190
MED7DB2042EDFC54103A5D9B6C29346D158

Fritt, ostört och lagom högt upp med utsikt över skog och park!

Såld!

Näsbypark, Täby

Kuttervägen 8


Såld!
Slutpris: SEK 3,750,000

Ansvarig mäklare

Välkomna in i denna fina lägenhet med bra planlösning och stor inglasad balkong i fritt, ostört toppenläge. Här bor du bekvämt med hiss direkt ner i garaget, gångavstånd till Näsby Park C, kommunikationer, flera fina badplatser och promenadstråk längs Stora Värtan. Intill fastigheten har du Centralparken med flera fina lekplatser, utomhus pooler och härliga promenadstråk utan trafik.

Om området

Näsby Park är ett av Täby kommuns äldre villakvarter med ett mycket uppskattat läge vid Stora Värtan. Här finns flertalet badplatser, båthamnar och strandpromenader. Ibland på vintern plogas skridskobana upp. I östra delen av området finns den omtycka utomhuspoolen Norskogsbadet som har öppet sommartid. Här finns också tennisbana och ny fin lekplats.

Kommunikation

Till Stockholm åker man snabbast med Roslagsbanan. Hållplatser finns vid Näsby Park centrum och Näsby Allé. Bussar mot Täby C går i en slinga genom Näsby Park (Centralvägen, Djursholmsvägen, Näsby Allé).

Närservice

Näsby Park centrum ligger centralt i Näsby Park. Här finns det mesta du kan behöva av närservice, exempelvis mataffär, apotek, banker, butiker m.m. Det finns flera SKOLOR i närområdet. Näsby Park skolan åk 4-9 ligger vid centrum. Slottsparksskolan åk 0-3 ligger i södra Näsby Park. Norskolan åk 0-3 ligger i västra Näsby Park. Ett flertal fristående skolor finns också, bl a Engelska Skolan. Det finns flera DAGHEM i närområdet. För mer information, gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Övrigt

Området
Näsby Park är en stadsdel i Täby kommun beläget invid Stora Värtan. Området började exploateras av Näsby Fastighetsaktiebolag för bostadsbebyggelse på 1920-talet. Runt centrumet finns ett antal flerbostadshus i flera våningar medan övriga delar huvudsakligen består av villor. I området finns också Näsby Slott som erbjuder avkopplande slottsmiljö.
Brf Utblicken uppförs på Kuttervägen invid Centralparken. Läget är idealiskt. Här har du närhet till såväl grönska och promenadstråk som service, butiker och goda kommunikationer. I parken finns möjlighet till avkopplande promenader och lek.
Fritid och service:
I närområdet finns också fina grön- och promenadområden tex vid Näsby Slottspark samt bad och småbåtshamnar invid Stora Värtan. Ett par hundra meter därifrån finns bassängbadet Norskogsbadet. För den golfintresserade finns ett tiotal golfbanor på bara några minuters bilfärd. Cirka fem minuters promenad från Utblicken ligger bekväma Näsby Parks Centrum.
Här finns matvarubutik, bank, apotek, postombud, restauranger, bageri och café, blomster- och inredningsaffärer samt klädbutik. Skulle inte serviceutbudet räcka här finns Täby Centrum ca en kilometer bort med mer än 180 butiker och ett 20-tal restauranger.
Skola och Daghem
I Täby finns ett stort utbud av både kommunal och privat barnomsorg och skolor. Intill Brf Utblicken finns skola och daghem, både kommunala och privata alternativ. För mer information, se under Barnomsorg och skola på www.taby.se.
Kommunal information
Information från Täby kommun finns på www.taby.se och telefon 08-55 55 90 00.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,233 Inkl värme, kallvatten, bredband, Kabel-TV (basutbud), Telefoni samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11501
Byggår2010-2011
Driftskostnad350 kr/månad

Bilder

Norskogsbadet & Grönområde

Kuttervägen 8

Balkong

Vardagsrum mot kök, matplats och balkong.

Vackert vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Stilren och modern lägenhet med genomgående hög standard på materialval och maskinpark. Praktisk och trevlig planlösning med sovrumsdel och del för socialt umgänge. Flytande ekparkett i hela lägenheten, vita målade väggar.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Välkomnande hall med plats för avhängning både vid hatthylla och i garderober. Ekparkett på golvet och vita målade väggar. Dörr till duschrum/WC.
Inre hall
Från den inre hallen når du alla rum i lägenheten. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.
Vardagsrum/kök/matplats
Vardagsrummet, köket och matplatsen är i halvöppen planlösning och ger en härlig yta för gemenskap och med familj och vänner.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck, utgång till stor inglasad balkong i områdets bästa läge mot skog och park. Vita målade väggar och ekparkett på golvet.
Kök
Köket inbjuder till matlagning och bak med rejäla arbetsytor på bänkskivor i grå laminat samt rostfritt med vitt kakel ovan. Gott om förvaring i de många köksskåpen med vita luckor. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggd micro, spis med häll och ugn, spisfläkt. Ekparkett på golvet och vita målade väggar.
Matplats i kök
Rymlig matplats i burspråksliknansde del i köket, ett fönster ut mot balkongen och ett ut mot skog och park.
Inglasad balkong
Lägenhetens stora inglasade balkong fungerar som ett härligt uterum större delen av året och med öppningsbara glas från golv till tak så bestämmer du själv hur du vill njuta av solstrålarnas värme. Balkongen är belägen i fritt, insynsskyddat och ostört läge med sol från morgon till tidig kväll. Utsikt över skogsparti och den gröna Centralparken.
Sovrum
Sort och ljust sovrum med fönster i två väderstreck, vita målade väggar och ekparkett på golvet. I anslutning till detta sovrum finns lägenhetens klädkammare.
Klädkammare
Rejäl klädkammare med hyllor och upphängningsmöjligheter. Plats för förvaringsmöbler och garderober om så önskas.
Sovrum
Ljust och trivsamt sovrum med vita målade väggar och ekparkett på golvet.
Duschrum
Stort duschrum/WC med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk/tvättbänk. Här finns också handfat i kommod med spegel ovan, WC och duschhörna. Den rymliga duschhörnan är försedd med glasvägg. Väggfasta skåp för förvaring finns ovan tvättbänken. På golvet ligger grå klinkers och väggarna är helkaklade i vitt.
Parkering
Garage och uteparkering finns se info på föreningsfliken.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 4,233 Inkl värme, kallvatten, bredband, Kabel-TV (basutbud), Telefoni samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt
Driftskostnad
SEK 4,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
VA
SEK 600
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer (tilläggsförsäkring för bostadsrätt ingår i avgiften) I VA ovan är ca beräkning på varmvattenkostnad
Andel i föreningen
0.01129 %
Andel av årsavgiften
1.18484 %
Tillträde
Januari 2020
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2010-2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 4/23/2013
Energiprestanda
75 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Förråd, barnvagnsrum och cykelrum
I husens källarplan finns lägenhetsförråden belägna. Ett förråd finns tillhörande varje lägenhet. Förråden är försedda med nätväggar och förrådshylla med stång.
Barnvagnsrum och cykelrum finns i anslutning till varje trapphus.
Sophantering
Soprum för hushållssopor finns vid respektive entré för hus 1 och 2. I hus 1 finns ett återvinningsrum.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stilren och modern lägenhet med genomgående hög standard på materialval och maskinpark. Praktisk och trevlig planlösning med sovrumsdel och del för socialt umgänge. Flytande ekparkett i hela lägenheten, vita målade väggar.
Förening
Namn
Brf Utblicken 1
Om föreningen
Invid den gröna Centralparken i Näsby Park, Täby ligger Brf Utblicken med 86 lägenheter med utsikt över parken.

Föreningen äger fastigheten Kuttern 1 (tidigare Näsbypark 73:4) med adresserna Kuttervägen 4 och Kuttervägen 8. Husen färdigställdes 2011.

Näsby Park är en stadsdel i Täby kommun beläget invid Stora Värtan. Området började exploateras av Näsby Fastighetsaktiebolag för bostadsbebyggelse på 1920-talet. Runt centrumet finns ett antal flerbostadshus i flera våningar medan övriga delar huvudsakligen består av villor. I området finns också Näsby Slott som erbjuder avkopplande slottsmiljö.

Här har du närhet till såväl bad, grönska och promenadstråk som service, butiker och goda kommunikationer. I parken finns möjlighet till avkopplande promenader och lek.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
86
Tv och bredband
TV (basutbud) ingår i avgiften
Bredband ingår i avgiften
Telefoni ingår i avgiften

Leverantör Telia Tripple Play
Parkering
Garage utan laddplats för elfordon 730 kr/mån Lediga platser finns
Garageplats med laddplats för elbilar 1030 kr/mån + elförbrukning (1kr/kWh) Lediga platser finns
Utomhusparkering 425 kr/mån. Inga lediga platser, kö
Gästparkering finns för besökare till föreningen
Renoveringar
se underhållsplan i Årsredovisningen
Ekonomi
Extra amorteringar på föreningens lån har gjorts under 2018 (med 1 849 000) i samband med omläggning av ett lån.

Skuld per kvm ligger enligt årsredovisning 2018 på 8 876 kr vilket är en minskning från tidigare år se årsredovisningen. I dagsläget okt 2019 ska den ha minskat med ytterligare ca 1600 kr per kvm enligt värderingsdata.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
JA, ingen gräns
Äger föreningen marken
JA

Karta

Näsbypark Täby

Kuttervägen 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg