190
MED1C7645C2E49A42CA9B72552D7A06F886

Såld!

Centrum, ÄNGELHOLM

Östergatan 41


Såld!
Slutpris: SEK 2,750,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till Ängelholms kanske snyggaste bostadsrätt just nu! Här erbjuds en större trerummare - helt unik i sitt slag då det tidigare var en fyra. En helrenoverad bostad där man kombinerat en modern touch med ursprungsbostadens sekelskifteskänsla. Högt i tak med takrosor och fris, vackra dörrar och fönster och en öppen spis medverkar till att sätta rätta känslan. Vid renovering valde man att öppna upp och på så vis få ett större kök, öppnare planlösning och därmed en riktigt trevlig mötesplats kring matbordet! Samtliga ytskikt i lägenheten är renoverade och kök och badrum är nya. Här flyttar du direkt in i din dröm!

Om området

Ängelholm är en vacker småstad vid kusten av Skälderviken. Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bilväg.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,114 inkl. värme, VA och kabel-tv via fiber
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea101 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1011412
Byggår1934
Driftskostnad432 kr/månad

Bilder

Välkommen till Östergatan 41

Rymlig hall där vi skymtar vardagsrummet!

Vardagsrum fiskbensparkett och öppen spis

Med högt i tak och fris!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Letar ni efter en bostad som ska vara något utöver det vanliga? Då hittar ni den här! Så boka er på visning på denna unika trerummare med stora fina ytor och fantastiskt snygga hem!

Bostaden ligger i entréplan men man har nivåskillnad från vägen så man slipper därmed insyn. Själva lägenheten är otroligt trivsam där man kombinerat den äldre stilen med nytt modernt på ett smakfullt sätt. Det finns en härlig rymd och många tidstypiska detaljer, bland annat vackra skjutpardörrar som delar av två stora representativa rum i fil, öppen spis, vacker takutsmyckning med fris och takrosetter i olika design runt om i lägenheten.
Badrummet ligger i direkt anslutning till det mindre sovrummet och i hallen finns en gästtoalett.
Ett härligt stort kök är resultatet av att man valde att ta bort bakomliggande pigkammare och man har även öppnat upp mot hallen.

Hela bostaden är alltså renoverad - vi stiger in i en hall med rymd! Vid våra fötter ligger en vitpigmenterad nylagd enstavsparkett som löper vidare i bostaden till köket. Väggarna är vita och här finns ett mindre förråd som passar för städprodukter eller kanske för lite avhängning. Vid sidan av hittar vi en prydlig gästtoalett som fått sig ett lyft med ny färg. Hallen fortsätter in och öppnar upp sig mot det nya köket. I fil, till höger om hallen, ligger sovrummen samt vardagsrummet, i dessa rum har man bevarat den vackra fiskbensparketten och låtit vitsåpa den för att matcha samtliga golv med varandra.

Köket är helt nytt! Snygga sobert grå luckor och marmorbänkskiva gör det oerhört smakfullt. Kyl och frys i fullhöjd är integrerade i köket precis som diskmaskinen. Övrig utrustning är ugn, micro, fläkt samt induktionshäll. Här finns det numera gott om plats efter ombyggnation så ett större matbord ryms utan problem, att det är öppet mot hallen ger dessutom kontakt med resten av bostaden.
I höjd med köket finns två klädkammare.
Resterande rum nås från hallen men de ligger även i fil med varandra med vardagsrummet i mitten. Otroligt vackra rum där man med omsorg valt smakfulla färger. Det större sovrummet nås via skjutdörrar från vardagsrummet och även från hallen - här går väggarna i grön ton medan man valt att hålla vardagsrum och det mindre sovrummet i enhetlig grå kulör.
Badrummet är nyrenoverat med microcement och utrustat med dusch, toalett samt kommod med vask. Här ligger elgolvvärme och man har även förberett för att installera tvättmaskin.
Antal rum
3 rum
Boarea
101 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 5,114 inkl. värme, VA och kabel-tv via fiber
Driftskostnad
SEK 5,186 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,800
Försäkring
SEK 1,386
Beräknat antal personer
2
Andel av årsavgiften
5.5062 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1934
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 6/25/2009
Energiprestanda
174 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Tvättstuga och 2 st förråd tillhörande lägenheten finns i källarplanet.
Cykelförvaring i källaren.

Parkeringsplats är det separat kö till. 300kr/mån. Det finns 8 platser.

Samtliga gamla ventilationsluckor är utbytta 2013 och ersatta med nya reglerbara ventiler.

Stenlagd uteplats finns på innergården att nyttja för gemensamt bruk inom föreningen.

Fiber finns indraget i bostaden. Bostadsrättsinnehavaren tecknar vilket avtal man önskar för internet, tv och telefoni. Kabel-tv (basutbud) ingår i avgiften via fibern.
Förening
Namn
Brf Guldfasanen i Ängelholm
Om föreningen
Brf Guldfasanen i Ängelholm är en bostadsrättsförening som bildades 2013. Fastigheten är belägen mitt i Ängelholms centrum.

Det finns 24 lägenheter varav 21 är upplåtna med bostadsrätt, 3 hyresrätter samt 1 lokal. Där finns 8 parkeringsplatser med hyresrätt.

Tvättstuga och förråd finns i källaren.

Bredablick Förvaltning i Sverige AB har biträtt styrelsen med föreningens ekonomiska förvaltning enligt tecknat avtal.

Föreningen förvaltar fastigheten i samarbete med fastighetsskötare eller anlitade entreprenörer för löpande förbättra fastigheten. Dessa åtgärder beslutas av styrelsen.

Föreningen har en underhållsplan för de kommande tio åren. Vid förvärvet av föreningens fastighet sattes 4 000 000 kr av till underhållsfond. Föreningen förändrade årsavgifterma senast den 1 januari 2015 då avgiften höjdes med 2 %.

Medlemmarna behöver endast teckna en hemförsäkring då föreningen har tecknat och bekostar ett så kallat bostadsrättstillägg.
Antal lägenheter
24
Varav hyreslägenheter
3
Antal lokaler i föreningen
1
Parkering
Parkering finns att hyra för 300 kr/mån med separat kö.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Centrum ÄNGELHOLM

Östergatan 41

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg