190
MEDC553A94A4C734D119D9A9D3C3F331997

Seniorlägenhet med gavelläge och stor inglasad balkong!

Såld!

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Vackra Vägen 10B, vån 5


Såld!
Slutpris: SEK 5,060,000

Ansvarig mäklare

Mycket välplanerad seniorlägenhet, 55 +, med gavelläge i tre väderstreck. Stor inglasad balkong i sydväst med sol större del av dagen. Härliga sällskapsytor, tre sovrum, WC/dusch och gäst WC. Genomgående renoveringsbehov av lägenhetens ytskikt. Lugnt läge med direkt närhet till vackra Lötsjön, bussar på Tulegatan och T-bana Näckrosen. Välskött och populär förening med stark ekonomi och föreningslokal.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,651 inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea102 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1053
Byggår2007
Driftskostnad1,172 kr/månad

Bilder

Underbar inglasad balkong i västerläge

Utsikt mot Tulegatan från balkongen

Granne med villaområde och Golfängarna nedanför

Sovrum 1

Sovrum 2 i högt och fritt gavelläge

Sovrum 3 med fönster i två väderstreck

Utsikt från sovrum 3

Hall med klädhängare och hyllor

Hall med ingång till klädkammare

Praktisk klädkammare

Stort kök med plats för rejält matbord

Kök mot vardagsrum

Kök mot sovrum 2

Utsikt från kök mot grönskan

Vardagsrum med utgång till balkong

Vardagsrum mot kök och hall

Ljust och härligt vardagsrum

Helkaklat och modernt badrum

Gäst WC

Fasad Vackra Vägen 10B

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med säkerhetsdörr, klädhängare och ingång till rymlig klädkammare.

Kök: Mycket härligt och stort kök med brett vinkelfönster. Matplats finns för stora sällskap. Vita speglade luckor med aluminiumhandtag, ljusgult kakel och rejäla arbetsbänkar i ekmönstrad laminat. Bra med förvaring i skåp från Myresjökök. God maskinell standard med diskmaskin, separat kyl och frys, ugn, microvågsugn, induktionshäll och spisfläkt.

WC/bad: Fräscht och rymligt helkaklat badrum med kakel/klinkers från Höganäs och skåp från Svedbergs. (Spotlights och eluttag i badrumsskåpet fungerar inte). Ljusgrått klinkergolv med komfortgolvvärme, vita kaklade väggar och ljusblå fondvägg med mosaik. Snålspolande WC, handfat med engreppsblandare och fin dusch med vikdörrar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovanför.

Gäst WC: Mitt emot WC/bad finns en praktisk gäst WC. Blått klinkergolv, kakel ovanför handfatet och vita målade väggar. Fint badrumskåp med spotlights och två förvaringshyllor.

Vardagsrum: Inbjudande vardagsrum i lägenhetens mitt med plats för stor soffhörna, vitrinskåp och TV-möbel. Mellan kök och vardagsrum är en bred öppning som skapar trevliga umgängesytor. Brett fönsterparti i fritt läge och utgång till balkong. Balkongen är drygt 8 kvm stor och inglasad vilket möjliggör en lång och härlig säsong.

Sovrum 1: Lättmöblerat sovrum med flera garderober och fönster mot balkong.

Sovrum 2: Praktiskt sovrum/matsal i direkt anslutning till kök och med hörnfönster i fritt läge utan insyn.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng, skrivbord och bokhyllor. Här finns även ett linneskåp och en garderob. Brett tvådelat fönster och ett mindre fönster med utsikt längs med Bergdalen.

Genomgående i lägenheten är det gott om förvaring i flera garderober och en rejäl klädkammare. I hela lägenheten finns massiv, slipbar ekparkett, ljusa tapetserade väggar och takhöjden är 2,5 m. Lägenhetens ytskikt har ett renoveringsbehov. Till lägenheten ingår ett källarförråd om ca 4 kvm med hiss hela vägen ner.
Antal rum
4 rum
Boarea
102 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 9, hiss finns
Avgift
SEK 5,651 inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Driftskostnad
SEK 14,058 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 11,882
Försäkring
SEK 2,176
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.69 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 7/5/2011
Energiprestanda
108 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Vackra Vägen 1
Om föreningen
Brf Vackra Vägen 1 bildades år 2007 och första inflyttning skedde under 2008. Fastigheten består av 3 flerbostadshus i nio våningar. Föreningen upplåter 66 stycken lägenheter med bostadsrätt. Dessutom finns 34 st garageplatser och 2 st parkeringsplatser. Enligt mejl från ordföranden 2019-03-13 kostar garageplatser 825 kr/mån och det är för närvarande 2 st personer i kö. I området i övrigt finns goda möjligheter till s.k. boendeparkering. Månadsmärke kostar 300 kr och det gäller dygnet runt. Föreningen är ett välordnat s.k. seniorboende vilket innebär att man ska ha fyllt 55 år för att beviljas medlemskap. I månadsavgiften ingår ett s.k. triple-play abonnemang via Telia. Det omfattar IP-telefoni (du betalar endast för samtalen), digital-TV (ca 15 kanaler) och bredband 10 Mbit. En s.k. grovtvättstuga finns i föreningen på entréplanet Friluftsvägen 27C. Gemensamhetslokal med gästrum finns att hyra. Här finns pentry, wc och dusch. Möjlighet finns att ha sammankomster för ca 15 st personer sittandes och ca 4 personer kan övernatta. Cykelförråd, rullstolsförråd och soprum med utrymme för källsortering finns i porten. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pantnotering.

I direkt närhet till huset finns Golfängarna med mysiga Lötsjön och trevliga promenadstråk. T-bana Näckrosen och mataffär är endast några minuters promenad bort. Sundbybergs centrum finns på ca 800 m avstånd. Här erbjuds en mix av kända butikskedjor, små privata butiker och restauranger. Området erbjuder också all tänkbar service med livsmedelsbutiker, apotek, bank och bibliotek, samt sporthallar och museum. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till något. Att de flesta som bor i Sundbyberg vill bo kvar är lätt att förstå, nytt samsas med gammalt, historia med förnyelse och en stor fördel är naturligtvis närheten till Stockholm city. Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Sundbyberg Centrum in till Stockholm City med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig till Karolinska institutet. Tvärbana norr går också mellan Alvik och Solna Station via Sundbyberg C. I anslutning till fastigheten byggs nu ett flerbostadshus om maximalt 8 våningar. För mer info kring detta projekt, se https://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering-byggprojekt/detaljplaner/gallande-detaljplaner/vackra-vagen---bostader.html

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Vackra Vägen 10B, vån 5

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg