190
MED9D69C32D0EB84AAEB903FFF69EAE9232

Såld!

Ruddalen, Göteborg

Fiolgatan 10


Såld!
Slutpris: SEK 1,975,000

Ansvarig mäklare

Snart ges ni möjligheten att bli stolt ägare till en kvadrateffektiv 1:a med stor inglasad balkong i populära Ruddalen. Högt upp på våning 10 utan insyn kan ni finna en plats att trivas på. Lägenheten erbjuder ljusa och fina ytskikt, snyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, en sovalkov med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum som stamrenoverats av föreningen 2005.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Bor ni i omtyckta Ruddalen har ni närhet till dagis, skola, den härliga naturen, strövstigar samt skridsko- och tennisbana. Bra kommunikationer till centrum finns inom gångavstånd. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning. Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim. Det är cykelavstånd till såväl centrum som till salta bad.

Kommunikation

Kommunikationer: Spårvagn 1, 7 och 8 går förbi hållplatserna Musikvägen och Positivgatan. Flexlinje i området. Från området finns också fina cykelvägar till några av Göteborgs vackraste badplatser vid havet. Både Näsetbadet och Askimsbadet ligger nära.

Närservice

Mataffären Lidl finns i närområdet, precis som bageri, pizzarestauranger och småbutiker. Hemköp finns på Frölunda Torg och Willys hemma vid Kaverös centrum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,713 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea37.8 kvm
Våning10 (hiss finns)
Lägenhetsnummer22-2068-1-254-13
Byggår1962
Driftskostnad450 kr/månad

Bilder

Stor inglasad balkong med utsiktsläge.

Utsikt.

Fiolgatan 10 med naturen runt knuten.

Hall med 2 garderober och plats för avhängning.

Modern planlösning.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
37.8 kvm
Hall
Välkommen in i hallen på Fiolgatan 10. Här finns 2 platsbyggda garderober och möjlighet till avhängning. Från hallen når ni både vardagsrummet och badrummet. Väggarna är ljusa med en trevlig fondtapet och på golvet ligger parkett.
Badrum
Lägenhetens badrum renoverades i föreningens regi 2005. Utrustningen består av vägghängd toalett, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt en stor dusch med skjutdörrar. Badrummet är helkaklat med ljusa väggar och gråblått golv.
Vardagsrum
Från hallen stiger ni in i det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier och ett härligt ljus. Öppen och social planlösning med plats för vänner. Här ryms soffa med tillhörande möblemang och i sovalkoven finner sängen sin naturliga plats. I sovalkoven ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord och här kan man ladda batterierna om kvällarna. Från vardagsrummet har ni utgång till bostadens inglasade balkong. Väggarna är vita och på golvet ligger fiskbensparkett i original.
Kök
I öppen planlösning med vardagsrummet finner ni det stilrena köket. Utrustningen består av kombinerad kyl och frys, inbyggd mikro och en spis med ugn. Luckorna är vita med rostfria handtag, som stänkskydd sitter svartkakel och bänkskivorna är i ek. En modern köksö skiljer på ett naturligt sätt köket från vardagsrummet och matplatsen får sin naturliga plats vid fönstret med vidsträckt utsikt över omgivningarna. I Köket finns gott om förvaring genom flertalet skåp och stora arbetsytor som inbjuder till matlagning. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus klinker.
Balkong
Från vardagsrummet tar ni er ut till lägenhets stora balkong som genom sin inglasningen blir ett extra rum stora delar av året. Här kan ni njuta av mysiga stund med en svårslagen utsikt. Ta ett glas vin med vänner eller en kopp kaffe på tu man hand med någon ni tycker om.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
10 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 2,713 inkl värme, VA och kabel-TV
Driftskostnad
SEK 5,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftkostnaderna är delvis uppskattade då säljaren inte bor i bostaden på heltid. Notera att kostnaderna kan variera beroende på val av abonnemang samt det enskilda hushållets förbrukning.
Andel i föreningen
0.23156 %
Andel av årsavgiften
0.20051 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluft
Energideklaration
Utförd. 11/13/2018
Energiklass
E
Energiprestanda
102 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
HSB Brf Kvartetten I Göteborg
Om föreningen
Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta). I föreningen finns 268 st lägenheter.
Allmänt om föreningen: Fastighetsbeteckningen är Rud 3:3 med adress Fiolgatan 4-10. Tomträttsavgälden omförhandlades år 2011-03-28 för de kommande 10 åren. Bostadsrättsföreningen Kvartetten invigdes 1963 och i de fyra 12-våningshusen på Fiolgatan 4-10 finns totalt 268 lägenheter i storlekarna från 1 till 5 rum och kök.

Välskött förening med många stora renoveringar utförda likt rörstambyte, renovering av samtliga badrum, elcentraler, fönsterbyten samt nya porttelefoner med bild på besökaren. Nya brevinkast har monterats. Dessutom har man avslutat utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger 2012. Köksstammar har spolats under 2014.

En välskött förening med aktivt föreningsliv och caféverksamhet för den som vill delta. Gästlägenhet finns att hyra på Fiolgatan 6.
Föreningens ekonomi:
Antal lägenheter
268
Tv och bredband
Ansluten till kabelnät via Comhem. I avgiften ingår ComHems analoga utbud samt digitaltv Small. Bredband via Comhem och Bredbandsbolaget finns i huset. Uttaget för ComHem finns i vardagsrummet och för Bredbandsbolaget finns det i hallen.
Parkering
Musikvägens parkeringsförening. ca 170 kr/mån utan eluttag och ca 190 kr/mån med eluttag.
Renoveringar
Föreningen har genomgått flera större underhållsåtgärder, framtida underhåll är bland annat planering för genomgång av elsystemet. För mer detaljerad information se årsredovisning.
Badrumsrenovering skedde i samband med stambyte -05, då även byte av el-central till automatsäkringar skedde. Huset har porttelefon med videoteknik (bild på besökaren), installerad -06. Vindarna tilläggsisolerades -06. Installation av innerdörrar i hisskorgen skedde -07. Föreningen har även genomgått fönsterbyte samt monterat nya brevinkast. 2011-2012 skedde en utbyggnad av samtliga balkonger.
För mer information se årsredovisning.
Ekonomi
Avgiften till föreningen höjdes fr.o.m. den 1 juli- 2018 med 3%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Tomträtt
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Ruddalen Göteborg

Fiolgatan 10

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg