190
MED6947381C29D0430DAFEAB8241CC3FDE6

Fräscht gavelradhus med en mindre och lättskött trädgård!

Såld!

Skälderviken, Ängelholm

Bjällerödsvägen 28


Såld!
Slutpris: SEK 2,935,000

Ansvarig mäklare

Ett av de populära radhusen på Bjällerödsvägen ska nu byta ägare. Om du är på jakt efter ett inflyttningsklart och lättskött boende så ska du verkligen ge dig tid att spana in den här fastigheten. Här har man under senare tid renoverat kök och badrum och samtliga ytskikt är ljusa och fräscha. Till detta finns också en insynsskyddad trädgård med flera uteplatser och där solen kan följas från morgon till kväll. Dessutom finns ett stort och läckert uterum för att förlänga årets "ute-sittar-dagar". Trädgården är av mindre karaktär men där möjligheten ges att känna gräset under fötterna när släktmästerskapen i kubb ska avgöras eller när barnen behöver springa sig trötta i vattenspridaren om somrarna. Garage finns i länga, samägd med de övriga tre grannarna.
Välkommen på visning!

Om området

Skälderviken i Ängelholm är ett gammalt fiskesamhälle, beläget vid Rönne å:s mynning, som är känt för de fina stränderna. Vid ån finns en hamn för fritidsbåtar. Här finns Errarps skola som omfattar årskurserna F-6 och har omkring 280 elever. Skolan tillhör Skäldervikens rektorsområde.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skälderviken. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea110 kvm
Tomtarea297 kvm
Byggår1984
Driftskostnad2,147 kr/månad

Bilder

Bjällerödsvägen 28

Välkommen in!

Vy från hall in till kök och vardagsrum

Kök med ingång till vardagsrum med matplats

Kök med matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I början av Bjällerödsvägen ligger fyra radhus byggda i mitten av 80-talet. Här bor man med härlig miljö och grannsämja och tillsammans disponerar man en gemensam parkering och garagelänga.

En av det alltid lika populära gavlarna finns nu möjlighet att snart vara ägare till. En bekväm och inflyttningsklar bostad med fräscha ytskikt och stilsäker inredning rakt igenom hela huset. Här har man också på senare tid renoverat kök och badrum på entréplanet. Trevliga sällskapsytor på entréplanet som mynnar ut till en insynsskyddad uteplats på baksidan av trädgården.

På det övre planet finns tre sovrum, badrum och en separat klädkammare. Samtliga rum har på senare tid fräschats upp med ny färg både på väggar, tak och golv. I den övre hallen sitter luckan till vinden. En tanke man kan fundera vidare kring är att vinden som har full takhöjd skulle kunna nyttjas och inredas på ett helt annat sätt än den används idag. Kanske inreder man här ett extra bostadsplan?

Det här huset är lika trevligt på insidan som på utsidan. Trädgården är av mindre slag men har allt det där som man ofta eftersöker med villaliv, nämligen uteplats för sällskap och matstunder med familj och vänner ute i det fria, en mindre gräsmatta för bus och lek och dessutom ett större uterum för att kunna nyttja utelivet både fler timmar på dygnet som fler dagar om året. Från den lättskötta trädgården finns en passage för att enkelt ta sig ut till parkering och garage. En trädgård som erbjuder sol från morgon till kväll med förmiddagssol på framsidan för att sedan förflytta sig till baksidan för sol under dagen och sent in på kvällen.

Det här är ett boende som passar yngre som äldre, barnfamiljen, det ensamma paret eller ensamstående. Kanske är du på väg att uppgradera din boendestorlek eller så är det precis tvärtom. Fastigheten är belägen med gångavstånd till förskola, skola, matvaruaffär och bussförbindelser.

Välkommen!

Entréplan

Hall
Hall med ljusgrått snyggt klinker. Vidare in i hallen ligger ett ekparkettgolv. Spegelskjutdörrsgarderob.

Badrum
Badrummet renoverades 2007. Helkaklat med i stilsäkra och neutrala färgval. Dusch med glasvikväggar. Inkaklad spegel ovan tvättställ. Handdukstork, vattenburen. Dimbara spotlights i tak.

Tvättstuga
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Städskåp. Torkskåp. Plastmatta och målade väggar. Här sitter fjärrvärmeanläggningen.

Kök
Till höger från hallen sett ligger köket som renoverades 2012. Köksinredning från Ikea. Köket är utrustat med fullhög kyl och frys från -07, induktionshäll -12, rostfri fläkt -12, integrerad diskmaskin -12, inbyggnadsugn- och mikro -12. Laminatbänkskiva och vitt kakel ovan bänk. Ekparkettgolv. I köket finns plats för köksbord med 4-6 personer.

Vardagsrum
Ljust och härligt rum där trappan leder till det övre planet. Trappan har utsmyckats med nytt räcke och handledare i metall i modernt och snyggt utförande. Ekparkettgolv. och ljusa väggar. Utgång till trädäck och senare uterum.

Övre plan

Övre hall
Vitmålat furugolv -07. Ingång till samtliga rum samt klädkammare.

Badrum
Badrum i originalskick. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ och badkar.

Sovrum 1
Ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng och annan möblering. Fyra garderober -12. Vitmålat furugolv -07.

Sovrum 2
Vitmålat furugolv. Två garderober. Fondvägg i rosa kulörer.

Sovrum 3
Vitmålat furugolv. Vitmålade väggar.
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
110 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansradhus
Byggnadsår
1984
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft och självdrag
Energideklaration
Utförd. 9/24/2009
Energiprestanda
89 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Tegel/trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Röjeln 6
Övrigt
Förråd vid entré.
Övriga byggnader
Större uterum med plattsattgolv och glasskjutdörrar i två väderstreck.

Garagelänga gemensamt med de tre sammanbyggda husen.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 25,767 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,127
VA
SEK 3,410
Uppvärming
SEK 9,713
Renhållning
SEK 2,525
Försäkring
SEK 3,992
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Nuvarande ägare förbrukar 8602 kWh i fjärrvärme och 3749 kWh i hushållsel.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,585,000
Byggnadsvärde
SEK 905,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,237,500
Tomt
Areal
297 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Lättskött trädgård i syd/väst. Grind finns från trädgård till parkeringsplats och garage precis utanför.
Planbestämmelser
Stadsplan, beslutad
Datum: 1958-03-14

Skälderviken, del av
Ändring av DP, beslutad
Datum: 1997-06-16
Genomförande: Början 2001-03-16 slut 2006-03-15
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Röjeln S:1, GA:1 Last & Förmån, Officialservitut: Gångväg, 1182-184

Karta

Skälderviken Ängelholm

Bjällerödsvägen 28

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg