190
MED06CA8EDC569142809E729FF9C9EAF7CE

Såld!

Ursvik, Sundbyberg

Ursviks Allé 29, vån 4


Såld!
Slutpris: SEK 2,335,000

Ansvarig mäklare

Perfekt planerad gavel 2a om 52 kvm med fönsterpartier i två väderstreck, balkong och klädkammare. Bostaden ligger i ett soldränkt läge näst högst upp i huset. Från vardagsrum når du den stora balkongen i bästa syd/väst läge ut mot föreningens innergård. Stora sociala ytor på 30 kvm i kök och vardagsrum som har en öppen planslösning. Ett fullt utrustat kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys, köksfläkt, integrerad diskmaskin och mikro. Ursvik ligger mycket bra till och tack vare nybyggda Kymlingelänken och E18 blir framkomligheten med bil till och från Ursvik både bättre och säkrare. Sundbybergs centrum ligger bara 2,5 kilometer bort och Kista och E4:an ligger lika nära. Kommunikationerna byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Idag är det bussar som trafikerar Ursvik men inom några år kommer kommer också tvärbanan gå rakt genom Ursvik. Mellan T-banestationerna Hallonbergen och Rissne går buss genom Ursvik och till de stationerna kan du cykla eller promenera.

Om området

Ursvik ligger mycket bra till och tack vare nybyggda Kymlingelänken och E18 blir framkomligheten med bil till och från Ursvik både bättre och säkrare. Sundbybergs centrum ligger bara 2,5 kilometer bort och Kista och E4:an ligger lika nära. Kommunikationerna byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Idag är det bussar som trafikerar Ursvik men inom några år kommer kommer också tvärbanan gå rakt genom Ursvik. Mellan T-banestationerna Hallonbergen och Rissne går buss genom Ursvik och till de stationerna kan du cykla eller promenera. Gång- och cykelnätet byggs ut successivt. Att cykla till Sundbybergs centrum tar inte många minuter. Faktiskt inte heller in till Stockholm city. På lite drygt 20-30 minuter är du inne i stan. En ny gång- och cykelväg finns från Ursvik, genom Milot bort mot Kista. Idag cyklar du enklast in till Stockholms city via Solna och Hagaparken. Sundbybergs stad satsar mycket på att det ska vara möjligt och attraktivt att cykla till olika ställen. Ursvik har också sin egen motionsgård med bland annat omklädningsrum och duschar, försäljning av enklare förtäring och bastu samt en liten gymnastiksal med viss utrustning för styrketräning. Att området är ovanligt promenad- och hundvänligt behöver vi väl knappast nämna. Under hösten 2013 invigdes dessutom en ny sporthall inriktad på träning och matcher med publikplatser. Ett vanligt gym finns också i området.

Kommunikation

Buss 504 har linjesträckningen Sundbybergs station - Hallonbergens t-banestation - genom Ursvik - Rissne t-banestation. Buss 540. På E18 - Enköpingsvägen, vid hållplats Ursvik, stannar buss 540 som går sträckningen Tensta C - Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals stn - Bergshamra - Universitetet. Du kan även byta till/från buss 157 på busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen (vid början på Rissneleden vid stora korsningen) där både buss 504 och 540 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjh - Rissne - Spånga stn - Lunda industri. På natten finns busslinjerna 196 och 197 från Centralen till Rissne respektive Hallonbergen.

Parkering

Det finns platser kvar i Tehusets parkeringsgarage (2017-10-05). Kostnaden är 1000 kr. Om du vill ha bilen stående på gatan betalar du som boende ett reducerat pris genom boendetaxa och betalar 300 kr/månad (2017-10-05). Du köper månadsbiljett i automaten och lägger denna tillsammans med ett boendetillstånd i framrutan. Boendetillstånd delas ut av styrelsen. Ett boendetillstånd per hushåll gäller. Detta tillstånd gäller endast på gatorna i Ursvik.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,237 inkl. värme, vatten, bredband (Sundbybergs stadsnät)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea52 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00842
Byggår2014/15
Driftskostnad417 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vardagsrum

Kök

Vy från balkong ut mot innergård

Vardagsrum

Vardagsrum/Hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Hall med förvaring i garderob och ett städskåp.

Kök: Fullt utrustat kök med bra förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Utrustning: Häll, inbyggd ugn, inbyggd mikro i högskåp, köksfläkt, kyl/frys, integrerad diskmaskin.

Vardagsrum: Vardagsrum i gavel med ljusinsläpp från två väderstreck. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen ut mot gård i bästa solläge.

Sovrum: Sovrum med tillgång till en stor klädkammare om ca 3 kvm.

Badrum: Helkaklat badrum med klinker på golv och infällda spotlights i tak. Utrustning: Duschhörna med glasdörrar, takdusch, wc, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm
Areakälla
Ekonomiska förvaltaren
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,237 inkl. värme, vatten, bredband (Sundbybergs stadsnät)
Driftskostnad
SEK 5,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,000
Andel i föreningen
1.1116 %
Andel av årsavgiften
1.12409 %
Byggnad
Byggnadsår
2014/15
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Tehuset i Ursvik
Om föreningen
Stora Ursvik växer fram och är snart en fullvuxen stadsdel i Sundbyberg. I området finns all typ av närservice, skolor och förskolor. Tvärbanan planeras rulla 2021 och kommer stanna precis intill Tehuset.
Välkommen till brf Tehuset!

Föreningen Tehuset bildades 2012 och första det huset stod inflyttningsklart i mitten av 2015. Ett par månader senare var det andra huset klart och föreningen består idag av 83 nybyggda lägenheter i storlekarna 1-4 rok och 6 lokaler. Föreningen har även 41 parkeringsplatser för uthyrning i garaget. Fullvärdesförsäkring finns via Folksam. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.
Brf Tehuset delar innergård med Brf Kaffestugan.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum, barnvagnrum, tvättstuga

Tar föreningen ut någon överlåtelseavgift?
Ja, 2,5 % på basbeloppet som säljaren debiteras

Tar föreningen ut någon pantsättningsavgift?
Ja, pantsättningsavgift tas ut av medlemmen vid pantsättning med 1 % av prisbasbeloppet
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
83
Antal lokaler i föreningen
6
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Ursvik Sundbyberg

Ursviks Allé 29, vån 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg