MED5EF8623339B1421D94E7AC110E2F3DA6

Vallentuna Rosendal

Kommande®

Vallentuna


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Välkommen till ett välplanerat och totalrenoverat suterränghus i lugnt läge på återvändsgata! Här erbjuds en modern öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ägarna har inom loppet av 4 års tid försett huset med nya fina ytskikt, två vackra badrum samt ett häpnadsväckande kök med köksö. Genomgående smakfulla och moderna materialval som exempelvis stenbänkskivor och vitpigmenteat furugolv. Vacker välskött trädgårdstomt med bland annat växthus, lekstuga och uteplatser på både fram och baksida. Bilen parkers tryggt och bekvämt i tillhörande garagebyggnad med förråds-del. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Vackert och centralt Villaområde med närhet till förskolor och skolor. Vallentuna Centrum är inom promenadavstånd.

Kommunikation

Från Tallhammarsvägen går flertalet Bussar som passerar Vallentuna Centrum. Från centrum tar ni er snabbt och smidigt hela vägen in till Stockholm Östra. Även mycket goda kommunikationer till Upplands Väsby. Se www.sl.se för mer information.

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea131 kvm
Tomtarea611 kvm

Alla bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg