190
MEDCE49B50BB3324AF8AD24777804542B2D

Såld!

Tyresö Centrum, Tyresö

Njupkärrsvägen 72


Såld!
Slutpris: SEK 2,345,000

Ansvarig mäklare

Smakfullt renoverad 3/4:a med ljust hörnläge och närhet till centrum och kommunikationer. Kök med vita luckor och rostfria vitvaror - allt från 2014. 2 kaklade badrum med klinkergolv från 2014. Tvättmaskin och torktumlare. 2 fina sovrum, går att dela av till 3 rum om behov finns. Stort vardagsrum med utgång till balkong med trätrall.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,875 Inkl värme, vatten och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea89 kvm
Lägenhetsnummer95
Byggår1965
Driftskostnad500 kr/månad

Bilder

Kök

Kök

Kök

Matplats i kök

Ljust vardagsrum tack vare gavelfönstret

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Utsikt från balkong

Hall

Sovrum

Sovrum

Sovrum

WC/badrum

WC/dusch

Entrésidan

Tyresö slott

Ta en promenad i Tyresö Slottspark

Notholmens café

Vackra slottmiljöer vid Tyresö Slott

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall med ekparkett och vitmålade väggar. Närmast dörren finns en garderob och hatthylla. Längre in i hallen finns ytterligare 6 garderober/skåp i ek. En säkerhetsdörr är installerad.

I anslutning till hallen finns en klädkammare/datahörna. Här finns en garderob.

Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. En fondvägg med stenar i grått. 2 garderober.

Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. 3 garderober.

Stort vardagsrum som har extra ljusinsläpp genom gavelfönster. Här ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt. Plats för både soffhörna och matplats. Utgång till balkong belagd med trätrall.

Fint kök med vita luckor och rostfria maskiner. Köket renoverades 2014. Här finns häll, diskmaskin Bosch, ugn, kyl med kolsyrat vatten och frys med ismaskin, båda från Electrolux i fullhöjd.

WC/badrum renoverat 2014 med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, badkar, handduksvärmare, tvättmaskin Candy, torktumlare Electrolux.

WC/duschrum renoverat 2014 med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning och duschväggar.
Antal rum
3 rum
Boarea
89 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,875 Inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 3,600
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.58617 %
Andel av årsavgiften
0.58617 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1965
Energideklaration
Utförd 11/14/2018
Energiklass
E
Förening
Namn
HSB Brf Bergfoten
Om föreningen
Föreningen bildades 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning som extraförråd (50-160 kr/månad).

I föreningen finns två stycken fina tvättstugor, belägna i portarna 48 och 78 som kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även styrelse- och övernattningslokaler (500 kr i depositionsavgift, uppgång 94). Även nyrenoverad bastu/relaxavdelning (sept 2012), nyrenoverat gym (feb. 2013) och snickerilokaler. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Under 2008 har avloppsstammar till samtliga lägenheter renoverats genom relining. Detta innebär att renoveringen har kunnat genomföras utan några ingrepp på badrum eller kök. Livslängd på denna åtgärd beräknas till 40 år med en garanti på 10 år från firman Proline.

Föreningen har bytt ut alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013.

Bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften) eller ComHem. Kabel-TV via ComHem. I månadsavgiften ingår också anslutningsavgift till Bredbandsbolagets Ip-telefoni.

Medlemskap i HSB Stockholm måste lösas för att bli medlem i föreningen. Detta kostar 500 kr per ägare (betalas endast en gång) och 250 kronor årligen per familj. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Det finns 110 parkeringsplatser (åtta stycken med motorvärmaruttag) och 99 garageplatser. Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 450 kronor per månad. Gästparkering finns och har 3 timmar fri parkering med p-skiva.

Till varje gård hör ett miljöhus med matåtervinning och sortering. Det finns även grovsoprum att tillgå.

Kontaktpersoner:
Service center HSB Stockholm 08-785 35 00
Föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/bergfoten/

Karta

Tyresö Centrum Tyresö

Njupkärrsvägen 72

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg