190
MEDA809CED3234C469485F4FC1C6104DE6E

Såld!

Grönkulla, Sundbyberg

Lavettvägen 1J


Såld!
Slutpris: SEK 5,500,000

Ansvarig mäklare

- Låga driftkostnader
- Enplanshus
- Rullstolsanpassat
- Friköpt tomt
- 2 uteplatser
- 5 minuter till tunnelbana

- Äntligen finns ett av Folkhems välbyggda radhus på Lavettvägen till salu! Luftig och vit interiör med takhöjd om ca 3m samt öppen planlösning med ett stort takfönster som kompletteras av led-spotlights. Vitt Vedum-kök med fullutrustad maskinpark och Höganäskakel. Den öppna planlösningen möjliggör flertalet möbleringsmöjligheter samt större bjudningar. 4 riktigt bra sovrum samt 2 badrum och goda förvaringsmöjligheter i totalt 3 förråd!

Ett sovrum har en egen ingång vilket möjliggör att driva egen verksamhet hemifrån alternativt uthyrning. Detta är Grönkullas enda enplansradhus om 5 rok! Många värdefulla detaljer så som ett av marknadens bästa och energieffektivaste klimatsystem, friköpt larmsystem, extraisolerade innerväggar och dörrar samt mycket mer!

Fantastiskt gavelläge med stor altan i västerläge mot orörd skogsdunge. Här bor du i en perfekt symbios mellan naturnära läge och fördelaktiga kommunikationer. 5 minuter promenad till tunnelbana som tar dig till City på 16 minuter. Goda vägförbindelser med närhet till E18, E4 samt Bromma. Tvärbanan kommer snart att möjliggöra praktisk pendling i området!

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea118 kvm
Tomtarea192 kvm
Byggår2011
Driftskostnad1,859 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Naturen som granne

Altan i västerläge

Platsbyggt utekök

Detaljbild utekök

Matplats med takfönster

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt barnvagn och/eller möblemang. Entrén är utrustat med ett ljust kllinkergolv som sedan övergår till ekparkett längre in i hallen som sedan löper genom hela bostaden. Vitmålade väggar och golvvärme. En härlig takhöjd om 3 meter på innertaket som följer yttertakets sluttning och ger en takhöjd om 2.5 meter i vardagsrummets bortre del.

Sovrum 1: Intill hallen ligger detta rymliga sovrum med fönster mot husets innergård på framsidan. Sovrummet inrymmer en dubbelsäng och/eller hemmakontor samt en platsbyggd ELFA-garderob med en spegelskjudörr samt en vit skjutdörr.

Badrum: Väl tilltaget badrum med tvättstugedel som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från en av Bosch's bästa modellserier. Badrummet är utrustat med det du förväntar dig av ett modernt badrum; golvvärme, LED-spotlights med dimmerstyrning, wc, duschplats med glasväggar, handfat med vitt kommodskåp (Vedum), spegelskåp med belysning (Vedum) samt handukstork. Ytskikten består av svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättstugan går att disponera om genom att ställa torktumlare ovanpå tvättmaskin och få in ett torkskåp.

Sovrum 2: Ett rum med många möjligheter tack vare en egen ingång! Ett rum som kan passa tonårsbarnet som kan komma och gå som den vill. Här kan du hyra ut rummet till en extern part eller till ditt egna bolag. Rummet har ljudisolerade väggar samt dörr. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök: Ett inbjudande kök med öppen och flexibel planlösning mot vardagsrum som ger dig flertalet möbleringsmöjligheter av matplats. I köket finns ett stort takfönster som skänker ett behagligt dagsljus i symfoni med de inbyggda LED-spotlightsen i taket. Fullutrustad maskinpark med induktionshäll från Bosch, köksfläkt från Bosch, varmluftsugn med grillfunktion från Bosch, inbyggd diskmaskin från Bosch, inbyggd micro från Husqvarna. Den andra kökssektionen består av 2 skafferier samt en full size frys med ismaskin från Electrolux samt ett kylskåp med vatten och kolsyremaskin. Vatten och kolsyrefunktionen ur funktion och kostar ca 1700 kr att reparera genom Electrolux. Kvalitétskök från Vedum med vita luckor och arbetsbänk av massiv ek samt dubbel diskho och engreppsblandare. Ovanför arbetsytorna sitter läckert kakel från Höganäs och flertalet eluttag.

Sovrum 4: Ett sovrum som utmärker sig med sitt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Sovrummet är utrustat med mörkläggningsgardin samt LED-belysning i fönsters överkant. Vitmålade väggar samt ekparkett. Ljudisolerade väggar samt dörr och golvvärme.

Sovrum 3: Master bedroom med egeet badrum samt som även inrymmer större dubbelsäng och tillhörande sidobord. Gott ljusinsläpp genom glasdörr som vetter ut mot husets altan på baksidan mot skogsdunge. Här finns LED-belysning vid fönster samt lamellgardiner. Sovrummet är utrustat med 2 ELFA-garderober med skjutdörrar, en spegel samt en vit skjutdörr på vardera garderob. Sovrummet har ljudisolerade väggar samt dörr och även golvvärme.

Badrum 2: Helkaklade väggar i vitt samt svart klinkergolv med vattenburen golvvärme. Dimmerstyrd belysning genom inbyggda LED-spotlights i tak samt spegelskåp med belysning från Vedum. Här finns även vitt kommodskåp från Vedum, wc handukstork, linneskåp/garderob samt badkar.

Framsida: Stenlagd uteplats med avskärmade staket och grind. Perfekt avställningsplats för cyklar eller möjlighet att ställa fram ett café-set och avnjuta morgonkaffet i det soliga österläget. Här finns även ett större förråd om 3,7 kvm utrustat med belysning och eluttag.

Baksida: Privat läge mot skogdunge i västerläge. Altanen är belagd med trätrall närmast fastigheten och stenläggning i ytterkant. Här finns en platsbyggd grill av tegel från sekelskiftesfastighet. Altanen är utrustad med belysning samt ett eluttag i vardera ända. Tomten erbjuder ett körsbärsträd, en syren samt en vinbärsbuske. Här finns ett förråd om ca 4,6 kvm som är isolerat och utrustat med el--element.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
118 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plans radhus
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmeväxlare med värmeåtervinning
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Energideklaration
Utförd. 2/13/2018
Energiklass
C
Energiprestanda
55 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Sedumtak
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Sundbyberg 2:137
Övrigt
Huset är uppkopplat till Sundbybergs stadsnät genom fiber. Nätverksuttag finns i samtliga rum.

Vattenburet system genom luftvärmeväxlare med värmeåtervinning. Styrpanelen utbytt 2016. Ventilation kan ställas in i olika lägen beroende på antalet personer som vistas i huset.

Huset är utrustat med friköpt larmsystem från Risco med mobilsändning. Systemet innefattar magnetsensorer på alla öppningsbara dörrar och fönster, rörelsedetektorer, 4 kameror inomhus samt 2 kameror utomhus med infraröd för nattseende, samt inomhus och utomhussirén.

Parkeringsmöjligheter:

Garageplats kö 550kr from 1/4
Mcplats ca 150kr
Uteparkering
Boendeparkering i området
Planeras för elplatser i garaget
Övriga byggnader
Låst cykelförråd finns för samfälligheten i sidobyggnad vid Lavettvägen 1J.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 22,304 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 11,952
VA
SEK 696
Renhållning
SEK 266
Väg, samf
SEK 4,528
Försäkring
SEK 4,862
Beräknat antal personer
5
Kommentar
Elkostnaden avser hushållsel samt kostnad för uppvärmning av huset.
Samfällighetsavgiften inkluderar yttre underhåll av gemensamma byggnader och anläggningar samt avgift för anslutning till sopsugsanläggning.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,024 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,142,000
Byggnadsvärde
SEK 1,506,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,300,000
Tomt
Areal
192 kvm
Planbestämmelser
Sydvästra rissne, lavettvägen
Detaljplan, beslutad
Datum: 2009-08-25
Genomförande: Början 2009-10-06 slut 2019-10-05
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Sundbyberg GA:1, GA:6-GA:7, GA:13 Förmån, Officialservitut: Takutsprång och tillträde, 0183-10/21 Förmån, Officialservitut: Takutsprång och tillträde, 0183-10/21

Karta

Grönkulla Sundbyberg

Lavettvägen 1J

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg