190
MEDB2FDC23204214915ADAFC983D59E2C56

Såld!

Ekeby, Vallentuna

Ekebyvägen 16, 1tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,775,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till en välplanerad lägenhet med ljus och öppen planlösning. Bostaden ligger i ett lugnt och centralt läge med promenadavstånd till Vallentuna Centrum, goda kommunikationer, skolor och förskolor. Obs! Föreningen har precis sänkt avgiften med 7,5% från och med 1 januari. Varmt välkommen på visning!

Om området

Barnvänligt område med närhet till natur och grönområden.

Kommunikation

Buss till Vallentuna Centrum där roslagsbanan går till Stockholm Östra Station var 15:e minut på vardagar fram till ca 21:00 och helger/kvällar var 30:e min, resan tar ca 30 min.

Närservice

Vallentuna Centrum med ICA, Konsum, Apotek, Banker, Systembolag och diverse affärer.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,372 inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och carport
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea47.5 kvm
Våning3
LägenhetsnummerH2-1
Byggår1992

Bilder

Kök med matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum & Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL (-17)
Välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Tapetserade väggar och laminatgolv i motiv klinker. Säkerhetsdörr.

SOVRUM (-17)
Laminatgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med väl bevarad originalparkett och tapetserade väggar. Bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

KÖK
Tidlöst kök i vitt utförande. Kakel ovan arbetsytor, diskbänk med 2 st. hoar, spis med 4 st plattor (ca 5 år), kyl/frys (-16).
Stor matplats samt utgång till balkong.

DUSCHRUM
Duschrum utrustat med toppmatad tvättmaskin, dusch, handfat och toalett. Kaklade väggar i våtrumsmatta.
Antal rum
2 rum
Boarea
47.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,372 inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och carport
Tillträde
Enl. överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus om två våningar
Byggnadsår
1992
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd.
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Hammarbacken
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Hammarbacken är vackert belägen i en skogsbacke med utsiktsläge över åkrar, ängar och angränsade bebyggelse. Från föreningen är det nära till både Roslagsbanan och bussar, skolor, utomhusbad, golfbanor, ridhus och Vallentuna centrum med all samhällsservice.

Centralt i området finns en välutrustad lekpark. Under de senaste åren har även flera åtgärder utförts, såsom stensatta gångar med belysningspollare samt plantering av buskar och perenner i anslutning till entréerna. Dessutom har träd planterats på och i anslutning till lekpark och två boulebanor anlagts i anslutning till infarten. Övriga ytor inom föreningen såsom gräsytor, ängs- och skogsmark har en årlig skötselplan.

Föreningen är byggd 1992 och består av 88 st. lägenheter från 1,5 rum och kök till 3,5 rum och kök. 4 av husen har två våningar, medan 2 av husen har tre våningar och övriga två hus har 4 våningar. Husen med tre och fyra våningar har hissar.
Antal lägenheter
88
Tv och bredband
I avgiften ingår bredband med 100 mbit/s både upp och ner och TV med digitalbox och uttag för ca 24 kanaler varav 8 kan bytas varje månad.
Parkering
Till varje lägenhet finns en parkeringsplats med motorvärmaruttag som förutom avgift för ström till uttag för motorvärmare ingår i avgiften.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Ekeby Vallentuna

Ekebyvägen 16, 1tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg