190
MEDA3B84EE9656E473086B1CE2988565305

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Axel Wennergrens väg 22, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,220,000

Ansvarig mäklare

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,853 Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea39.5 kvm
Lägenhetsnummer1111
Byggår2006
Driftskostnad80 kr/månad

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum och kök

Inglasad balkong

Vy mot vardagsrummet

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till en fin och välplanerad lgh, producerad 2006, med öppen planlösning, stilrent kök och stor inglasad balkong i västerläge!

Lägenheten har genomgående ekparkett.

Hallen har plats för avhängning vid lägenhetens entré och en klädkammare med garderob, städskåp samt hylla med hängare.

Fint kök med matplats alt soffhörna i anslutning. Köket har ljusa luckor, laminatbänkskiva med diskho och vitt kakel ovan diskbänk. Spis med häll Electrolux, kyl/frys Electrolux samt fläkt Villavent.

Helkaklat duschrum med ljust klinkergolv och vitt kakel med beige detaljer. Här finns vägghängd WC, duschvägg, handfat, spegel med belysning, badrumsskåp i ek samt handduksvärmare. Ovan handfat finns en snygg hylla i marmor att ställa badrumsartiklar på. Rummet har även ett fönster som ger ljusinsläpp.

Stort vardagsrum/allrum med öppen planlösning mot kök. Vardagsrummet har parkettgolv i ek och ljusa väggar samt fondtapet. Från vardagsrummet finns utgång till den inglasade balkongen med kvällssol.

Lägenheten har ett rymligt sovrum med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Sovrummet har parkettgolv och gul tapet. En garderob.

Lägenheten har säkerhetsdörr samt ett förråd på bottenvåningen.

Området är lugnt och huset ligger väl beläget, mycket nära Tyresö centrum med ett rikt utbud av butiker. I närheten finns även busslinjer mot bl.a. Gullmarsplan, Cityterminalen, Nacka och Haninge/handen.
Antal rum
1.5 rum
Boarea
39.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,853 Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
Driftskostnad
SEK 961 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 961
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.065 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 12/18/2008
Energiprestanda
230 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Et källarförråd tillhör lägenheten.
Förening
Namn
Brf Silvertärnan
Om föreningen
Föreningens hus var inflyttningsklara 2006.

Föreningen har el-abonnemang och debiterar varje bostadsrättsinnehavare med 250 kr per månad. Det sker därefter en avstämning för att se hur den faktiska förbrukningen har varit.

Tvättstuga finns i port 22.

Postfack finns på entréplan.

Parkeringsplats med motorvärmare kostar ca 300 kr per månad och p-plats utan motorvärmare kostar ca 250 kr per månad. Föreningen har även flertalet gästparkeringar, varav 4 st p-platser där föreningens medlemmar har p-tillstånd för att kunna parkera i 24 timmar.

Det finns en gemensamhetslokal som kan nyttjas som festlokal av medlemmarna. Lokalen delas av grannföreningarna i samma område, Brf Björktrasten och Brf Tornsvalan.

På innergården finns ett stort cykelrum och sophus för källsortering.

Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av basbeloppet för varje pantmeddelande.

Enligt föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Kabel-tv, IP.-telefoni och bredband via ComHem Triple Play.
Organisationsform
Bostadsratt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Axel Wennergrens väg 22, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg