190
MED8753381CD09D49F2B6B9ED4D245DFDAF

Såld!

Skörpinge, ÄNGELHOLM

Kamomillgatan 2


Såld!
Slutpris: SEK 1,815,000

Ansvarig mäklare

Perfekt trerummare i markplan med trädäck i såväl söder som väst! Läget kan inte bli bättre - längst in på en återvändsgata med fina grönområden som granne! Denna fina bostad är ljus och fräsch, med enhetlig stil på väggar och golv, nyrenoverat kök och helkaklat badrum. Dessutom nyttjar man ett eget garage med förråd samt en härlig tomt! Denna bostad passar både den lilla familjen som för er som vill minska ner på ert boende men behålla huskänslan med dess bekvämligheter.
Tveka inte - boka in er på visning nu!

Om området

Skörpinge är ett lugnt och barnvänligt bostadsområde i ytterkant av centrala Ängelholm. Här finns matbutiker som Coop och Netto inom gångavstånd och närhet till centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, fin natur och en hembygdspark som är välbesökt. Cykel- och gångavstånd till den populära långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,431 inkl garage, p-plats och sophantering
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea82 kvm
Lägenhetsnummer27
Byggår1989
Driftskostnad1,303 kr/månad

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till detta superfina bostadsrättsparhus! En helmodern trerummare i en plan med friheten att nyttja trädgård, uteplats och garage! Läget i området är mycket bra - längst in i en vändzon är det lugnt och skönt. Med grönområden såväl söder som norr om bostaden. Lägenheten är ljus och fräsch med en genomgående enhetlig och mycket trivsam stil. Väggarna är vita med fonder som sätter karaktär och samma ekparkett är genomgående i samtliga rum förutom våtutrymmena.

Vi stiger in i en entré där moderna garderober erbjuder avhängning och förvaring. Fortsätter vi in i bostaden kommer kök och vardagsrum efter varandra i en öppen planlösning. Längs de sociala rummen hittar vi först ett sovrum, därefter ett helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett och tvättställ. Invid badrummet finns även en rymlig klädkammare och längst in, i höjd med vardagsrummet ligger det sista sovrummet.
Köket är nyligen renoverat med snygga vita luckor och utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn samt micro, häll, diskmaskin och fläkt.
I halldelen, innan vi når köket finns även tvättstuga med groventré.
Antal rum
3 rum
Boarea
82 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,431 inkl garage, p-plats och sophantering
Driftskostnad
SEK 15,633 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,371
VA
SEK 3,790
Uppvärming
SEK 6,024
Försäkring
SEK 1,448
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
0.0295 %
Andel av årsavgiften
3.01543 %
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansparhus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 9/29/2008
Energiprestanda
122 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglasfönster
Övriga byggnader
Garage med förråd.
Parkeringsplats.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Det finns garage samt förråd och p-plats.

Trädäck.
Förening
Namn
Brf Guldbaggen
Om föreningen
Föreningen har en fullvärdesförsäkring via Länsförsäkringar.

Det finns totalt 28 lägenheter i föreningen varav 10 st 3 rok, 10 st 4 rok och 8 st 5 rok.
Antal lägenheter
28
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Skörpinge ÄNGELHOLM

Kamomillgatan 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg