190
MED109C00C008014BDBBCDAFB4A1616C168

Såld!

Järvastaden , Solna

Fridensborgsvägen 131, vån 2


Såld!
Slutpris: SEK 5,675,000

Ansvarig mäklare

Optimalt planerad lägenhet med ett kanonläge i Järvastaden med två stora balkonger varav en om ca 10 kvm i sydväst läge ut mot innergård. Bostaden har två badrum samt två klädkammare. Väldisponerat stort vardagsrum med stora härliga fönsterpartier och öppet ut mot kök. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Rymlig matplats i kök intill fönster till det större sällskapet. Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. Tillträde 28 november 2017.

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willis, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA MAXI.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,840 inkl värme, kallvatten, bredband, tv, förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea106 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer51202
Byggår2017
Driftskostnad178 kr/månad

Bilder

Fasad (bostad ej i denna byggnad)

Spegeldammsparken

Spegeldammsparken

Mulle Meck

Ica

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Se inredningsval under dokument!
Antal rum
5 rum
Boarea
106 kvm
Areakälla
Ekonomisk Plan
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av null, hiss finns
Avgift
SEK 5,840 inkl värme, kallvatten, bredband, tv, förråd
Driftskostnad
SEK 2,140 / år
Driftskostnad, varav
Övrigt
SEK 2,140
Kommentar
Övrigt: Preliminär förbrukning av varmvatten
Andel i föreningen
0.9627 %
Byggnad
Byggnadsår
2017
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Blåbärsskogen
Om föreningen
Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av 130 bostäder, samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Blåbärsskogen byggs som ett U-format kvarter mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr. Här byggs välplanerade lägenheter i olika storlekar för människor i alla åldrar. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats, varav några blir riktigt väl tilltagna. Fyra lägenheter får generösa takterrasser med utsikt över parken.
Järvastaden har på kort tid blivit en omtyckt, modern stadsdel på Stockholmskartan. Hit har många redan hittat som vill bo nära både skogen och staden. I synnerhet barnfamiljer har kommit att uppskatta den trygga småstadsmiljön, på smidigt pendelavstånd från innerstan.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
130
Tv och bredband
Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/mån för telia tripple play (iptelefoni, bredbant och tv)
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra i garaget som ligger under gården. Här finns även fem platser med laddningsuttag för elbil. Det finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra. Dock måste man ringa föreningen och fråga om det finns lediga platser.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455
Övrigt
Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum. Förråden är så väl tilltagna att det även ryms en cykel i dem.

Karta

Järvastaden Solna

Fridensborgsvägen 131, vån 2

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg