190
MEDE60DCD94DE2645C0BCB3B8D9610826D6

Perfekt för den lilla familjen som vill bo Centralt

Såld!

Kista, KISTA

Langelandsgatan 21


Såld!
Slutpris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Ring mäklaren för en privat visning!

- ACCEPTERAT PRIS

- 2 st uteplatser varav en mot mysig baksida
- Påkostat kök
- Helkaklat med golvvärme
- Gästwc
- Bra förvaringsmöjligheter
- Förråd
- Nära Matbutiker och service
- T-bana ca: 400 m
- Buss ca: 100 m

Äntligen en ljus och fräsch radhus 4:a på populära Langelandsgatan! Bostaden bjuder på påkostat och ljust kök, stilrent helkaklat badrum med klinkergolv, stort sovrum med plats för förvaring och en härlig uteplats på baksidan mot den trevliga och privata baksidan. Perfekt läge med busshållsplats utanför samt t-bana och Kista C på 5 min promenadavstånd. Flygbussarna från Kista tar er på 30 min till Arlanda flygplats. I närområdet finns flera förskolor, skolor butiker och service. Runt knuten finns härliga grömområdet för promenader och picknick. Missa inte detta sällsynta tillfälle!

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,358 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea91.5 kvm
Lägenhetsnummer227
Byggår1980
Driftskostnad500 kr/månad

Bilder

Langelandsgatan 21

Uteplats

Köket

Vardagsrum

Mäklaren

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkomna till detta ytskikts renoverade radhus beläget i ett barnvänligt område nära naturen. Optimalt planerat parhus om totalt 91,5 kvm som renoverats under de senaste åren. Fräscht kök med matplats för 6-8 personer, 2 st påkostade våtrum från 2009, 3 st rymliga sovrum, vardagsrum och två nya uteplatser som tillsammans med tomten ligger insynsskyddat och i solrikt läge. Till huset tillhör även ett förråd i anslutning till bostaden. På ca: 5 min promenadavstånd har ni supermoderna Kista Galleria som har öppettiderna 10-21, med T-bana, bussar, butiker, bio och restauranger.

ENTRÉPLAN

Helrenoverad HALL med grå klinkergolv och vitmålade väggar, Här finns det utrymme för kläder genom kapprummet eller de inbyggda garderoberna.

Gäst WC som renoverats om 2009 med klinkergolv och kakel på väggarna i ljusa och moderna toner. WC, handfat, spegel & vädringsfönster.

Påkostat och renoverat KÖK med matplats för 6-8 personer vid fönster och öppen planlösning mot hallen. Vita köksluckor med gott om förvaringsmöjligheter samt kakel ovanför de generösa arbetsytorna i granit.
Maskinpark: Spishäll med ugn, Kyl & Frys, Diskmaskin, fläkt.

VARDAGSRUM med ekparkett samt vitmålade väggar med brett fönsterparti mot den insynsskyddade uteplatsen i söderläge med sol nästan hela dagen.
Här är det perfekt att umgås nära och kära i en avkopplande miljö med avskildhet med fri utsikt över allmänning.

ÖVREPLAN
Mysigt SOVRUM 1 med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fönster som vetter ut mot baksidan.

Stort SOVRUM 2 med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Även här finns fönsterparti som vetter mot allmänning på baksidan.

Största SOVRUM 3 med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fönster mot framsidan. Garderoberna i detta rum ingår ej i köpet.

Påkostat och helrenoverat BADRUM 2009 med ljust och fräscht kakel och klinkergolv med golvvärme.
Här finns WC, handfat med kommod med spegel, badkar & tvättmaskin samt vädringsfönster.

Samtliga spekulanter som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som i sin tur får ta ställning till det nyinkomna budet.
Antal rum
4 rum
Boarea
91.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,358 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.38425 %
Andel av årsavgiften
0.38425 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/11/2010
Energiprestanda
149 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Övriga byggnader
2 st uteplatser varav en med kvällsol på framsidan och den andra i lugn och avskiljd miljö med sol nästan hela dagen på baksidan.
Förening
Namn
Brf Rågö
Om föreningen
HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se
Antal lägenheter
294
Tv och bredband
Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget
Parkering
Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 199 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån
Övrigt
Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Karta

Kista KISTA

Langelandsgatan 21

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg