190
MEDA477E7C1D05D4B87BCA222B53A7E55A3

Såld!

Kista, Kista

Sorögatan 1, 3tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,350,000

Ansvarig mäklare

Högt upp i huset finner ni denna lägenhet på familjevänliga och populära Sorögatan. Helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt kök, stora sovrum, gigantisk klädkammare/förråd. En välplanerad 3:a med närhet till Kista Galleria, T-bana, bussar, flygbussar, skolor och matbutiker. Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

Till hösten 2015 öppnar Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: http://kista.engelska.se/en

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,603 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79.5 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer257
Byggår1978

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 2

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Klinkergolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, WC, handfat med kommod, spegelskåp, rymlig duschplats med glasvägg samt fönster.

Klädkammare/Förråd: I anslutning till hallen finns ingången till det stora förrådet med bra förvaringsutrymme där flera stora garderober samt klädstång och vägghyllor får plats. Perfekt utrymme att nyttja för förvaring. Använd som förråd och/eller som en fantastisk walk-in-closet.

Kök: Ljust kök med gott om förvaringsutrymmen. Ett rymligt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Här erbjuds generösa arbetsytor på diskbänk med kakel ovan samt dubbel diskho i rostfritt stål. Köket är utrustat med kyl, frys, spis/ugn samt fläkt. Här finns även en stor matplats vid fönsterparti för 6-8 personer. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp, soffbord, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Balkong: Härlig balkong i nordväst-läge där du kan njuta av kvällssolen. Här finns ett förråd samt gott om plats för utemöbler.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för större säng, sängbord, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt vitmålade väggar.
Antal rum
3 rum
Boarea
79.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,603 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Andel i föreningen
0.39243 %
Andel av årsavgiften
0.39243 %
Tillträde
Flexibelt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Förening
Namn
Brf Römö
Om föreningen
Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000mbit/100mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.).
Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

Föreningen har ett gruppavtal för elen, vilket ger lägre kostnader för alla medlemmar. Här sker enhetsmätning av el och varje lägenhet betalar enligt egen förbrukning i efterskott. De boende kan själva se på internet hur stor elförbrukningen är i lägenheten.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.
Parkering
Cirka priser:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån
Överlåtelseavgift
SEK 1,162
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Kista Kista

Sorögatan 1, 3tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg