190
MED5685C09203D641B1A55A0026AB086898

Såld!

Råsunda, Solna

Råsundavägen 72, ep


Såld!
Slutpris: SEK 2,550,000

Ansvarig mäklare

Mycket fin och påkostad nyproducerad bostad med exklusiva materialval i en äldre och extremt lågt belånad förening med låg avgift. Lägenheten har påkostat kök från Vedum med gråa skåpsluckor och arbetsyta i Carrara marmor. Blandare från Tapwell och vitvaror från Siemens. Infällda spotlights under köksskåp, i hall samt i badrum. Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer och promenadavstånd till Mall of Scandinavia. Välkommen på visning!

Om området

Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså. Promenadavstånd till Arenastaden med Mall of Scandinavia är Nordens främsta destination för evenemang, shopping, arbete, boende och rekreation. En helt ny och unik stadsdel med bland annat Sveriges nya nationalarena för fotboll och andra evenemang, ett av Skandinaviens största shoppingcenter med Nordens största SF-biograf.

Närservice

Promenadavstånd till Solna Centrum och Arenastaden med Mall of Scandinavia är Nordens främsta destination för evenemang, shopping, arbete, boende och rekreation. En helt ny och unik stadsdel med bland annat Sveriges nya nationalarena för fotboll och andra evenemang, ett av Skandinaviens största shoppingcenter med Nordens största SF-biograf.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,595 inkl värme, VA, förråd, bredband och tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea33 kvm
Lägenhetsnummer32
Byggår1950
Driftskostnad383 kr/månad

Bilder

Kök

Matplats

Kök

Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med avhängning till vänster och förvaringsmöjligheter i två garderober. Infällda spotlights i tak.

Vardagsrum: Vardagsrum med vitmålade väggar och enstavigt mattlackat ekgolv i Kärhs Ek Antium. Utgång till den stora uteplatsen.

Kök: Lägenheten har påkostat kök från Vedum med gråa skåpsluckor och arbetsyta i Carrara marmor. Blandare från Tapwell och vitvaror från Siemens. Infällda spotlights under köksskåp. Utrustning: Induktionshäll, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn i rostfritt stål (varmluftsugn med bland annat funktioner som ecoclean ytbeläggning), inbyggd mikrovågsugn i rostfritt stål, utdragbar köksfläkt, integrerad diskmaskin.

Sovrum: Sovrum med vitmålade väggar och enstavigt mattlackat ekgolv i Kärhs Ek Antium

Badrum: Helkaklat badrum med komfortvärme och klinker på golv. Utrustning: Handfat med underliggande kommod, dusch med glasvägg, wc, badrumsspegel, fördraget för tvättmaskin och torktumlare (följer inte med bostaden)
Antal rum
2 rum
Boarea
33 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 1,595 inkl värme, VA, förråd, bredband och tv
Driftskostnad
SEK 4,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,600
Andel i föreningen
1.283 %
Andel av årsavgiften
1.32145 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1950
Energideklaration
Utförd. 9/29/2010
Energiprestanda
148 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Vasen 6
Om föreningen
Föreningen består av totalt 34 st lägenheter, varav en hyresrätt och en lokal. I källaren finns gemensam tvättstuga (två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum och en mangel) cykelrum samt barnvagnsrum.

Brf Vasen 6 är belägen i direkt närhet till Solna Station varifrån pendeltåget tar ca 5 min till Stockholms central. På Råsundavägen går även buss 515 till Odenplan. I området finns mataffär, bageri och flera restauranger. Ca 10 min promenad bort finns Solna Centrum med all närservice och t-bana.

Tvättstuga, terrass, cykelförråd och barnvagnsförråd
Tv och bredband
Sappa är leverantör av Tv och Stockholm stadsnät levererar internet. Båda ingår i avgiften.
Renoveringar
2018 - Renovering av entrédörrar
2017: Konverterat lokal till bostäder, renoverat tvättstugan, åtgärdat horisontella stammar, nya entrédörrar och källardörrar, huvudstam under huset bytt, underhåll av yttertak samt installerat snörasskydd.
2016: Ny internet och tv leverantöd med tillhörande fiberdragning.
2015: Häck mot Råsundavägen och singel vid fasaden.
2014/15: Installation av ny fjärrvärmecentral.
2014: Lagat skorstenen.
2011: Omläggning av dränering, nytt tätskikt på gårdsbjälklag samt källaryttervägg, byte av utvändiga avloppsstammar samt brunn.
2010: Asfaltering av parkeringen, köksrenovering (hyreslägenheten)
2009: Balkongrenovering, tre-glas fönster, fasadrenovering.
2008: Hissrenovering.
2007: Trapphusrenovering.
2006/07: Maskiner tvättstuga.
2004: Stambyte samt nya elstigar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Råsunda Solna

Råsundavägen 72, ep

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg