Integrerad kyl, frys samt diskmaskin. Spishäll, fläkt samt inbyggd ugn och mikro. Matplats för stort sällskap.

Stambytt och stilfullt renoverat WC/duschrum med klinkergolv, golvvärme, och kaklade väggar. Handfat med kommod samt ytterligare förvaring i matchande badrumsskåp. Vägghängd WC, handdukstork samt duschplats. Förberett för tvättmaskin.

Lägenheten har ett praktiskt lägenhetsförråd som ligger på samma våningsplan, just utanför lägenhetsentrén.
Antal rum
4 rum
Boarea
89.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,420 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,411 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,270
Försäkring
SEK 1,141
Beräknat antal personer
4
Byggnad
Energideklaration
Utförd. 12/18/2009
Energiprestanda
142 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Ett närliggande förråd i samma port tillhör lägenheten.
Förening
Namn
HSB Brf Björkbacken
Om föreningen
HSB Brf Björkbacken har i dagsläget 383 lägenheter. Det finns även 152 garage och 233 bilplatser som hyrs ut till medlemmarna. Till dessa är det separat kö. Garageplats med eluttag kostar 350 kronor/mån. Carport med el 300 kronor/månad. Parkeringsplats 200 kr/månad. För mer info om eventuell kö eller bokning kontakta förvaltaren på tel. 08-6579090.

I föreningen finns tillgång till stora tvättstugor i port 63 och 43, möjlighet att hyra extraförråd, två cykelförråd, mopedförråd vid port 45, bastu och gym i port 43 och uthyrningslokal finns att hyra för 100 kr per pass. Övernattningslägenhet i port 73 finns att hyra för 200 kr/natt. Dessutom finns en festlokal i port 77. Bokning av lokaler samt tvättstuga sker smidigt via internet alt. via bokningsterminalerna i tvättstugorna och mer information och bilder finns att hitta på föreningens hemsida.

Bredband och kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget.

Föreningen har en underhållsplan som uppdateras årligen. Föreningen har genomfört stamrenovering av samtliga lägenheter och arbetet slutfördes 2015. Elledningarna är också bytta i lägenheterna och nya moderna proppskåp är installerade.

Enligt föreningens hemsida så har radonmätning utförts och godkänts 2009.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är utförd och godkänd 2012.

Under 2011 genomförde föreningen ett utbyte av samtliga termostatventiler och termostater.

2010-2011 har man uppgraderat till 3-fas i lägenheterna.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare. De boende kan kontrollera sin förbrukning via internet.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen/na 300 kronor. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift..

Föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/bjorkbacken
Organisationsform
Andelsratt

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Bollmoravägen 64, bv

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg