190
MED5FDC4547BB684C20B9811295831AA792

Äntligen en stor gavellägenhet med egen uteplats på Kabeluddsvägen!

Såld!

Gribbylund, Täby

Kabeluddsvägen 2 Entréplan


Såld!
Slutpris: SEK 3,920,000

Ansvarig mäklare

Välkomna in i denna rymliga och välplanerade 4-5:a. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Sovrumsavdelning med 3-4 sovrum, 2 klädkammare/förråd och 2 dusch/badrum med tvättmaskin och torktumlare. Härlig, egen, insynsskyddad och stensatt uteplats om ca 40 kvm gränsande mot allmänning och grönområde. Närområdet har också matbutik, restauranger och bra kommunikationer. Flera förskolor och skolor finns att välja på. I närområdet finns fantastiska badplatser med stränder, brygg och klippbad. Promenadstigar runt Rönningesjön och på vintern skid och skridskospår runt sjön. Rönningeby med djur att titta på och ponnyridning för barnen, fika/lunchmöjligheter, grillplats för egen matsäck. Rönningeby har också ett av Täbys populära midsommarfiranden. Skavlöten är en populär plats även vintertid då man kan vintersporta på isen, värma sig i bastun och avsluta med fika i kafeterian eller grilla egen korv.

Om området

Gribbylund är ett område som huvudsakligen blev bebyggt under 1990-talet. Utmärkande för området är närheten till Rönningesjön med bl a 2 st utomhusbad - Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan och badet vid Skavlötens friluftsgård som ligger på Rönninge sjöns nordöstra sida. Strandpromenaden på ca 6-7 km runt sjön är mycket använd. Vintertid plogas skridskobana och spår för längdskidor upp på Sjön. 4 H gården Rönningeby - även den på Rönningesjöns östra sida - är ett populärt utflyktsmål med bl a midsommarfirande och julmarknader.

Kommunikation

Området är mycket välförsett med BUSSAR. Busslinjer finns till Danderyds Sjukhus, Roslags Näsby, Täby C, Arninge, Täby Kyrkby, Vallentuna, Kista, Upplands Väsby samt nattbuss från Odenplan. Hållplatser finns på Armévägen/Furuvägen (605,609), Bergtorpsvägen (610, 684), Gribbylundsvägen (615, 695) och vid Löttingelund (524). I december 2019 kommer en ny busslinje 629X till Kista och Danderyds Sjukhus från Löttingelund

Närservice

GRIBBYLUNDS CENTRUM ligger i mitten av Gribbylund och har nyligen upprustats. Här finns mataffärer, restauranger m.m. Det finns flera SKOLOR i Gribbylund. I norra delen ligger Löttingelundsskolan åk 0-5, i den västra delen finns Myrängsskolan åk 0-5, samt i centrala Gribbylund finns Gribby Gårdsskolan åk 0-9.
BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd med flera dagis i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,269 exkl värme inkl VA, sopor, TV, bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea121.6 kvm
Lägenhetsnummer3203
Byggår1987
Driftskostnad808 kr/månad

Bilder

Brf Kabeludden

Uteplats (rendering)

Vardagsrum (rendering)

Matplats (rendering)

Sovrum delbart (rendering)

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
121.6 kvm
Entré/Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning, dörr till klädkammare och duschrum/WC.
Hallen har laminat plattor i klinkerimitation och ljusa väggar.
Förråd/Klädkammare
Från hallen nås detta förråd/klädkammare med plats för mycket förvaring.
Duschrum/WC
Rymligt duschrum med handfat, spegel, wc, duschhörna. Plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.
Inre hall
Den inre hallen tar oss förbi sovrummen, förråd/klädkammare och in mot sällskapsutrymmena i lägenheten. Laminatgolv och målade ljusa väggar samt garderober.
Sovrum delbart
Första sovrummet från hallen är ett stort sovrum, helt förberett för avdelning till 2 sovrum, bara en dörr som ska öppnas innan man sätter en enkel gipsvägg. Laminatgolv och ljust målade väggar.
Sovrum
Även detta sovrum är rymligt. Tapetserade väggar, laminatgolv och fönster.
Sovrum
Detta rum har spännande vinklar och har nyttjats som sovrum men passar utmärkt även till bibliotek, kontor eller annat önskvärt. Laminatgolv, tapetserade väggar.
Förråd/Klädkammare
I den inre hallen finns ytterligare ett stort förråd/klädkammare med garderober eller annan önskad inredning.
Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med parkettgolv, tapetserad fondvägg samt målade ljusa väggar. Utgång till uteplatsen. Från vardagsrum är det öppet till kök och stora matplatsen intill kök.
Uteplats
Stor, ca 40 kvm, insynsskyddad, stensatt uteplats med skyddat läge mot grönområde. Gränsande till den egna uteplatsen är det gräs och häck vilket gör att det ger känsla av förlängning av egen tomt.
Matplats
Som ett eget rum öppet mot vardagsrum och kök finns matplatsen för den stora familjen. Parkettgolv och tapetserade väggar.
Kök
Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor på bänkskivor i laminat samt rostfritt. Ovan arbetsbänkar är det vitt kakel. Köksluckor i vitt. Utrustning i kök: Kyl, frys, spis med häll och ugn, spisfläkt, diskmaskin.
Badrum
Stort badrum med tvättmaskin, torktumlare, vikbänk samt skåp, badkar, handfat, spegel, WC. Fönster mot gavel. Plastmatta på golv och våtrumsmatta på väggarna.
Uteplats
Stor, ca 40 kvm, insynsskyddad, stensatt uteplats med skyddat läge mot grönområde. Gränsande till den egna uteplatsen är det gräs och häck vilket gör att det ger känsla av förlängning av egen tomt.
Parkering
P-plats på parkering i området finns, garage finns i huset (kö till plats)
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,269 exkl värme inkl VA, sopor, TV, bredband
Driftskostnad
SEK 9,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,700
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I elkostnad ingår hushållsel och värme.
(Grundvärme ingår i månadsavgiften genom uppvärmd tilluft, mjukstyrande elradiatorer finns för spetsvärme och som skydd mot kallras)
Andel i föreningen
1.502 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1987
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Mekanisk till-och frånluft
Energideklaration
Utförd. 1/9/2019
Energiklass
E
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Förråd i en grannfastighet
Garage finns i källarplan (hiss till källarplan finns)
Förening
Namn
Brf Kabeludden
Om föreningen
Föreningen
Brf Kabeludden är en ekonomisk förening som skall tillvarata medlemmarnas intressen och förvalta föreningens ekonomi på ett för medlemmarna bästa sätt. Husen byggdes under åren 1986 och 1987, och Brf Kabeludden bildades under denna period.

LÄGENHETERNA
Föreningen har 79 lägenheter från 47 till 122 kvadratmeter. De flesta lägenheter har generösa terrasser på cirka 20 kvm, och de som ligger i markplanet har uteplatser på nästan 40 kvm. Några lägenheter är i 2 plan och några har en så kallad additionsbostad bestående av ett rum med toalett, dusch och kokskåp. Terrassernas breda balkonglådor och uteplatsernas planteringar i markplanet ger Kabeludden en härligt lummig och växtfylld miljö.

Karta

Gribbylund Täby

Kabeluddsvägen 2 Entréplan

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg