190
MEDDEA2D21ECE824B4896854D9E0FF50136

Såld!

Tyresö strand, Tyresö

Maria Sofias väg 1C


Såld!
Slutpris: SEK 2,850,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna stilfulla, nybyggda och ljusa gaveltrea för 55+ Genomgående parkettgolv, stort vardagsrum med burspråk, 2 rymliga sovrum och generös uteplats mot fin innergård. Kaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök med inbyggda moderna maskiner. Invid Strandtorget med butiker o restauranger.

Om området

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan på ca 30 minuter, med avgångar var 20:e minut under rusningstid, Buss 824 som går till och från Handenterminalen från Tyresö strand. Från hållplats Strandallén går Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Vattugatan (T-centralen). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en bl.a. en livsmedelsbutik med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, klädbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång till allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan och Tyresö skola med förskolor och klass 1 - 9. Flera förskolor ligger i närområdet, som tex Strandpärlan, Hästhagen, Rotvik, Stjärnan och Slottsvillan.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,741 Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea83 kvm
Lägenhetsnummer31001
Byggår2013
Driftskostnad458 kr/månad

Bilder

Vardagsrum

Kök

Sovrum med utgång till uteplatsen

WC/dusch

Kök och vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall med ekparett och väggar målade i vitt. Här finns plats att hänga av kläder samt en garderob.

Kök med häll och inbyggd ugn och mikro från Siemens, fläkt Franke, kyl/frys Siemens. Stilfulla granitplattor ovan arbetsbänken i grått laminat.

Stort och välkomnande vardagsrum med parkettgolv och väggar målade i vitt. Här finns plats för både soffgrupp, arbetshörna, matbord samt ljus läshörna vid burspråk.

WC/dusch med grått klinkergolv och vitt kakel. WC, dusch, spegel med belysning, handfat samt högskåp. Tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och förvaringsskåp.

2 rymliga sovrum med parkettgolv, varav det ena har altandörr i glas som leder ut till uteplatsen. Båda rummen har gott om plats för dubbelsäng.

Inre hall med garderob, städskåp samt rymlig klädkammare.

Stenlagd uteplats mot innergården Här skiner solen morgontid och kommer tillbaka mot kvällen.
Antal rum
3 rum
Boarea
83 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,741 Inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Driftskostnad
SEK 5,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.7111 %
Andel av årsavgiften
1.7111 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2013
Energideklaration
Utförd. 5/20/2016
Energiprestanda
60 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Här bor du i ett lugnt och tryggt boende där minst en av lägenhetsinnehavarna har fyllt 55 år. Närhet till Strandtorget med dess utbud av butiker och restauranger samt närhet till bussar, Tyresö slott och grönområden i hjärtat av södra skärgården.

Ett källarförråd tillhör lägenheten.
Ingen granne på samma våningsplan.
Förening
Namn
Brf Tyresö Strandtorg
Om föreningen
Brf Tyresö Strandtorg bildades 2011 och är belägen på Maria Sofias väg 1A, 1B, 1C, 1D, 3 och 5 i Tyresö. Föreningens fastighet består av fem flerbostadshus om 3-4 våningar med 63 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2012- 2013 av JM AB
Föreningen ser att en av köparna har fyllt 55 år.
INFO:
Hastighet bredband: Fiber 100 Mbit
Hyra bilplats med motorvärmare: 350:-/mån
Hyra bilplats utan motor värmare: 250:-/mån
Finns möjlighet att parkera gratis på gatan.
Telia Triple Play: 220:-/mån
Tillgång till gästrum i föreningen samt gemensamhetslokal på samma våning som denna lägenhet.
Förråd i källare. Cykelförråd.
Föreningen debiterar 2.5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift till säljaren. För pantsättningar uttar föreningen 1% av prisbasbeloppet.

Kanalutbud som ingår: Telia Lagom

Karta

Tyresö strand Tyresö

Maria Sofias väg 1C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg