190
MED37E347AD22D544509F829CDD936D2625

Arkitektritat hus med enorm potential!

Såld!

Sticklinge, Lidingö

Makrillvägen 16


Såld!
Slutpris: SEK 10,334,000

Ansvarig mäklare

Tillfälle att förvärva arkitektritat hus med enorm potential om 230 kvm totalyta i attraktiva Sticklinge med spännande och unik planlösning uppfört av ursprungsägaren som själv var arkitekt och enda ägare. Huset har genomgående stavparkettgolv, otrolig rymd, fina sällskapsytor, uteplats samt balkong i västerläge, öppen spis, garage i huset, 5 sovrum och 2 badrum. Originalskick och renoveringsbehov.

Om området

Här på Sticklinge är det nära till skog och natur, badplats, brygga, tennis bana och golfbana alldeles intill. I området finns både daghem, skola och affär. Välbeläget, lugnt område och fritt från genomfartstrafik.

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss 205 till Ropsten samt Lidingö centrum. Drygt 10 min med bil till Ropsten.

Närservice

I området finns mataffär, pizzeria, dagis och skola.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea173 kvm
Biarea57 kvm
Tomtarea963 kvm
Byggår1980

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8 rum varav 5 sovrum
Boarea
173 kvm
Biarea
57 kvm
Allmän beskrivning interiör
Läckert hus uppfört på höjd med 4 etager med fantastisk rymd och funktion för den stora familjen med behov av härliga sällskapsytor både invändigt och utvändigt. Här finns även ett dold yta i form av ett lönnrum intill garaget om ca 15-20 kvm som kan bli extra förråd/rum samt ett hisschakt. Huset är genomgående original från 1980. Välkommen!
Hall/kapprum
Hall med separat kapprum, delvis möblerbart. Access till garaget samt till övre plan via trappa. Bakom panelen döljer sig ett hisschakt som sträcker sig till översta plan.
Matsal/allrum
Härligt utrymme mellan kök och vardagsrum med access ut till baksidan via altandörr. Härifrån nås även en klädkammare och ett duschutrymme med renoveringsbehov.
Kök
Ligger i anslutning till matsalen med access ut till altan i väster. Originalinredning med gott om förvaring och arbetsyta. Vitvaror från 1980. Plats för matbord om 4-6 personer. Renoveringsbehov.

Från köket nås även en serveringsgång/förvaringsdel samt access ut till baksidan av huset. Härifrån nås även den generöst tilltagna tvättstugan samt el-pannan. Renoveringsbehov.
Vardagsrum
En etage upp från matsalen nås vardagsrummet med en fin rymd upp till översta plan. Här är ett fint ljus via flera fönster i två väderstreck. Vacker öppen spis som också sträcker sig hela vägen upp tilll nock. Vardagsrummet kan öppnas upp mer om vägg intill sovrum 1 tas ner.
Sovrum 1
Stort sovrum/arbetsrum intill vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Garderob och vacker dörr i glas.
Sovrum 2
Ligger på samma våningsplan som vardagsrummet med två fönster i öster.
Allrum övre plan
Nås via trappan från vardagsrummet som även är delvis öppet mot vardagsrummet vilket ger en fin vy över delar av huset. Allrummet har access till balkong i västerläge. Från allrummet nås även hisschaktet.
Sovavdelning övre plan
Från allrummet nås en korridor med platsbyggda garderober längs med ena sidan och utgång till en mindre balkong i söder. Denna sektion av huset har totalt tre ordentliga sovrum varav ett master bedroom med fönster i två väderstreck och utgång till samma balkong som nås från allrummet.

Intill master bedroom finns även ett rymligt badrum med fönster som är i renoveringsbehov. Fin möjlighet att skapa sitt drömbadrum.
Garage
Garaget är stort och ligger i huset med direkt access till hallen. Platsbyggd förvaring. Från ena garageväggen nås via en dold lucka ett lönnrum som bör gå att integrera med garaget och på så vis skapa ett större garage/förrådsutrymme.
Separat byggnad
På tomten står en separat byggnad som använts främst som förråd. Renoveringsbehov.
Byggnad
Byggnadstyp
2 1/2 plansvilla i souterräng
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
Vattenburen el
Byggnadssätt
Fasad
Tegel
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Tonfisken 3
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 6,068,000
Byggnadsvärde
SEK 2,000,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,147,200
Tomt
Areal
963 kvm
Planbestämmelser
Ändring Av Dp (2002-03-19) Tomtindelning (1982-07-08) Stadsplan (1978-04-17)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avkomsträtt 42/915
Avtalsservitut Brygga Mm
Avtalsservitut Ledning Mm
Avtalsservitut Väg Mm
Last: Avtalsservitut: Brygga Mm, 01-IM4-18/522.1
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 01-IM4-21/163.1
Last: Avtalsservitut: Väg Mm, 01-IM4-19/205.1

Karta

Sticklinge Lidingö

Makrillvägen 16

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg