190
MEDE18ED39584864C79B1FC759EE78E6B31

Såld!

Kista, Kista

Langelandsgatan 3


Såld!
Slutpris: SEK 2,160,000

Ansvarig mäklare

Sällan till salu! Toppfräsch och ljus 2:a utrustad med allt som behövs i ett hem. Populär förening i lugnt område. Närhet till Kista Galleria, tunnelbana, bussar, matbutiker samt skolor.

Denna lägenhet erbjuder er:
- Modernt renoverad bostad
- Högst upp i byggnaden
- Stor terrass på gaveln i bästa sydvästläge
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Låg avgift där det mesta ingår
- Stor walk-in-closet

Varmt välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,287 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea48.5 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer57
Byggår1980

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Terrass

Badrum

Sovrum

Vardagsrum

Kök

Kontakta mig

Vardagsrum

Vardagsrum

Utsikt från terrass

Detaljbild

Detaljbild

Hall/Walk-in-closet

Loftgång

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning bakom garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens walk-in-closet/förråd med bra förvaringsutrymme där flera stora garderober samt klädstång och vägghyllor får plats. Klinkergolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Stilrent badrum med vitt klinkergolv och helkaklade vita väggar, spotlightbelysning samt ett praktiskt vädringsfönster. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt en rymlig duschhörna.

Kök: Fräscht kök med luckor i trä och en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp för köksredskap och dylikt. Köket är fullutrustat med inbyggd micro, inbyggd ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum: Luftigt och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightbelysning.

Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightbelysning.

Terrass: Fantastisk terrass på gaveln i bästa sydvästläge. Här ute finns alla förutsättningar för trevliga dagar i solen. Den stora terrassen erbjuder planteringsmöjligheter av både grönska och blomster i balkonglådor. På terrassen finns även plats för stor möbelgrupp.
Antal rum
2 rum
Boarea
48.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,287 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Andel i föreningen
0.23473 %
Andel av årsavgiften
0.23473 %
Tillträde
Flexibelt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/12/2010
Energiprestanda
149 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Rågö
Om föreningen
HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se
Antal lägenheter
294
Tv och bredband
Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget
Parkering
Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 199 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 250 kr/mån
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken.
Övrigt
Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Karta

Kista Kista

Langelandsgatan 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg