190
MED7DC7C4A37B41420B9FF36CA444815DAB

Såld!

Karlshamn, Karlshamn

Ställverksvägen 21


Såld!
Slutpris: SEK 1,625,000

Ansvarig mäklare

Tillfälle för den som bara vill flytta in i en helt nyrenoverad och rymlig trerumslägenhet på första plan! Lägenheten är totalrenoverad 2018-2019 då gjordes en öppen och modern planlösning i köket med helt ny köksinredning och vitvaror. Nya golv, väggar och tak har blivit renoverade i hela lägenheten samt nya, stora garderober erbjuder mycket bra förvaring. Ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt en gästtoalett. Stor, inglasad balkong på 12 kvm blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Nära till centrum, järnvägsstation, förskola, skola m.m. En lägenhet som måste ses! Välkommen på visning!

Om området

I Karlshamns tätort bor det ca 13 500 människor. Centrum erbjuder ett trevligt torg som är en naturlig samlingsplats med torghandel 6 dagar i veckan och många olika affärer, både större kedjor och mindre unika butiker. Många olika restauranger och kaféer finns också, flera med vacker utsikt över havet eller Mieån. I Karlshamn börjar Blekinges skärgård och med skärgårdsbåten eller egen båt når man snabbt några av de vackra öarna. Staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Vill du pendla till jobbet finns centralstationen nära centrum med både bussar, Öresundståg och Pågatåg. Här passerar även E22:an om du pendlar med bil. Via strandpromenaden kommer man ut till Väggaområdet där det finns simbassäng, både inomhus och utomhus, kallbadhus och idrottsanläggning.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,894 inkl. värme, vatten, el, fiber-tv, fiber 100/100
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea86 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer19
Byggår1963

Bilder

Ljust och luftigt kök med plats för stor matplats

Välkommen in!

Kök

Plats för stor matplats i köket!

Kök med bra arbetsytor och allt helt oanvänt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
86 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med slitstarkt grått laminatgolv närmast dörren där det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläderna direkt till höger. Lite längre in finns garderob med skjutdörrar. Hallen övergår sedan till det rymliga köket.
Kök
Genom att ta ner en vägg till hallen har man skapat ett stort och rymligt kök med stora ytor som möjliggör att ha en matplats för många! Helt ny köksinredning från IKEA i vitt, inköpt 2018 men aldrig använt och detsamma gäller kyl, frys, häll, ugn och diskmaskin där det finns garantier i flera år kvar! Från köket finns utgång ut till den inglasade balkongen.
Inglasad balkong
Stor balkong på 12 kvm med skjutbara fönsterpartier. Blir som ett extra rum under sommarhalvåret och bra med plats för stort möblemang.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med ekparkett. Praktisk vikdörr finns om man vill kunna stänga.
Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv som renoverades i samband med föreningens stambyte 2000 och har av nuvarande ägare fräschats upp med en ny duschkabin samt ny tvättmaskin. För övrigt utrustad med vägghängd toalett, handfat och handdukstork.
Sovrum med klädkammare
Sovrum med ekparkett och praktisk klädkammare med nytt laminatgolv.
Sovrum
Sovrum med ekparkett och hel garderobsvägg från IKEA med deras praktiska garderobsinredning.
Gästtoalett
Toalett med handfat som renoverades i samband med föreningens stambyte 2000.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 4,894 inkl. värme, vatten, el, fiber-tv, fiber 100/100
Andel i föreningen
1.44791 %
Andel av årsavgiften
1.45199 %
Tillträde
snabbt tillträde möjligt!
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1963
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 9/8/2009
Energiprestanda
166 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglas
Övrigt
Lägenheten har under 2018-2019 genomgått en totalrenovering. Man har ändrat planlösningen genom att tagit ner en vägg mellan kök och hall och har på så sätt fått ett väldigt ljust och rymligt kök med plats för stor matplats. Allt är gjort från grunden med ny köksinredning från IKEA och nya vitvaror där det finns flera års garanti kvar. Alla rum har fått nya, snygga golv. I hallen är det ett grått slitstarkt laminatgolv vid entrén och vidare in i hallen som sedan övergår i köket är det även där ett slitstarkt laminatgolv som är extra tåligt mot repor och vatten. De övriga rummen har fått ekparkett. Alla rummen är ommålade och omtapetserade, allt gjort från grunden med alla tidigare tapetlager borttagna. Man har ändrat och satt dit mer garderober så det är gott om förvaring i lägenheten! I hallen är det garderober med skjutdörrar, i den inre hallen är det även där garderober med skjutdörrar. Sovrummet har fått en hel garderobsvägg med sju garderober med praktisk garderobsinredning från IKEA. I det andra sovrummet har man klädkammare som är inredd med en garderob, klädstång och hylla, även här är allt fixat med nytt laminatgolv och ommålat. Badrummet är renoverat med nya rördragningar till duschkabinen som är helt ny samt att man installerat en helt ny tvättmaskin, även den oanvänd och flera års garanti kvar.

Det är ingen som bott i lägenheten så allt är helt nytt och oanvänt , inte ett endaste spikhål finns i väggarna. Ägarna har satsat på kvalité och funktion för sitt framtida boende, men då de fått andra planer blir det nu möjlighet för er att bara flytta in!

Nära till gemensam tvättstuga, endast en trappa ner.
Förråd finns i källaren, ett större förråd och ett matkällarförråd.
Förening
Namn
Karlshamnshus nr 9
Om föreningen
Välskött och populär bostadsrättsförening med god ekonomi! Föreningen äger fastigheten Lasarettet 11 som har tre flerfamiljshus som byggdes 1963 med totalt 86 bostadsrättslägenheter. Byggnaderna ligger naturskönt runt en liten gård med lekplats, grillplats och boulebana. En kort promenad och man når Karlshamns centrum samt goda pendlingsmöjligheter med närheten till järnvägsstationen. Som boende i bostadsrättsföreningen har man möjlighet att dygnsvis hyra ett nyrenoverat gästrum för övernattande besökare. Man har även tillgång till gemensamt gym, bibliotek och samlingslokal. Inga avsättningar göres till inre reparationsfonder. Föreningen står för medlemmarnas bostadsrättsförsäkring.

Föreningen har en egen hemsida med massa bra information: www.karlshamnshus9.se
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
86
Tv och bredband
Fiber-tv med Telias kanalpaket lagom
Fiber 100/100 ingår i månadsavgiften.
Parkering
64 p-platser finns, kostar 85:-, separat kösystem råder.
Renoveringar
Byggnaderna är välunderhållna. En del utförda renoveringar:
- 2000 gjordes stambyte med badrumsrenoveringar.
- 2002-2003 taken lades om.
- 2004 isolerglasfönster sattes in.
- 2007 nya entrédörrar sattes in och man elsanerade med installation av jordfelsbrytare och automatsäkringar.
- 2011 installerades säkerhetsdörrar till varje lägenhet samt postboxar vid entréerna.
- 2013 glasade man in och byggde ut balkongerna. 290 kr av månadsavgiften avser ett obligatoriskt tillägg till balkongerna.
- 2015 installerades fiber och solceller
- 2019 ny dränering och dagvattenledningar samt ny utemiljö med stensättningar, planteringar och asfaltering. Man planerar även att under 2019 införa taggsystem till ytterdörrarna och sätta in nya tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugorna.
Man har även på senare tid installerat solceller där energin används till föreningens allmänna ytor och bytt ut belysningen.

Karta

Karlshamn Karlshamn

Ställverksvägen 21

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg