190
MED3586D57F629D4FACAC763DC1E5D2EE71

Fin och väldisponerad bostad med ett kanonläge högt upp i huset

Såld!

Skytteholm, Solna

Ankdammsgatan 25, 5 tr


Såld!
Slutpris: SEK 4,075,000

Ansvarig mäklare

Mycket fin och väldiponerad bostad med ett kanonläge högt upp i huset med balkong. Ljust vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en stor matgrupp för ett större sällskap. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Välkommen på visning!

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,940 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea80.9 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer151
Byggår1958
Driftskostnad458 kr/månad

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats i vardagsrum

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Rymlig möblerbar hall med förvaring i stora garderober med skjutdörrar.

Vardagsrum: Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en stor matgrupp för ett större sällskap. I anslutning till vardagsrum finns balkongen.

Sovrum 1: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Förvarings i garderober.

Sovrum 2: Även här ett sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Förvarings i garderober.

Kök: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Utrustning: Inbyggd induktionshäll, mikro och varmluftsugn i högskåp, kyl/frys, integrerad diskmaskin samt köksfläkt.

Badrum: Helkaklat med klinker på golv. Utrustning: Handfat med underliggande kommod, badrumsspegel med belysning, handduksvärmare, wc och badkar.
Antal rum
3 rum
Boarea
80.9 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av null, hiss finns
Avgift
SEK 3,940 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Driftskostnad
SEK 5,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,100
Försäkring
SEK 2,400
Andel i föreningen
1.35345 %
Byggnad
Byggnadsår
1958
Energideklaration
Utförd. 11/7/2008
Energiprestanda
130 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Timmermannen 2
Om föreningen
Brf Timmermannen 2 är belägen på Ankdammsgatan 25-27 och består av totalt 75 st lägenheter om 1 rok-5 rok och en lokal. Huset byggdes redan 1958 och föreningen förvärvade fastigheten år 2004. Det finns 43 st p-platser och 5 st MC-platser. Föreningen har gjort ett antal större renoveringar. Här kan nämnas stambyte år 2007, ombyggnad av tak år 2010, installation av bergvärme år 2015, hissrenovering år 2016 och byte av radiatorer som färdigställdes under år 2017. Kabel-TV och internet via Comhem. Föreningen har 2 st tvättstugor med vardera 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum, 1 torkskåp och en mangel. Ett stort och praktiskt och ett annat lite mindre cykelrum finns i källaren. Vid entrén finns barnvagnsrum och föreningen har även en lokal som kan hyras för sammankomster. På baksidan har föreningen en trädgård med gräsmatta, utemöbler och grillplats. Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Enligt mejl från styrelsen 2019-10-28 undersöker föreningen möjligheten till energiåtervinning från frånluft och de planerar att genomföra ett fönsterbyte eller en fönsterrenovering ca år 2021. Inga avgiftsändringar är i dagsläget (2019-10-28) inplanerade. Föreningen har en hemsida www.timmermannen2.com

Föreningen finns i populära Skytteholm och är granne med välbesökta Skytteholmsparken. Skytteholmsparken erbjuder bland annat enorma ytor för lek och spel, uteträningsredskap, plaskdamm för barn och lekplats. I närområdet finns mataffär, bageri, flera restauranger, frisörer och tobaksaffär. Busshållplatser finns både på Ankdammsgatan och Frösundaleden för smidig transport till bland annat Solna C, Sundbyberg, Brommaplan och Arenastaden. Endast några minuter bort finns Solna Business Park med ICA-Maxi, gym, post och flera restauranger. På andra sidan Skytteholmsparken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och ett stort utbud av affärer, restauranger och all närservice. Huvudsta Centrum med mataffär, restaurang och t-bana finns endast ca 600 m bort och nås via Huvudstafältet. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig, Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor. I området planeras framtida bebyggelse som eventuellt kan påverka utsikten. För mer info se https://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/stadsutveckling/planer-och-samrad/pagaende-planarbete/bostader-i-skytteholm-byggmastaren-/

Karta

Skytteholm Solna

Ankdammsgatan 25, 5 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg