190
MED31433D8E27C8454D8B65A12C652267FA

Såld!

Tynnered Västra, Västra Frölunda

Beryllgatan 18


Såld!
Slutpris: SEK 1,900,000

Ansvarig mäklare

Ljus, fräsch och synnerligen smart planerad 2:a med balkong. Stabil HSB förening där parkering ingår i avgiften. Havsnära boende med innerstans nöjesutbud endast 10 min bort. Perfekt förstagångsboende eller för studenten.

Om området

Tynnered består av en trevlig blandad bebyggelse, här samsas flerfamiljshus med villakvarter. Härifrån tar du dig enkelt till såväl centrum som salta bad. I Tynnered finns närhet till natur och salta hav inom cykelavstånd finner ni några av Göteborgs vackraste badplatser vid havet. Både Näsetbadet och Askimsbadet ligger nära, eller varför inte Smithska udden?

Kommunikation

Buss från Beryllgatan tar dig till centrum på 10 min. Till Frölunda torg tar du dig på 5min, härifrån reser du sedan enkelt vidare till stadens olika delar.

Närservice

Bra närbutik på kort gångavstånd. Frölunda Torg, en av landets största shoppingcentrum, ligger på några minuters gångväg med mer än 150 butiker. Modebutiker, sportaffärer, smyckesaffärer, bokhandel, banker, restauranger mm. Här finns också Frölunda kulturhus med bio, simhall och träningsanläggning.
Köpcentrum 421 på motsatt sida om söderleden erbjuder ICA Maxi samt Mediamarkt men även andra butiker.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,144 inkl.värme, kabel-tv (basutbud), parkering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea48 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer22-2096-7-399-3
Driftskostnad423 kr/månad

Bilder

Luftigt vardagsrum med vacker originalparkett på golvet.

Vardagsrum med ingång till sovrummet.

Vardasgrum

Balkong utan insyn med plats för bord och loungesoffa.

Matplats i köket.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till Beryllgatan 18 och HSB BRF Grevegården. Nu kan vi erbjuda en riktigt kvadrat smart lägenhet med två rum och kök om 48 kvadratmeter. Lägenhetens läge ger en närhet till allt! Känner ni en dag för att ta er ut till havet för svalkande bad och saltstänkta klippor når ni ett flertal badplatser med buss eller cykel på bara några minuter. Vill ni istället ha shopping eller känna på stadspulsen hoppar ni på buss 50 vid Beryllgatans busshållplats som snabbt och enkelt tar er till Frölunda Torg eller in till stan. Har man bil, så finns det ett extra plus med denna lägenheten och föreningen. Föreningen har nämligen en parkeringsplats till varje lägenhet och den ingår i avgiften!

Välkomna in!
Ni möts av en ljus och välkomnande hall som erbjuder avhängning till höger. Från hallen når ni den smart placerade klädkammaren som erbjuder praktisk klädförvaring. Hallen har vitmålade väggar och nytt golv och golvlister som sträcker sig vidare in i köket.
Köket går i vita toner och ger ett ljust och fräscht intryck. Praktiskt är att köket nås från både hallen och vardagsrummet. Köket har bra avlastningsytor och mycket förvaring. Köket är utrustat med nya mjukstängande överskåp, kyl & frys i stapel, Rostfri bänkskiva, Spis med ugn, fläkt och stänkskydd i vitt kakel.

I lägenhetens mitt finner ni vardagsrummet, Ljust och soldränkt från stora fönsterpartier, lätt att möblera med de självklara vardagsrumsmöblerna. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vacker originalspråket.

Från vardagsrummet når man ut till balkongen med ett härligt fritt utsiktsläge. Balkongen är tillräckligt stor för att inredas med bord oh stolar för härliga sommardagar.

Från vardagsrummet når ni även sovrummet. Sovrummet som resterande delar av lägenheten ger ett ljust och fräscht intryck. Vitmålade väggar och ljust golv. Ni får utan problem in en dubbelsäng i sovrummet, i dagsläget finner ni även garderober i sovrummet.

Lägenhetens sista rum är badrummet som nås från hallen. Badrummet stamrenoverades 2011 och är helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med toastol, kommod med tillhörande underskåp, överskåp med spegel, dusch med vikbara glasdörrar. Badrummet är även förberett för tvättmaskin.

Söker ni en tvåa som ger ett ljust härligt intryck? Belägen i ett härligt område som ger er närhet till allt? Parkering som ingår i avgiften? Ja då har ni hittat rätt! Tveka inte att kontakta oss för att boka er visning!
Antal rum
2 rum
Boarea
48 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,144 inkl.värme, kabel-tv (basutbud), parkering
Driftskostnad
SEK 5,075 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,476
VA
SEK 1,692
Försäkring
SEK 1,907
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.1578 %
Andel av årsavgiften
0.1578 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Energideklaration
Utförd 7/6/2010
Energiprestanda
143 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Parkering ingår i avgiften. Källarförråd tillhör lägenheten.
Förening
Namn
HSB Brf Grevegården I Göteborg
Om föreningen
HSB Brf Grevegården är en bostadsföreningen med kanon läge! På några minuter kan man promenera eller cykla ner till havet. Vill man nå andra delar av göteborg finns Beryllgatans busshållplats på någon minuts gångavstånd där buss 50 snabbt och enkelt tar en in till stan eller till Frölunda Torg.

Det finns 444 lägenheter i Bostadsrättsföreningen Grevegården på totalt 33 654 kvm. Föreningen har 3 lokaler som hyrs ut. Stabil ekonomi med bra underhållsplan. De flesta stora renoveringar är utförda. Se årsredovisningen för detaljerad ekonomisk data.
I månadsavgiften ingår p-plats, bas tv, VA, och värme. Varje lägenhet är utrustade med mätare som mäter förbrukningen av förbruknings el och varmvatten som debiteras kvartalsvis.

2011 invigdes föreningens gym som finns på Beryllgatan 23, finns möjlighet att lösa månadskort för en mindre summa. Kostnaden för att använda gymmet debiteras tillsammans med din månadsavgift för lägenheten. Föreningen har även en bordtennislokal, vävstuga samt Beryllens Bok & Internetcafé. På Beryllgatan 42 kan de med små barn, som bor på Beryllgatan, träffas för att umgås och låta barnen få leka! Öppet alla dagar 09:00-19:00.

Föreningen har 2 stycken samlingslokaler på Beryllgatan 18 och 6 som man kan hyra. Det finns också möjlighet att hyra odlingslotter.


Föreningsexpedition Beryllgatan 11
Öppen helgfria måndagar 18.30-19.30
Telefon: 031-29 40 57
E-post: brf.grevegarden@comhem.se

Besök gärna föreningens informativa hemsida:
http://www.hsb.se/goteborg/grevegarden/
Antal lägenheter
444
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Fiber och Kabel TV via Comhem.
Parkering
Det ingår en p-plats i månadsavgiften.
Renoveringar
Föreningen har gjort löpande renoveringar under åren:
Stamrenovering färdigställdes 2011.
Porttelefon och nytt passersystem till trapphusen 2011.
Byte av elinstallationer samt energisparåtgärder 2011.
Målning av trapphus och installation av postboxar 2012.
Fram till slutet av 2017 hade man genomfört:
- justerat in värme- och ventilationssystem
-Kalibreringar av temperaturgivare
garantibesiktning av stambytet
- Bytt och förstärkt gångvägar
- Besiktigat och åtgärdat lekplatsen
- Bytt ut viss tvättstugeutrustning
- Målat grundmurar
Planerade renovering:
-Framtagande av underlag angående parkeringsdäcks ombyggnad
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Föreningen har tomrättsavtal som omförhandlades senast 2017 och kommer omförhandlas igen 2027.
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Tvättstuga och mangelrum finns det flera av i föreningen. Det finns 6 st miljöhus för avfallshantering samt grovsoprum. Förrådsutrymme till lägenheten, barnvagnsrum och cykelrum finns i källaren.

Karta

Tynnered Västra Västra Frölunda

Beryllgatan 18

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg