190
MED718778F8DCDA4D3A976AD53F7307DC35

Stor toppmodern lägenhet med uthyrningsdel!

Såld!

Bodal, Lidingö

Fregattvägen 8


Såld!
Slutpris: SEK 6,150,000

Ansvarig mäklare

Unik chans att förvärva en stor toppmodern lägenhet med uthyrningsdel i en populär förening. Bostaden erbjuder en uthyrningsdel med en separat ingång om 1 rum och pentry med badrum (ca 25 kvm). Den andra delen av lägenheten består av 3-4 sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Perfekt för den stora familjen eller om du vill kunna hyra ut en del av bostaden för att finansiera en stor del av boendekostnaden. Bostaden är totalrenoverad med genomgående smakfulla materialval. Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, helkaklat badrum med dusch, smakfullt renoverat kök med vita köksluckor och plats med matbord för ca 4 personer. Från köket nås balkongen. Stort och luftigt vardagsrum med fönsterparti längst hela väggen, här finns plats för sällskapsdel och matplats för många.

Här bor du i ett grönskande centralt område med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Bodal/Baggeby eller vid Larsberg. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. I närområdet finns SATS, Fitness24seven och Nordic Wellness. Ypperliga kommunikationer med Lidingöbanans station Bodal och Baggeby och buss 238 samt 221 som avgår från Bodalsvägen. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö Centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och drygt 10 minuter till Stockholms innerstad. Mindre livsmedelsaffär finns i Bodal. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av Tempo vid Baggeby torg, i närområdet finns Willys och Ica Kvantum. Det finns även flera restauranger på Baggeby torget. I närområdet finns många förskolor och skolor.

Missa inte chansen att komma och titta på denna lägenhet, skriv upp visningstiden i kalendern och kom förbi för att uppleva!

Om området

Grönskande omgivningar med fina promenad- och joggingstråk längs med vattnet. Sola på klipporna i Bodal/Baggeby eller vid Larsberg. För den som föredrar motionsslingor så finns Stockby motionsgård på cykelavstånd. För den sportintresserade finns Gångsätrahallen i närheten med både simhall, idrottshall och gym. I närområdet finns Sats, Fitness24seven och Nordic Wellness.

Kommunikation

Ypperliga kommunikationer med Lidingöbanans station Bodal och buss 221 som avgår från Bodalsvägen. På bara några få minuter tar du dig snabbt och enkelt till Ropsten eller Lidingö Centrum med dess utbud av butiker och service. Med bil tar det bara ett par minuter till Ropsten och drygt 10 minuter till Stockholms innerstad.

Närservice

Mindre livsmedelsaffär i bodal. Närmaste mataffärer finns på promenadavstånd och består av Tempo vid Baggeby torg, även Ica Kvantum och Willys på gångavstånd. Det finns även flera restauranger i området.

Parkering

På gatan parkerar ni bilen gratis.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,067 inklusive värme, vatten och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea126 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00102
Byggår1960
Driftskostnad500 kr/månad

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
126 kvm
Vardagsrum
Vardagsrum med fönsterparti längs hela kortsidan och öppna sällskapsytor ger en fantastisk rymd och atmosfär. Här finns plats för stor soffgrupp och matplats för många. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Avskärmad del till vardagsrummet går att använda som sovrum/kontor/walk in closet eller öppna upp för ett ännu större vardagsrum.
Kök
Smakfullt renoverat kök med vit skåpinredning och klinker i grått ovan arbetsytor. Väggar målade i vitt samt mattlackad ekparkett på golv. Trivsam matplats för ca 4 personer intill fönster och utgång till rymlig balkong med klinkergolv. Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, inbyggd ugn och micro, stor induktionsspis samt diskmaskin.
Entré
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. Bra förvaring i platsbyggda garderober och linneskåp. Här finns även möjlighet att sätta upp en en vägg för att separera den stora och lilla lägenheten. Snyggt klinkergolv (Rock) i båda entréerna som övergår i mattlackade ekparkettgolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr till båda bostäderna.
Badrum
Rymligt och fräscht badrum med dusch. Fint mosaikgolv i blåa nyanser med golvvärme och kaklade väggar i vitt. Bra tvättavdelning, förberett för tvättmaskin (tvättmaskin och torktumlare som syns i bild ingår inte i köpet). Skåpförvaring under handfat samt spegelskåp ovan.
Sovrum 1
I anslutning till vardagsrum finns stort sovrum. Hel garderobsvägg till höger, garderober till vänster (ingår inte i köpet) och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett på golv.
Sovrum 2
Vitmålade väggar och mattlackade ekparkettgolv. Plats för dubbelsäng och garderober (Garderoben på bilden ingår inte i köpet).
Sovrum 3
Mindre sovrum intill kök med inbyggd garderob och plats för säng och skrivbord. Mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.
Uthyrningslägenhet
Lägenheten ligger vägg i vägg med egen ingång:
1 rum med kovkvrå om ca 20 kvm.
Stort fönster ger ett härligt ljus. Smakfullt renoverad kokvrå med spis/ugn och kyl. Vitmålade väggar, matlackade ekparkettgolv och bra förvaringsmöjligheter.
Fräscht badrum med dusch, wc och tvättställ. Mosaikgolv i blått och vitt kakel.
Allmän beskrivning
Till lägenheten disponeras två källarförråd (ett större ca 7 kvm och ett mindre på ca 4 kvm).

Två mycket bra tvättstugor med två tvättmaskiner och en torktumlare i varje. Två manglar och separat torkrum finns också.

Soprum intill huset för hushållssopor och kompost.

Piskbalkong högst upp i huset samt ställning vid syrénbersån i trädgården.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 5,067 inklusive värme, vatten och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,500
Försäkring
SEK 2,500
Andel i föreningen
1.4663 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftssystem
Energideklaration
Utförd. 12/7/2018
Energiklass
D
Energiprestanda
99 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Roslagsskutan 5
Om föreningen
De hyresrätter som finns kvar i föreningen utgör ett dolt kapital då dessa säljs av vartefter de blir lediga. Föreningen är belägen på adresserna Fregattvägen 4-12. Föreningen har även en lokal. Fastigheterna ägdes tidigare av John Mattsson Fastighets AB och såldes till föreningen under 2010.

Föreningens fastighet består av 3 flerbostadshus, varav ett 12 våningar högt och två stycken fyra våningar höga. Totalt finns 110 lägenheter. 31 dec 2018 var 17 st av dessa hyresrätter.

Lägenhetsfördelning:
9 st 1 rok, 21 st 2 rok, 26 st 3 rok, 41 st 4 rok, 12 st 5 rok och 1 st 6 rok.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
110
Varav hyreslägenheter
17
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.
Parkering
Föreningen har 99 p-platser, varav ett antal med el-uttag på fastighetens tomt. Vanliga p-platser debiteras med 260 kr/mån, med el-uttag 358 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö och för närvarande är alla platser upptagna. Fri parkering och långtidsparkering finns i området.
Renoveringar
2019 - Ny port i ek med elektrisk öppning, nytt bokningssystem tvättstuga
2018 - Nya hissar
2017 - Fönsterrenovering
2016 - Fasad och balkonger
2015 - Tak på låghusen bytta
2013 - Nytt fläktsystem och rensning av kanaler, vartefter en godkänd OVK-besiktning genomfördes.
2013 - En tidigare kontorslokal ombildades till bostadsrätt och såldes.
2012 - Stambyte
2012 - Byte av elstammar och ledningar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Bodal Lidingö

Fregattvägen 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg