190
MED0BBB1A3FC34C405AA26506F04B3A6D52

Såld!

Täby Centrum, Täby

Marknadsvägen 31, 1/2 tr


Såld!
Slutpris: SEK 3,100,000

Ansvarig mäklare

Bli den första att bo i denna totalrenoverade lägenhet närmast Täby centrum. Lägenheten har tidigare varit del av en förskola varför den varit helt betongren innan renoveringen utfördes av ett byggföretag. Med ett läge en halvtrappa upp lämpar den sig utmärkt för en barnfamilj eller seniorer. Föreningen kommer inom kort att bygga ut balkongerna med 40 cm samt glasa in dem med start 2020 (se bilder och även mer under fliken dokument). Äldre stabil brf med mycket centralt läge.

Om området

Ett område där du har allt inom några hundra meter - Täby C, bussar mot Danderyds Sjukhus, Roslagsbanan, Sportcentrum, stora grönområden och Ensta Krog friluftsgård.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga med Roslagsbanan - 2 st hållplatser Täby Centrum och Galoppfältet - som går mot Stockholm och Österåker. Vill du mot Vallentuna finns hållplatsen Tibble eller Ensta inom 500 m - 1 km. Bussar mot Danderyds Sjukhus går från Tibbleskolan vid Täby C. Vid busstorget vid Täby C stannar bl a bussar mot Näsby Park, Hägernäs. Skarpäng och Erikslund.

Närservice

Täby Centrum finns som mest några minuters gångväg från bostäderna. Det är ett av Stockholms största köpcentrum. Närmsta SKOLA är Byängsskolan, åk 0-9, i nordöstra änden av området. Det finns 3 gymnasieskolor (Tibble fristående gymnasium, Åva gymnasium och Täby Enskilda gymnasium) i närheten med ett utbud som täcker in de flesta inriktningar. Flertalet DAGHEM finns inom området. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,758 inkl värme, VA, sopor, TV, bredband, förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea78 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer040
Byggår1967-68
Driftskostnad500 kr/månad

Bilder

Digitalstylat kök

Nya balkonger 2020

Digitalstylat sovrum

Digitalstylat sovrum

Digitalstylat vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Parkettgolv, målade väggar, dubbelgarderob samt ett städskåp.

GÄSTWC
Helkaklat med wc och handfat.

SOVRUM 1
Parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 2
Parkettgolv och målade väggar.

BAD/DUSCHRUM
Helkaklat, duschhörna med duschvägg, handfat med kommod och överskåp samt wc, plats för tvättmaskin..

VARDAGSRUM
Parkettgolv, målade väggar och balkong.

KÖK OCH MATPLATS
Parkettgolv och målade väggar. Ljus skåpinredning i grått, kaklat ovan bänkar, spishäll, fläkt, ugn och kyl och frys, förberett för diskmaskin.
Antal rum
3 rum
Boarea
78 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 3,758 inkl värme, VA, sopor, TV, bredband, förråd
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Försäkring
SEK 2,000
Andel i föreningen
0.11119 %
Andel av årsavgiften
0.11119 %
Byggnad
Byggnadstyp
Låghus utan hissar
Byggnadsår
1967-68
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Källarförråd och tvättstuga i källaren.
Förening
Namn
HSB:s Brf Volten i Täby
Om föreningen
Brf Volten ligger på Marknadsvägen 19-297 och består av fem kringbyggda gårdar med planteringar och lekplatser på innergårdarna.
Fastigheterna byggdes 1967-1968 och har 830 lägenheter.
Föreningen är sedan den 26 maj 2009 en certifierad HSB-förening.
Varje gård har ett eget namn, Fåret, Fölet,Stoet, Tjuren och Kalven och har också en gårdsförening vardera för att öka trivseln och sammanhållningen på gården och ta tillvara gårdens intressen.
Under 2003 byttes samtliga portar och fick entrétak. Skötsel av yttermiljön sker löpande.
Hösten 2003 byggdes hela parkeringsom-rådet om. P-platserna breddades och elstolpar sattes på alla. Samtidigt byggdes 84 carportplatser och ytterligare 30 garage.
Totalt finns idag 84 carportplatser och 159 garage. På gårdarna 2, 4 och 5 finns 28 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.
En parkeringsplats hör till varje lägenhet.
Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbandsbolagets internet och IP-telefoni, som ingår i månadsavgiften, och har multimediauttag för digital kabel-TV och radio.

Gästlägenhet
Två gästlägenheter, en med ett rum och Trinett-kök och en med två rum och liten köksdel, kan hyras av Voltens medlemmar för gäster att övernatta i.

Besök gärna föreningens hemsida: www.volten.nu
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
830
Tv och bredband
Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbandsbolagets internet och IP-telefoni, som ingår i månadsavgiften, och har multimediauttag för digital kabel-TV och radio.
Parkering
Totalt finns idag 84 carportplatser och 159 garage. På gårdarna 2, 4 och 5 finns 28 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.
P-plast exkl el 100 kr med el 200 kr (detta är kostnader för extraplatser en plats tillhör lägenheten och ingår i avgiften), Car port kostar 250 kronor, Garage kostar 400 kr.
Renoveringar
Större renoveringar:
- 2014 fönsterbyte
- 2016 Stamrenovering (reelining)

Balkongprojektet kommer att starta 2020. Man startar på gård 1 (den närmast centrum). Hela bygget tar ett år och ingen boende kommer att vara utan balkong längre än 6 veckor.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Täby Centrum Täby

Marknadsvägen 31, 1/2 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg