190
MEDF8D74BF0BC9E4FB58996C00448F71BAA

Såld!

Kista, Kista

Lofotengatan 15, 4 tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,720,000

Ansvarig mäklare

***Accepterat pris!!**

- El & Tv ingår i avgiften
- Fiber finns installerat
- Låg avgift

Välkommen till denna sociala 2:a med bra planlösning mellan kök och vardagsrum med vita nymålade väggar och gott ljusinsläpp. Balkong i högt läge med många soltimmar. Gott om förvaringsutrymmen och ett stort sovrum som rymmer såväl dubbelsäng som garderober.

Nära till tunnelbana som tar dig till City på mindre än 20 minuter! Solid förening med god ekonomi och ett nybyggt garage med lediga platser.

För mer info Välkommen att kontakta André Zadeh på: 0737480298
HusmanHagberg Kista

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

Till hösten 2015 öppnar Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: http://kista.engelska.se/en

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,576 inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea52 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer124
Byggår1974
Driftskostnad183 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vardagsrum

Hall

Hall

Sovrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med parkettgolv vid entrén som sedan övergår till trälaminat längre in i sovrummet. intill hallen finner ni Goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum: Stort sovrum som rymmer dubbelsäng och klädförvaring. Insynsskyddat läge. Trälaminat på golv med vita väggar.

Badrum: Här finns wc, badkar, handfat med vitt kommodskåp och matchande spegelskåp med belysning. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare installerat.

Kök: Luftigt arbetskök med fönster. I köket finns det även värmegolv! Vita skåpsluckor och rostfri bänkskiva. I köket finns kyl/frys och spis/ugn samt köksfläkt. Parkett på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Lättmöblerat och socialt vardagsrum med bra ljusinsläpp genom fönster i 2 väderstreck i högt läge. Parkett på golv och nymålade väggar.

Balkong: Trevligt inglasad balkongläge i bra läge. Fri utsikt och många soltimmar.
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,576 inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Driftskostnad
SEK 2,200 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 2,200
Kommentar
Ungefärliga kostnader!
Andel i föreningen
0.1319 %
Andel av årsavgiften
0.1319 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 6/28/2010
Energiprestanda
152 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Vikingen i Kista
Om föreningen
Föreningen omfattar 556 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 2 lokaler som hyrs ut till förskolor.

Lägenhetsförråden är placerade i källarplan eller i markplan. Flertalet tvättstugor finns på varje gård.
Tvättstugorna finns i gatuplan, dessutom finns det 3 stycken grovtvättstugor belägna på Lofotengatan 13, Narviksgatan 15 och Stavangergatan 34.
Rum för cykelförvaring finns, samt hobbyrum för den händige.

För den som vill finns det tillgång till bastu på Stavangergatan 44. Föreningslokalen går att hyra för 800 kr/tillfälle. Lokalen är utrustad med wc, kök med kyl/frys, diskmaskin glas och porslin samt bord och stolar för ca 60 personer. Gästlägenhet finns att hyra för 350 kr/natt på Lofotengatan 29.

Gå gärna in på föreningens hemsida för ytterligare information.
http://www.brfvikingen9.se/
Antal lägenheter
556
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Bredband finns genom Bahnhof stadsnät och kabel-tv levereras genom Comhem, som även erbjuder internet och ip-telefoni. Comhems basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Parkering
På Stavangergatan finns en parkeringsyta med 99 platser, varav 12 gästplatser och övriga är förhyrda för föreningens medlemmar.

På Lofotengatan finns ett parkeringshus som byggdes klart under 2019.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej

Karta

Kista Kista

Lofotengatan 15, 4 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg