MEDDDE89117BC144C33A76BF1922503E8ED

Modern och stilfullt renoverad vindsvåning med Vätterutsikt så långt ögat når!

Bymarken, Jönköping

Vätterslundsgatan 13


Utgångspris: SEK 1,795,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna magiska våning högst upp i huset med milsvid utsikt över Vättern. Här får du möjlighet att njuta av soluppgången och utsikt över Jönköpings stad samt Vättern. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga!

Bostaden är snyggt och stilfullt renoverad med exklusiva materialval, här är verkligen modet etablerat. Industriväggarna som delar av mellan vardagsrum och sovrum är av högsta klass med glasdörrar av smide. Snedtak med synliga träbalkar, de storslagna vyerna och att man har hela våningsplanet för sig själv ger en otrolig känsla av rymd och är något alldeles extra. Bostaden disponeras på två plan, hallen är på nedre plan och har plats för avhängning och ett fönster ut mot trädgården, från trappan tar man sig vidare till själva bostaden. En våning upp är det utsikt mot Vättern från alla håll och kanter och man slås av den moderna stilen som bryter av med det coola, råa som är själva vindsvåningen.

Innerväggarna har ersatts med industriväggar och ger denna bostad rymd och en unik utformning. Snygga trägolv i vitpigmentering och ljusa väggar rimmar väl med de lyxiga takbalkarna - Läckert helt enkelt!
Även badrummet är nyrenoverat i toppklass med carrara marmor tillsammans med vitt kakel. Här finns alla förutsättningar för att trivas!

Här bor man i lugna, mysiga kvarter med närhet till precis allt och i en stabil förening med låg månadsavgift!

På Vätterslund bor du granne med natursköna omgivningar vid Dunkehallaravinen där vattenfall och promenadstråk samsas. Konditori och blomsteraffär finns i närheten och en mysig, prisbelönt restaurang finns bara något kvarter bort. Perfekt att bensinstationen finns bara några hundra meter bort och att matvarubutiken ligger på granngatan. Nedanför huset finns vackra gångvägar längst Vättern som leder till City eller mot Bankeryd beroende på vad du väljer och här hittar du en undangömd badstrand vid Vättern. Här bor du centralt, men ändå i lugn omgivning.

Bymarken är ett bostadsområde som är belägen nordväst om Jönköpings stadskärna med närhet till allt.

Välkommen hem till denna fantastiska vindsvåning!

Om området

Bymarken är ett bostadsområde som är belägen nordväst om Jönköpings stadskärna. Området ligger på en sluttning med vacker utsikt över Vättern och har en närhet till både grönområden och Jönköpings stadskärna.

Kommunikation

Jönköping erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och området Bymarken trafikeras av linjebussar.

Närservice

Direkt angränsande till området finns bageri/cafèer, matvaruaffärer samt en bensinstation med ett smalt utbud av basvaror. En av stans bästa Restauranger, Matstudion ligger på Björnebergsvägen. Ett större utbud av affärer samt restauranger hittas i Jönköping centrum som ligger cirka två km från området.

Övrigt

Bymarken erbjuder två skolor, Hisingstorpsskolan med förskoleklasser - skolår 6, och Vätterslundsskolan med förskoleklasser - skolår 2. För elever som ska börja högstadiet skolår 7-9 finns Junedalsskolan som ligger på Väster.

Friskolan Vittra Samset har förskola, förskoleklass och
årskurserna 1 - 9.
Bymarken har med sitt läge närhet till en stor del av Jönköpings utbud. I omgivningen finns badstränder, ridanläggning, idrottsklubbar och Jönköpings stadspark - ett naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. I närheten av området finns flertalet förskolor samt grundskolor upp till skolår 9.
Jönköping är en stad med vackra miljöer, innehållsrika museer, teater, biografer och ett stort shoppingutbud. Jönköping är även en restaurangtät stad med ett internationellt gastronomiskt intresse som erbjuder mat från alla världens hörn. Förutom restauranger finns ett stort antal caféer med olika personligheter och smak och stadens unika badstrand i centrum samt pir är platser som måste upplevas.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,740 inkl, värme, vatten och el
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning3
Byggår1940

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Redan då du stiger in i hallen möts du av en känsla av rymd och waow! Här är det fantastiskt att komma hem.
Välkommen in!
Kök
Grått och trivsamt kök med modern touch! Utrustat med K/F, ugn/spis och diskmaskin. Bra förvaring och otroligt bra arbetsyta.
Vardagsrum
Runt murstocken har glasdörrar monterats för att dela av allrummet från sovrummet. Här nyttjas allt dagsljus genom de interna fönstren i bostaden som ger ett magiskt ljusflöde.
Här är det trivsamt att vara och bo.
Sovrum
De snygga industriväggarna som är genomgående för bostaden delar snyggt av och ger även sovrummet fullt ljusinsläpp på dagen. Sovrummet går även det i ljusgrå toner och stämmer väl med resterande rum i bostaden. Enhetligt och snyggt!
Badrum
Stilfullt renoverat badrum som går i stil med resterande rum i bostaden. Vitt och fräscht kakel tillsammans med ljusgrå marmor utgör tillsammans med exklusiva materialval en nivå långt över standard. Smakfullt!
Innergård
På baksidan av huset finner du gemensam uteplats för sällskap och grill eller bara en lugn stund i en skön trädgårdsmiljö.
En fantastisk miljö att komma hem till.
Amelie Sjöbring informerar
- Mysig förening med möjligheter att vara med och påverka.
- Totalrenoverad lägenhet i moderna val.
- Fastigheten har genomgått en total förvandling de senaste åren där man gjort fasad, balkonger, tak etc
- Inga planerade avgiftsförändringar.
- Alla bostadsrätter har tillgång till P-plats.
- Trivsamt område nära City.
- Gratis parkering på omkringliggande gator.
Uteplats
Gemensam uteplats finns tillgänglig på baksidan med utsikt över Vättern. Här finns plats för det större sällskapet under sommarens grillkvällar.
Parkering
Garageplatser och p-platser finns tillgängliga utanför bostaden, kostnad 400 kr/månaden.
På gatan finns även goda parkeringsmöjligheter utan avgift.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Beskrivning av våningsplan
Högst upp i huset!
Pris
SEK 1,795,000
Avgift
SEK 2,740 inkl, värme, vatten och el
Andel i föreningen
23.73 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostad
Byggnadsår
1940
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/31/2016
Energiklass
D
Energiprestanda
65 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + 3-glas
Övrigt
Totalrenoverades under 2017. Snygga och välvalda materialval.
Förening
Namn
Brf Tjuren 9
Om föreningen
Brf Tjuren 9 är en äkta bostadsrättsförening i Jönköping. Huset byggdes 1940 och innehåller 3 st bostadsrätter (total boa på 292 kvm enl ekonomisk plan) och 2 uthyrningslokaler (a 22,5 kvm st). Föreningen bildades 2017.
Till bostadsrätterna hör var sitt förråd i källaren och föreningen har gemensam tvättstuga i källaren samt gemensam trädgård med uteplats.
Trädgården sköts av automover. Medlemmarna har gemensamt ansvar för trädgårdsstädning (oftast vår- och höststädning) samt städ av trapphuset och tvättstugan.
Varje bostadsrätt har sin egen parkeringsplats som kostar 450 kr/mån.

I avgiften ingår värme, vatten och el.

Fiber är indraget i varje lägenhet och fastigheten värms upp via bergvärme.
Fönster: 2 glas + 3-glas
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
5
Varav hyreslägenheter
2

Karta

Bymarken Jönköping

Vätterslundsgatan 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg