190
MED7162F58F0E4547CF8B8BDA39C3430048

Såld!

Asarum, Asarum

Televägen 27


Såld!
Slutpris: SEK 910,000

Ansvarig mäklare

Marklägenhet i Asarum! Bekvämt boende i välplanerad lägenhet med tre sovrum på samma plan, stort härligt vardagsrum, ljust och trevligt kök med burspråk, badrum på varje våningsplan varav det ena renoverat 2014. Dessutom stor altan och egen liten täppa - perfekt för sommaren och dess grillkvällar! Centralt i Asarum med närhet till affärer, bank, busshållsplats, skolor gym m.m.

Om området

Asarum med sina ca 8 000 invånare är beläget ca 4 km norr om Karlshamns stadskärna. Det korta avståndet in till Karlshamn och goda kommunikationer gör det attraktivt att bo här! Här finns god samhällsservice med flera affärer, bank, kyrka och flera förskolor och skolor upp till och med högstadiet.

På sommaren är det nära till sol och bad vid Långasjön. I Asarum finns även en mängd olika elljusspår och vandringsleder för den som vill ströva i skog och mark. För den sportintresserade finns en idrottsplats med både konstgräsplan och en spontanidrottsplats där man kan spela basket och tennis. Det finns även en hall med inomhusbangolf.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,346 inkl. värme, vatten, kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea107 kvm
Lägenhetsnummer16
Byggår1989-1990
Driftskostnad250 kr/månad

Bilder

Välkommen till Televägen 27!

Välkommen in!

Välkommen in!

Hall

Kök

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
107 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Hall där det direkt till vänster finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Slitstarkt klinkergolv närmast dörren och därefter laminatgolv. Vidare in i hallen finns en praktisk klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.
Kök
Till vänster i hallen kommer man vidare in till köket som renoverades 2014 då man målade om tak och väggar. Köksluckorna byttes ut till stilrena ljusgrå luckor, nytt kakel över diskbänken, nya bänkskivor i trä och ny blandare. För övrigt är det utrustat med kyl och frys från 2018, diskmaskin från 2015, spis från 2010 och fläkt (byts ut av föreningen). Plats för stor matplats vid trevligt burspråk. Från köket finns även ingång till vardagsrummet.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Vardagsrummet fräschades upp 2009 då man målade och tapetserade samt slipade parkettgolvet. Från vardagsrummet finns utgång till altanen och trädgården på baksidan.
Badrum/Tvättstuga
Till höger i hallen ligger badrummet som är kombinerad tvättstuga som har plastmatta på golv och vägg och utrustat med toalett, handfat och dusch samt tvättavdelning med tvättbänk och tvättmaskin från 2007 och äldre torktumlare.
Tre sovrum
Tre sovrum, alla med laminatgolv som lades in 2009. Det största sovrummet har egen klädkammare och ett av de andra sovrummen har garderob.
Badrum
Fräscht badrum som renoverades 2014 med plastmatta på golv och vägg. Utrustat med toalett, handfat, badkar, dusch och handdukstork. Takfönster ger fint ljusinsläpp.
Uteplats
På baksidan finns plattsatt altan med plasttak och en liten trädgårdstäppa.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 6,346 inkl. värme, vatten, kabel-tv
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
3.1146 %
Andel av årsavgiften
3.11462 %
Byggnad
Byggnadstyp
Radhuslägenhet i två plan
Byggnadsår
1989-1990
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, till/frånluft
Energideklaration
Utförd 10/21/2019
Energiprestanda
131 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Förening
Namn
Brf Stenbacka HSB
Om föreningen
Bostadsrättsförening i centrala Asarum med ett höghus och sju radhuslängor. Byggnaderna byggdes 1989-1990
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
40
Parkering
Föreningen har 33 garageplatser och 13 bilplatser med separat kö. Några fria parkeringar finns också för besökare.
Renoveringar
Löpande underhåll utförs utefter en 30-årig underhållsplan.
2015 byttes värmepump, cirkulationspump m.m.
2016 utfördes måleriarbeten på etapp 1
Under 2017 ska man ha utfört måleriarbeten i etapp 2, renoverat trappen i flefamiljshuset samt där även bytt ut hissen.
Under 2018 är det planerat att utföra måleriarbeten i etapp 3
Fiber finns.

Karta

Asarum Asarum

Televägen 27

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg