190
MED55A33CFFBE4A4D5E8C7328ED08DF2875

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Siklöjevägen 10, 1tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,350,000

Ansvarig mäklare

Elegant, nyproducerad 2:a i populära HSB Brf Pigghajen med bl.a. öppen planlösning och stor balkong i sydvästläge! Modern nyproduktion från 2014/2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Nära naturen, Tyresö centrum och goda kommunikationer. Välkommen hem!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,578 inkl värme, kallvatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea65.5 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer36
Byggår2015
Driftskostnad914 kr/månad

Bilder

Varmt välkommen till Siklöjevägen 10!

Ljust vardagsrum med fönster i två vädersträck

Fint Vedum kök

Utgång till bostadens trevlig balkong

Balkong i bästa sydvästläge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Nyproducerad och välplanerad 2:a i toppskick i HSB Brf Pigghajen!

Här kommer verkligen termen "Bara att flytta in" väl till hands. Nyproduktion från 2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Större balkong i västerläge ger möjlighet att sitta ute i solnedgången under sena sommarkvällar och njuta i goda vänners lag. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek, vitmålade väggar i samtliga rum och erbjuder ett helkaklat badrum med en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och tele finns att tillgå i lägenhetens alla rum. Välkommen att flytta in!

Föreningen ligger nära naturen och Tyresö Centrum, golfbana, rackethall, simhall och ishall. Alldeles intill huset ligger busshållplats med flertalet busslinjer, bl.a. direktlinje mot Stockholm city och bussar mot Gullmarsplan.
Antal rum
2 rum
Boarea
65.5 kvm
HALL
Rymlig entréhall som ger en välkomnande känsla när man kliver in i lägenheten. Hallen har plats för avhängning och garderob vid ytterdörr. På golvet ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt. I anslutning till hallen finns lägenhetens rymliga klädkammare, badrum samt ett linneskåp och ett städskåp.
KÖK
Elegant kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrum, gott om arbetsyta och rymlig matplats som erbjuder rum för festmiddagar med vänner och familj. Köket har vita skåpluckor och lådfronter, med mjuk stängning samt vackert stänkskydd i laminat. Genomgående vita vitvaror vilka inkluderar inbyggd ugn, mikrovågsugn, spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys.
VARDAGSRUM
Lägenheten har ett trevligt vardagsrum som är lätt att möblera, med plats för både soffgrupp och tv-möblemang. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök, fönster åt två väderstreck och har stor balkongdörr och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vacker ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet finns det utgång till lägenhetens balkong.
BALKONG
Rymlig balkong belägen i sydvästläge med gott om plats för balkongmöblemang. Balkongen har vackrer komposittrall på golv och det finns belysning och eluttag för inkoppling av t ex infravärme för mysiga kvällar ute på balkongen långt in på säsongen.
SOVRUM
Lägenheten har ett rymliga sovrum med stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaringsmöbler. Sovrummet har parkettgolv i ek och vitmålade väggar.
BADRUM
Det stora helkaklade badrummet har väggar i stilrent vitt kakel och antracitgrått klinkergolv med underliggande komfortvärme. I tak finns infälld spotlightbelysning. Badrummets utrustning består av duschhörna med vikbara glasväggar, wc, handfat och spegelskåp med spotlightbelysning samt gott om plats för badrumsartiklar. Här i badrummet finns det plats för badkar för den som önskar och det finns dessutom en rymlig tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk monterad för att lätt kunna vika tvätt och den ger bra avlastning vid arbete i badrummet. På väggen ovanför arbetsbänken sitter väggskåp med gott om plats för förvaring. Utöver de vanliga bekvämligheterna finns även en eluppvärmd handdukstork, för extra komfort.
KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare som nås från hallen, den är inredd med hylla och hängare.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,578 inkl värme, kallvatten
Driftskostnad
SEK 10,968 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,644
VA
SEK 1,524
Försäkring
SEK 2,352
Övrigt
SEK 2,448
Beräknat antal personer
1
Kommentar
El: Säljaren har haft en elkostnad på ca 387 kr/mån.

VA: Säljaren har haft en kostnad för varmvattenförbrukning på ca 127 kr/mån.

Försäkring: Säljaren har hemförsäkring via Folksam. Kostnad: 196 kr/år.

Övrigt: Kostnad för bredband, anslutning för ip-telefoni samt kabel-tv är 204 kr/mån.
Andel i föreningen
2.03184 %
Andel av årsavgiften
2.13744 %
Byggnad
Byggnadstyp
4-våningshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system mekanisk till-/frånluft
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
BALKONG
Trevlig balkong i bästa sydvästläge.

SÄKERHETSDÖRR
Säkerhetsdörr för extra lugn och trygghet.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Förening
Namn
HSB Brf Pigghajen
Om föreningen
HSB Brf Pigghajen består av 51 lägenheter i tre huskroppar med adress Siklöjevägen 6-10 och hade inflyttning våren 2015.

Projektet är den tredje etappen som HSB byggt längs Siklöjevägen och bostäderna är moderna och ljusa. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser.

Lägenhetsfördelning:
9 st 1 rum och kök, ca 33 kvm
16 st 1 rum och kök, ca 42,5 kvm
7 st 2 rum och kök, ca 56-72 kvm
8 st 3 rum och kök, ca 72 kvm
7 st 3-4 rum och kök, ca 85,5 kvm
4 st 4 rum och kök, ca 100 kvm

Området har fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Badrummen har vattenburen golvvärme och är försedda med handdukstork ansluten till el.

Ventilationssystemet är ett så kallat FTX-system med mekanisk till- och frånluft.

I årsavgiften ingår värme och kallvatten.

Varje lägenhet har enskild varmvattensavläsning och förbrukningskostnaderna debiteras separat.

HSB Brf Pigghajen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla lägenheter i föreningen. Varje lägenhet har en egen elmätare och förbrukningskostnaderna debiteras separat.

Postfack finns monterade i husens entréer.

Tvättmaskin och kondenstumlare eller kombimaskin (beroende på våtrumstyp) i samtliga lägenheter.

Till samtliga lägenheter hör ett lägenhetsförråd.

I föreningen finns ett styrelserum.

Det finns ca 40 st markparkeringar i bostadsrättsföreningen varav ca 15 st platser ligger på HSB brf Rödingens tomt. 2 st av platserna är handikappanpassade. Separat kö till parkering. Kostnad ca: 300 kr/mån. I området finns det även kommunal kantstensparkering utmed Siklöjevägen.

I anslutning till husen finns markbehållare för hushållssopor. Längre ner på Siklöjevägen finns större kärl för sopsortering.

Bredband/TV/telefoni. Föreningen har tecknat ett avtal med Bredbandsbolaget. Kostnad: 204 kr/månad. Då ingår bredband, IP-telefoni och digital-TV (basutbud). Samtalskostnad för IP-telefoni ingår inte i månadsavgiften.

Mediecentral i samtliga lägenheter där digital-tv, teleuttag samt datauttag utgår ifrån.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kr. Årsavgift betalas av köparen 250 kr.

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Siklöjevägen 10, 1tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg