190
MED9504947F8F704EE2A1A9C66066577A38

Såld!

Kista Gård, Kista

Hanstavägen 94, våning 2


Såld!
Slutpris: SEK 2,500,000

Ansvarig mäklare

Fantastisk 2:a från 2012 med modernt kök och öppen planlösning med stora fönsterpartier. Lyxigt badrum med egen tvättstuga och fina materialval. Bra förening med låg avgift och varmgarage i huset! Största modellen av 2:a i nya stadsdelen Kista Gård.

Här bor du på behagligt promenadavstånd till Kista Galleria med dess breda service samt goda kommunikationer. Kista Gård erbjuder även café och restauranger samt bussförbindelser till Kista, Sollentuna och Järfälla.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I Kista Gård finns förskola som drivs av Stockholms stad. I de centralare delarna av Kista finns flera förskolor, grundskolor. Vid Kistamässan finns Internationella Engelska skolan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,160 inkl Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea61 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer707
Byggår11/12

Bilder

Vardagsrum

Öppen planlösning

Matplats och Kök

Badrum

Kök

Kök

Matplats

Sovrum

Sovrum

Ramzi Hamam

Klädkammare

Vardagsrum

Vardagsrum

Stor TV-Vägg

Hall

Ljus Interiör

Balkong

Innergård

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna helt underbara & superfräscha lägenhet från 2011-12. Bostaden erbjuder optimal planlösning med fantastiska fönsterpartier i öppet och fritt läge. Stort och luftigt vardagsrum med brett fönsterparti, rymligt sovrum, modernt kök, fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig och möblerbar balkong i fritt läge. Bostaden ligger endast ett stenkast från Kista Galleria där bussar/t-bana, restauranger, butiker och bio finns.

Välkomnande och ljus HALL med delvis klinkergolv och delvis parkettgolv, vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Härifrån når man in till den rymliga KLÄDKAMMAREN.

Rymligt och fräscht BADRUM med vitt kakel längst väggar samt mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel, duschhörna, tvättmaskin & torktumlare.

Rymligt SOVRUM med ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Gott om förvaringsutrymme i garderober.

Stort och luftigt VARDAGSRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp samt matplats för 8-10 personer. Härifrån når man ut till den fantastiska och möblerbara balkongen.

Fräscht och modernt KÖK med ekparkettgolv i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar samt härligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Gott om förvaring bakom vita köksluckor, vitt kakel ovan den generösa arbetsbänken i mörk laminat samt moderna vitvaror. Maskinell utrustning: Inbyggd varmluftsugn, spishäll & fläkt, inbyggd diskmaskin, stor kyl & stor frys samt inbyggd mikro.
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,160 inkl Kabel-Tv, Bredband
Andel i föreningen
1.0598 %
Tillträde
Flexibelt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
11/12
Energideklaration
Utförd 5/12/2015
Energiklass
F
Energiprestanda
150 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Månadsavgift för värme och vatten är tillkommer utöver angiven månadsavgift. Reglering efter aktuell förbrukning sker minst en gång per år. Kostnad för värme och varmvatten är preliminärt 276 kr/mån.

Lägenheten är utrustad med en centraltermostat för att enkelt styra inomhusklimatet. I hallen sitter proppskåp samt mediacentral. Huset har fiberinternet indraget samt digital kabel-tv med ComHem som leverantör.

Tvättstuga finns i samma port. Källarförråd, barnvagnsförråd, cykelförråd och rullstolsförråd finns i samma port. Från porten nås föreningens varmgarage.
Förening
Namn
Brf Odde
Om föreningen
Föreningens hemsida: http://www.brfodde.se/
Ekonomisk förvaltning: Frubo AB, www.frubo.se


Värmen i huset kommer från ventilationen. På taket finns ett ventilationsaggregat som återvinner värmen från huset för att värma den nya luften som kommer in. Därefter har varje lägenhet ett eget värmebatteri som ni själva kan påverka något. Luften som blåser in ska kunna hålla temperaturen i lägenheten på ca 20-21 °C. Där utöver finns möjligheten att med termostaten höja temperaturen ytterligare mellan 1-2 °C. Tänk på att efter en ändring på er termostat så kan det ta upp till 24 timmar innan ändringen blir kännbar.
Tv och bredband
Brf Odde har gruppavtal med ComHem som levererar kabel-tv, bredband och ip-telefoni. 10 mbit bredband och grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen har totalt 44 garageplatser och 11 utomhusparkeringar. Frubo AB hanterar p-platser. Kontakta Frubo för exakta prisuppgifter och köstatus.
Uthyrning sker per kalendermånad och ersättning utgår enligt följande:
Priset för garage är 800 kr per månad.
Priset för utomhusparkering är 350 kr per månad.

Karta

Kista Gård Kista

Hanstavägen 94, våning 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg