190
MED1B631E451A8B4EAF9F3EA9225363D7F4

Såld!

Kista, Kista

Ringstedsgatan 6, 4tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,550,000

Ansvarig mäklare

Vill du bo högst upp i huset med en gigantisk terrass i bästa sydostläge? Här bor du som en kung eller drottning högst upp i ditt slott med solljus så gott som hela dagen. Denna lägenheten är områdets kanske bästa där både det övergripande och detaljerna är genomtänkta. Vardagsrum och sovrummen är väl separerade för att ge en privat dimension till boendet. Öppen planlösning mellan det fräscha och välutrustade köket och den ljusa och gemytliga matplatsen. I denna trerummare har det dessutom, förutom 2 stora sovrum, installerats ett utrymme som tjänar som ett kontor för den som har behovet av att jobba hemifrån! Parkettgolv och vitmålade väggar genomgående! Välkommen till ett boende att trivas på promenadavstånd till Kista Galleria!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,768 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea81 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer151
Byggår1980
Driftskostnad400 kr/månad

Bilder

Vardagsrum

Inglasad terrass

Vardagsrum

Sovrum 1

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Öppen och välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Parkettgolv och vitmålade väggar

Badrum: Delvist nyrenoverat badrum med nymålade vita väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, spegelskåp, kommod, badkar och dusch. Badkaret går på ett enkelt sätt att tas bort och ge plats åt en duschhörna bakom glasväggar.

Kontor: Mysigt utrymme som renoverats för att lämna plats åt ett kontorsrum. Parkettgolv och vitmålade väggar

Kök/ Matplats: Stort och öppet utrymme mellan kök och vardagsrum med gott om ljusinsläpp tack vare stor fönstergrupp vid både kök och matplats. Här finns möjlighet för goda middagar för stora sällskap vid rymlig matplats. Det välutrustade köket har vita skåpluckor, mörkgrått stänkskydd på vägg ovan den gråa arbetsbänken i laminatmaterial. Köket är utrustat med ugn/spis, stor kyl och stor frys, fläkt, diskmaskin samt dubbel diskho. Intill köket finns även en klädkammare som kan tjäna som förråd.

Sovrum: Stort och luftigt sovrum med gott om ljusinsläpp från stort fönster. Här finns plats för större säng, garderober och andra förvaringsmöbler.

Sovrum: master bedroom med plats för stor dubbelsäng, garderober och nattduksbord. Otroligt ljus ifrån fönster i söderläge.

Vardagsrum: Fantastiskt vardagsrum med ljusinsläpp från både fönsterparti men också balkongdörr som leder ut till terrassen. Vardagsrummet inrymmer stora soffgrupper som gör det möjligt för hela den stora familjen att titta på tv tillsammans.

Terrass: Denna uteplats på fjärde våningen kan tjäna som ett extra rum tack vare dess storlek. Här ute finns alla förutsättningar för trevliga dagar i solen men också goda middagar med solnedgången som vy. Den stora terrassen erbjuder planteringsmöjligheter av både grönska och blomster i balkonglådor. På terrassen finns plats för stor möbelgrupp och matplats. Terrassen är möblerbar året om!
Antal rum
3 rum
Boarea
81 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,768 inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Driftskostnad
SEK 4,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.34084 %
Andel av årsavgiften
0.34084 %
Tillträde
Flexibelt
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 4/12/2010
Energiprestanda
149 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Rågö
Om föreningen
HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se
Antal lägenheter
294
Tv och bredband
Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget
Parkering
Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 199 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 250 kr/mån
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken.

Karta

Kista Kista

Ringstedsgatan 6, 4tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg