190
MED4C6B15FF39354F5C99E886D4AE69D305

Såld!

Dalénum, Lidingö

Optikvägen 5


Såld!
Slutpris: SEK 6,050,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 86 kvm med direkt närhet till vattnet och de marina omgivningarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen om ca 12 kvm som är placerad i perfekt söderläge, med strålande utsikt ner mot vattnet. Hiss, bra förråd och garage i huset. Snabbt och smidigt går det att ta sig in till Stockholms city. Det finns mycket bra kommunikationer med båt, tåg eller buss. Välkommen till Dalénums enastående skärgårdsmiljö med vackra promenadstråk, småbåtshamn och badklippor runt knuten!

Om området

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. För den sportintresserade finns både SATS och Nordic Wellness i närområdet, Ekholmsnäs skidanläggning som erbjuder utförsåkning på vintrarna och golf på somrarna. Längdskidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. På Kottlasjön, och på flera andra platser på Lidingö, plogas skridskobana om vintrarna. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX, samt golfbanor i Sticklinge (Lidingö Golfklubb) och Ekholmsnäs Golfklubb.

Kommunikation

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. Lidingöbanan avgår från Agastation och tar ca 11 minuter till Ropsten.

Närservice

På promenadavstånd finns en Ica Kvantum, Willys och mindre centrum (Larsberg) med bank, restaurang, pizzeria, bageri och gym. Även Skärsätra ligger på promenadavstånd med saluhall och servicebutiker.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,740 Tillägg på 347 kr för Telia Triple Play (tv, telefoni och bredband) samt varmvatten.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea86 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2114
Byggår2015/16
Driftskostnad958 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kappsta naturreservat

Raul Wallenbergs minnesplats

Sats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mycket tilltalande lägenhet, magnifikt belägen i trivsamma Dalénum med utsikt över vattnet. Påkostade och mycket smakfulla materialval. Generösa och väldisponerade öppna ytor, stora fönsterpartier samt en härlig stor balkong i söderläge med utsikt över vattnet endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden.
Lägenheten präglas av en omedelbar känsla av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden samt de stora fönsterpartierna.
Välkommen till Dalénums enastående skärgårdsmiljö med vackra promenadstråk, småbåtshamn och badklippor runt knuten!


PLANLÖSNING:
Genomgående vackra mattlackerade vita askparkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten.

HALL: Välkomnande hall med plats för mindre möbel samt avhängningsdel. Bra skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och inredning från Elfa, städskåp och infälld ledbelysning. Praktiskt golv av svart granit i entrén som övergår i den mattlackerade askpareketten. Stilig säkerhetsdörr.

SOVRUM 1: Från hallen nås ett stort sovrum som utrustats med fyra garderober med spegelskjutdörrar och Elfa-inredning. Tack vare rummets generösa yta finns här även plats för övrigt möblemang, som t ex skrivbord. Målade väggar i vitt och mattlackerade vita askparettgolv.

SOVRUM 2: Intill Master bedroom finns ännu ett bra sovrum med vita väggar och mattlackerade vita askparettgolv.

BADRUM: Stilfullt och praktiskt badrum med vit skimrande kustgranit som golvklinker med komfortvärme. Vitt sidenmatt kakel och fondvägg i svart kustgranit. Infällda och dimbar spotlightsbelysning i tak. Badkar, handdukstork, wc, tvättkomod och spegelskåp. Snyggt och funktionellt med arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare från Miele placerade undertill samt väggskåp för bra förvaring.

KÖK:Stilrent och påkostat kök från Marbodal med exklusiv köksinredning i direkt anslutning till matplatsen med utrymme för det stora sällskapet. Gott om köksskåp i vita s.k. spegelluckor, bra arbetsytor samt full maskinell och exklusiv köksutrustning från Miele.

VARDAGSRUM. Ljust, härligt och lättmöblerat vardagsrum med generösa ytor och fönster mot vattnet. Rymden gör det lätt att placera sitt möblemang efter tycke och smak. Här finns plats att samla nära och kära för stora bjudningar.

BALKONG: Magisk balkong om ca 12 kvm med plats för matbord för stora middagar samt loungemöbler för njutbara dagar i solen.
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,740 Tillägg på 347 kr för Telia Triple Play (tv, telefoni och bredband) samt varmvatten.
Driftskostnad
SEK 11,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,700
Försäkring
SEK 5,800
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
1.8558 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015/16
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till varje lägenhet hör ett separat lägenhetsförråd vars storlek är anpassat till lägenhetsstorleken.
Förening
Namn
Brf Strandpromenaden Dalénum
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Geodimetern 6 där JM uppfört tre byggnader i sex våningar med totalt 49 bostadsrättslägenheter år 2015. Dessa är belägna på Optikvägen 5 och Agavägen 31.
Antal lägenheter
49
Tv och bredband
Telia Triple Play. Kommunikationslösning där fastigheten försörjs med Telefoni, TV och Data via fiber, där ett lokalt nät finns uppbyggt för försörjning till och i lägenheterna.
Parkering
Föreningen disponerar över 49 st varmgarageplatser (1000 kr/mån) med avsikt att kunna erbjuda varje medlem en egen plats. Nås via källarplan med hiss rätt ner och 4 öppna parkeringsplatser (besöksparkeringar).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Övrigt
Föreningen har en gästlägenhet med 2 rum, wifi, ett enklare kök och en komplett dusch och toalett. 200 kr/natt, alternativt 500 kr/fre-mån

Föreningen har barnvagnsförråd, cykelrum och ett fastighetsförråd.

För mer information se senaste årsredovisning, stadgar eller besök föreningens hemsida. www.strandpromenaden.nu

Karta

Dalénum Lidingö

Optikvägen 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg