190
MEDFB4767053B0B4663963E20E66F6AFFEF

Stort radhus i mycket gott skick i attraktiva Carnegie äng - Hagen

Såld!

Hagen, Västra Frölunda

Skrattmåsgången 13


Såld!
Slutpris: SEK 6,650,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu kan vi erbjuda en härlig bostad för den stora familjen med mycket centralt läge, närhet till bra skolor, kommunikation och salta klippor. Här erbjuds stora ytor och gott om sovrum, allt i en välplanerad, välskött förpackning. Bostaden är förhandsbesiktigad och dolda fel-försäkrad.

Om området

Attraktivt och trivsamt område! Här bor ni lugnt och bekvämt med närhet till både skärgården och staden. Samtidigt finner ni båthamnar och badvikar på promenad eller cykelavstånd. I närheten vid Nya Varvet och Påvelund finns härliga grön- och promenadområden.

Kommunikation

Med buss 20 och 90 tar ni er in till Göteborgs centrala delar. Buss 20 tar er även till Frölunda Torg.

Spårvagnshållplatsen Hagen ligger inom promenadavstånd och härifrån åker ni med spårvagn 9 eller 11 in till staden eller ut till Saltholmen. På morgonen går också spårvagn 104 mot centrum.

Närservice

I området vid Redegatan finns bland annat bank, gym, Hemköp och fiskvagn. På Frölunda Torg hittar man ett större utbud av affärer så som modebutiker, sportaffärer, smyckesaffärer, bokaffärer, banker, restauranger mm. Här finns även Frölunda kulturhus med bio, simhall och träningsanläggning.

I området finns flera skolor att välja på och mitt i området ligger Engelska skolan, Hagenskolan och Nya Varvet skolan. I närheten finns även Dalaskolan, Fiskebäckskolan, Nya och Gamla Långedragsskolan, Nya och Gamla Påvellundskolan.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea144 kvm
Biarea8 kvm
Tomtarea157.5 kvm
Byggår1979
Driftskostnad3,388 kr/månad

Bilder

Välkommen till Skrattmåsgången 13

Inbjudande hall

Stig på

Trevligt välplanerat kök...

... med uppdaterade vitvaror...

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Nu har ni chansen att förvärva ett 2 plans-radhus med inredd vind i Carnegie äng - Hagen, perfekt till den större familjen. Detta är ett av Göteborg mest populära radhusområde ett stenkast från Långedrag. Med närhet till såväl många bra skolor, shopping och kommunikation som tar er både till city och ut till salta klippor! Här bor ni i ett trivsamt och barnvänligt radhusområde med en grönskande trädgård i sydostligt läge.

Stig på och känn er som hemma. Ni möts av en trevlig hall som ansluter till planets alla rum. Från vänster sett: kök, inre hall och badrum, vardagsrum, trappa till övre plan, förråd samt tvättstuga. På golvet ligger ett antraticfärgat klinker med golvvärme som övergår till en snygg ekparkett som sträcker sig vidare in i vardagsrummet. Väggarna är vitmålade i hela entréplan med undantag för ett par fondväggar. Till höger om ytterdörren ryms familjens kläder och skor. När det vankas fest med mycket vänner har ni ytterligare avhängning och förvaring i den inre hallen som ligger direkt efter köket till vänster.

Till vänster om hallen finner ni ett rymlig och välplanerat kök. Köket är mycket fräscht från 2007 med en komplett maskinpark, uppdaterade de senaste 7 åren. Köket erbjuder även en rymlig matplats för 4-6 personer. På golvet ligger ett lättskött antracitfärgat laminatgolv.

På er högra sida från hallen har ni en stor tvättstuga med bra arbetsbänk med ho och gott om förvaring. Här finns en nyligen uppdaterad tvättmaskin, ett torkskåp samt varmvattenberedare. På golvet ligger en plastmatta från byggåret och väggarna är vitmålade. Tvättstugan följs av ett praktiskt förråd under trappan till övervåningen.

Innan för den inre hallen finner ni ett stort fräscht helkaklat badrum från 2007. Ljusgrå klinker och vitt kakel. Inredningen går i vitt med inslag av ek som ger ett tidlöst intryck. Här finns WC, duschhörna, handfatskommod med tillhörande väggskåp, golvvärme, downlights samt handdukstork.

Vi fortsätter framåt från hallen och kliver in i ett ljust och rymligt vardagsrum! De stora fönsterpartierna skänker gott om naturligt ljus till rummet, som är gjort för sociala tillställningar. Här finns plats för en större soffgrupp med tillhörande möbler samt matplats för 6-8 sittande matgäster. Från vardagsrummet når vi altanen och den grönskande trädgården! Sydostläget ger er sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Tillhörande trädgården finns också ett förrådsutrymme, perfekt för att förvara trädgårdsredskapen!

Vi tar trappan upp som leder oss till mellanvåningen, som idag inrymmer 3 sovrum, badrum, klädkammare, ett stort allrum samt balkong. På golvet ligger en vitbehandlad ekparkett som är genomlöpande för hela andra våningen.

Från trappan på vänster sida finner vi det första sovrummet som har bra ljusinsläpp och utsikt över området. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande möbler och till förvaring finns en större garderob.

Det andra sovrummet är lika stort och har samma utsikt. Här finns också en stor skjutdörrsgarderob som löper längst ena väggen och rymmer mängder av kläder. På väggarna sitter ljusa tapeter med en fondvägg som bryter av.

Rakt fram från trappan finner vi mellanvåningens badrum. Renoverat samtidigt i samma stil som entréplans badrum. Skillnaden är att här finns ett nice badkar att krypa ner i efter en intensiv dag på jobbet.

Vi fortsätter ut i allrummet, som idag används som TV-rum men som lika gärna går att dela av om ett extra sovrum skulle önskas, se alt. planlösning. Stora fönsterpartier lyser upp rummet och ger en rymlig känsla. Från allrummet tar vi oss ut på balkongen som vetter ut mot trädgården. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i en stor klädkammare som ligger i anslutning till allrummet.

Mellanplanets tredje sovrum rymmer en säng med tillhörande möbler och även ett skrivbord om så önskas, eller kanske vill man använda det som ett kontor? Rummet har snedtak vilket ger en härlig charm till det. Även här medföljer en garderob.

Från allrummet leder en trappa upp oss till vindsvåningen som är ca 26 kvm och som idag används som härligt sovrum. Vinden inreddes av fackman 2011. Rummet har en galen rymd med en takhöjd på drygt 3,5 meter i takåsen. Ni får ett och bra ljusinsläpp från totalt 4 st takfönster ett i trapphuset, två stora i rummet och ett i badrummet. Här ryms en stor dubbelsäng med tillhörande möbler och ytterligare möblemang om så önskas. Till förvaring finns två stycken klädkammare samt två stora kallförråd. På golvet ligger ett massivt vitlaserat furugolv och väggarna är målade i vitt.

På vindsvåningen finner vi också bostadens tredje helkaklade badrum. På väggarna sitter ett vitt kakel med röda detaljer, vilket bryter av snyggt mot golvets antracitfärgade klinker. Badrummet är utrustat med golvvärme, väggskåp, dusch, WC, handfatskommod, handdukstork, downlights.

Bostaden är förhandsbesiktigad och säljs med dolda fel-försäkring.

Söker ni ett välskött radhus för den stora familjen med närhet till allt så är det dags att agera. Kontakta mäklaren för visning direkt.
Antal rum
5 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
144 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
8 kvm
Kök
Vitt stänkskydd i kakel, bänkskiva i ek, vita luckor med gråa inslag. Mycket förvaring och bra arbetsytor. Kyl och frys i fullhöjd, spis med ugn, diskmaskin samt mikro. Alla vitvaror förutom mikro är uppdaterade inom en 7-årsperiod. Antracitfärgat laminatgolv.
Badrum
Entréplan och mellanvåning: Ljusgrå klinker med golvvärme, vitt matt kakel, downlights. Handfatskommod, WC, duschhörna, handdukstork samt väggskåp. I mellanvåningen finns badkar istället för duschhörna.

Vindsvåning: Antracitfärgat klinker med golvvärme, vitt kakel med röda detaljer, downlights. Handfatskommod, WC, dusch, handdukstork, väggskåp samt takfönster.
Tvättrum
Tvättmaskin (från år 2016) och torkskåp från Electrolux. Arbetsbänk med ho och mycket förvaring samt torkställning. Plastmatta på golvet från byggåret.
Övriga bostaden
Entréplan: Antracitfärgat klinker i hallen med golvvärme som övergår i ekparkett i vardagsrum. Laminatgolv i köket.

Mellanvåning: Vitbehandlad ekparkett och ljusa väggar med inslag av fondväggar

Vindsvåning: Vitbehandlat massivt furugolv, vita väggar.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus med inredd vind
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Direkt el kompleterad med luft/luft värmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 11/7/2017
Energiklass
F
Energiprestanda
92 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Betong/Trä
fasad
Tegel
Fönster
3-glas
Bjälklag
Betong
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Älvsborg 324:82
Övrigt
Renoveringar/uppdateringar:

2007 - Badrum entréplan och mellanplan. Våtrumsintyg finns.
2010 - Kakel i hall.
2011 - Vindsvåning. Våtrumsintyg för badrum finns.
2012-2017 - Vitvaror i köket.
Övriga byggnader
Vidbyggt isolerat förråd om ca 10 kvm.

Garageplats i länga.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 40,653 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,765
Väg, samf
SEK 8,625
Försäkring
SEK 7,213
Övrigt
SEK 1,050
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I el ingår uppvärmning och hushållsel.

I samfälligheten ingår VA och renhållning.

Övrigt är garage tillägg samt kabel-tv.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,040,000
Byggnadsvärde
SEK 1,428,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,992,000
Tomt
Areal
157.5 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan, beslutad
Datum: 1975-03-03
Anmärkning: Avvikelse enligt 3:2 1 st fbl, akt 1480k-1988f83
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Älvsborg GA:66-GA:67, GA:98

Karta

Hagen Västra Frölunda

Skrattmåsgången 13

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg