190
MEDC41210C2F8F54ABDA3A42B491CC93602

Såld!

Kista, Kista

Köpenhamnsgatan 20

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,106 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer200
Byggår1978

Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Missa inte denna populära 2:a på populära Köpenhamnsgatan med LÅG AVGIFT där det mesta ingår! Renoverad och välplanerad bostad med närhet till Kista Galleria, T-bana, bussar, flygbussar, skolor och matbutiker. Varmt välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Bilder

Badrum

Kök

Vardagsrum

Planlösning

Sovrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning i garderober, skohylla och hatthylla. Målade väggar samt laminatgolv. Säkerhetsdörr!

Badrum: Renoverat och rymligt badrum med helkaklade väggar och svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, handukstork, WC, handfat med kommod, spegel, spotlights samt fönster.

Kök: Renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Mörka skåpsluckor och mosaikkakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl och frys med ismaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Målade väggar samt laminatgolv.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida samt övrigt möblemang. Sovrummet har en egen fantastisk klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter. Målade väggar samt laminatgolv.
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 2,106 inkl värme, VA
Andel i föreningen
0.26627 %
Andel av årsavgiften
0.26627 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 8/24/2010
Energiprestanda
178 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.
Förening
Namn
Brf Samsö
Om föreningen
Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna. Under 2016 var december månad avgiftsfri, under 2017 var januari månad avgiftsfri. Även under 2018 hade föreningen en avgiftsfri månad.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.
Tv och bredband
En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.
Parkering
Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan.
Övrigt
Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

Karta

Kista Kista

Köpenhamnsgatan 20

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg