190
MEDD461BCF423FD446FABF788D8FEC227AA

Såld!

Tyresö strand, Tyresö

Maria Sofias väg 5, 2 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,975,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna stilfulla och ljusa gavel-4:a, 55+ boende. Högst upp i huset med hiss, ingen granne ovanpå. Genomgående parkettgolv. Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med burspråk. Inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. 3 fina sovrum. 2 WC, kaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök med vita släta luckor och inbyggda moderna maskiner. Bra förvaringsmöjlighet i flera garderober samt klädkammare. Fint läge invid Strandtorget med butiker och restauranger. Närhet såväl till Tyresö slott som promenadstråk i Alby friluftsområde och bussar till Gullmarsplan och Stockholm C.

Om området

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan på ca 30 minuter, med avgångar var 20:e minut under rusningstid, Buss 824 som går till och från Handenterminalen från Tyresö strand. Från hållplats Strandallén går Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Vattugatan (T-centralen). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en bl.a. en livsmedelsbutik med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, klädbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång till allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan och Tyresö skola med förskolor och klass 1 - 9. Flera förskolor ligger i närområdet, som tex Strandpärlan, Hästhagen, Rotvik, Stjärnan och Slottsvillan.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,189 Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea93 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer61201
Byggår2013
Driftskostnad432 kr/månad

Bilder

Välkommen till Maria Sofias väg 5

Kök

Sovrum 3

Inglasad balkong

WC, dusch och tvätt

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall med ekparkett och väggar målade i vitt. Här finns plats att hänga av kläder samt två garderober. Lägenheten har säkerhetsdörr.

I anslutning till hallen finns den extra toaletten med klinkergolv och vita väggar. 2 badrumsskåp varav ett har spegel och belysning.

Modernt kök med vita släta luckor. Häll från Bosch och inbyggd ugn och mikro från Siemens, ventilationshuv Franke, kyl och frys i fullhöjd från Siemens och integrerad diskmaskin. Stilfulla granitplattor ovan arbetsbänk i ljusgrått laminat.

Stort och välkomnande vardagsrum med parkettgolv och väggar målade i vitt. Här finns plats för både soffgrupp och stort matbord samt läshörna i burspråk.

WC/dusch med grått klinkergolv och vitt kakel. WC, dusch, handduksvärmare, spegel med belysning, handfat samt högskåp. Tvättmaskin och torktumlare Siemens samt arbetsbänk och gott om förvaringsskåp.

3 rymliga sovrum med parkettgolv, varav ett har altandörr i glas som leder ut till den inglasade balkongen.

Stor inglasad balkong belagd med trätrall. Här skiner solen eftermiddag och kväll.

Inre hall med linneskåp, städskåp samt rymlig klädkammare med Elfasystem.
Antal rum
4 rum
Boarea
93 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,189 Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 5,183 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,224
Försäkring
SEK 1,959
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.88062 %
Andel av årsavgiften
1.88062 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2013
Energideklaration
Utförd 5/21/2016
Energiprestanda
80 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Ett källarförråd i port 3 tillhör lägenheten.
Cykelförråd i port 5 och 1.
Tvättstuga i port 1C.
Förening
Namn
Brf Tyresö Strandtorg
Om föreningen
Brf Tyresö Strandtorg bildades 2011 och är belägen på Maria Sofias väg 1A, 1B, 1C, 1D, 3 och 5 i Tyresö. Föreningens fastighet består av fem flerbostadshus om 3-4 våningar med 63 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2012- 2013 av JM AB
Föreningen ser att en av köparna har fyllt 55 år.
INFO:
Hastighet bredband: Fiber 100 Mbit
Hyra bilplats med motorvärmare: 350:-/mån
Hyra bilplats utan motor värmare: 250:-/mån
Finns möjlighet att parkera gratis på gatan.
Telia Triple Play: 220:-/mån
Tillgång till gästrum i föreningen samt gemensamhetslokal i port 1C.
Förråd i källare. Cykelförråd.
Föreningen debiterar 2.5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift till säljaren. För pantsättningar uttar föreningen 1% av prisbasbeloppet.

Kanalutbud som ingår: Telia Lagom

Karta

Tyresö strand Tyresö

Maria Sofias väg 5, 2 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg