190
MED944C5060E8FF4E008391BB40CF752B9A

Såld!

Kragstalund, Vallentuna

Tallåsvägen 174, 3tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,050,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till Vallentunas kanske bästa utsikt. I högt och fritt gavelläge lokaliseras denna superfina 2:a med utsikt över lummig natur, takåsar och glimtar av Vallentunasjön. Här erbjuds en modern och smakfull planlösning genom nedtagen vägg mellan det stilrena köket och det ljusa vardagsrummet. Lägenheten har en perfekt vänd balkong mot sydväst och fräscha, stilrena ytskikt. Populärt närområde som möjliggör en enkel vardag med gångavstånd till tåg, buss, skola och välsorterad matbutik. Det här är helt klart en lägenhet utöver det vanliga. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Populärt, barnvänligt område nära Täbygränsen. Vallentuna ligger på ett par kilometers avstånd och numera är sjön badbar. Vintertid så plogas skridskobana upp. Till Kvarnbadet - ett utomhusbad vid norra änden av Vallentunasjön - är det ca 3 km. Nybyggt inomhusbad finns vid Vallentuna centrum. Stora skogsområdet finns både öster och väster om området och nås inom ett par minuters promead och här kan du motionera, rasta hunden plocka svamp och bär m.m.

Kommunikation

Bra kommunikationer med Roslagsbana till Östra station som går var 15:e min på varddagar samt var 30:e min på kvällar/helger och buss till Täby C samt Mörby C. Det är gångavstånd till tågstationen och Roslagsbanan blir snart dubbelspårig. Det tar ca 25 min med Roslagsbanan till Östra station och ca 20 m med buss till Danderyds Sjukhus.

Närservice

Gångavstånd till Matvaruaffär samt grillkök. 5 min bilväg till Vallentuna C med all tänkbar närservice. Ett flertal skolor och dagis finns på gångavstånd. Lovisedalskolan och Bällstabergsskolan är närmsta skolor.
I Vallentuna Centrum finns ICA,Konsum,Apotek,Banker,Systembolag och diverse affärer.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,167 inkl värme, VA, kabel-tv, bredband via fiber samt parkeringsplats med motorvärmare
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea60.6 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer137
Byggår1983
Driftskostnad275 kr/månad

Bilder

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig hall med klinkergolv och golvvärme (-13). God förvaring och klädavhängning i skjutdörrsgarderob och anslutande klädkammare. Ny säkerhetsdörr (-17).

VARDAGSRUM (-13)
Vackert ljust rum med målade väggar och parkettgolv. Fönster i tre väderstreck och utgång till balkong med svårslagen vy. Från balkongen erbjuds sol från lunch till sen kväll. Den är även försedd med eldriven markis.

BADRUM
Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna, badkar, kommod och handfat, toalett, vädringsfönster, förberett för tvättmaskin.

KÖK
Rejält och uppdaterat kök försett med diskmaskin (-16), spis med häll, kyl/frys (-16), diskbänk med 2 st. hoar, bänkskiva i ek. Säljaren disponerar den stora öppna ytan med en stor portabel köksö. Målade väggar och parkettgolv (-13).

SOVRUM
Fönster med svårslagen vy över takåsar och glimtar av Vallentunasjön. God förvaring i Pax-garderober med skjutdörrar och infälld belysning. Parkettgolv och ljusa väggar (-13)

KLÄDKAMMARE
God förvaringsmöjlighet i rymlig klädkammare.
Antal rum
2 rum
Boarea
60.6 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,167 inkl värme, VA, kabel-tv, bredband via fiber samt parkeringsplats med motorvärmare
Driftskostnad
SEK 3,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,300
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Bredband via fiber 100/100 Mbit ingår i avgiften. Kostnad för försäkring tillkommer och varierar beroende på försäkringsbolag och omfattning.
Andel i föreningen
0.51154 %
Andel av årsavgiften
0.51154 %
Tillträde
Enl. överenskommelse.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Vattenburen
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd. 1/30/2010
Energiprestanda
79 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Förråd och tvättstuga i källaren.
- Parkeringsplats med motorvärmare som ingår i avgiften.
Förening
Namn
Brf Tallåsen
Om föreningen
Föreningen har en egen hemsida www.brftallasen.se.

Bostadsrättsföreningen innehåller 161 lägenheter och radhus byggda 1983-1984 av varierande storlekar (från 1:or på 42,1 kvadratmeter till 5:or på 102,5 kvadratmeter). Bostadsrättsföreningen har en föreningslokal som kan disponeras av samtliga medlemmar. Det finns även en bastu i bostadsrättsföreningen.
Tvättstuga finns det två på varje gård.

Parkering
Till varje hushåll är en obligatorisk parkeringsplats knuten. Kostnad, inklusive strömuttag för motorvärmare, 100 kr/mån.

Uppvärmning
Föreningens bostadsrätter får sin uppvärmning från varmvattenradiatorer med termostatstyming via värmepumpar.
Systemet är mycket modernt och framtidssäkert och består av 3 st värmepumpar, en per gård, på totalt 300 kW som tar värme ur berggrunden, från 24 st hål på ca 100 meters djup.

Fiber

100/100 Mb bredband
Tv-utbud T1-Bas
Abonnemang för fast telefoni.

Allt detta för endast 130 kr/mån som kommer som kostnad på månadsavgiften.

Kanaler som ingår från Bredbandsbolaget:
Tvkanaler:
Svt1, Svt2, Tv3, Tv4, Kanal 5, Tv6, Sjuan, Tv8, Kanal 9, Tv10, Tv11,
Tv12, Svt 24, Barnkanalen och kunskapskanalen.
HD-Kanaler: Svt 1, Svt 2 och Tv4.
Playtjänster: Svt, Tv4 samt Sjuan.

Överlåtelseavgift betalas av köparen.
Pantnoteringsavgift 455 kr/pant.

Karta

Kragstalund Vallentuna

Tallåsvägen 174, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg