190
MEDD62F711250E549D68BD3F9118E6EB9FF

Såld!

Arenastaden, Solna

Evenemangsgatan 12, vån 8


Såld!
Slutpris: SEK 6,600,000

Ansvarig mäklare

Super stabil förening som sänker sina månadsavgifter med 35 % från 1 juli 2017. I denna avgift ingår dessutom Telia digital-tv grundutbud Lagom 18 kanaler samt 100mbit/100mbit bredband till ett värde av 698 kr/mån. Avgiften som idag är 9268 kr/mån kommer att sänkas till ca 6024 kr/mån. Radhus om ca 145 kvm med bästa läget på taket av Mall of Scandinavia som enkelt kan byggas om till en 5:a om så önskas. Ett hem som inte bara är unikt med sina tre plan och läget på taket på en galleria men som dessutom har Skandinaviens mest intressanta shoppingcenter och Friends Arena utanför dörren där du kan gå på spännande sportevenemang och konserter och endast ha en kort promenad hem efteråt.

Om området

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Fakta

MånadsavgiftSEK 9,268 inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea145 kvm
Våning8 (hiss finns)
LägenhetsnummerB28
Byggår2015
Driftskostnad816 kr/månad

Bilder

Terrass

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats i kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
PLAN 1 (Kan användas som en uthyrningsdel om så önskas)

Kapprum: Hall med parkett på golv och ljusa väggar.
Sovrum/Allrum: Stort rum med plats för förvaring i garderober med skjutdörrar.
Hall: Rymlig hall där du kan använda en del till förvaring under trappan.
Badrum: Fint helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Handduksvärmare, wc, dusch, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel och belysning.

PLAN 2

Vardagsrum: Bra vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den stora terrassen. Här har du möjlighet att bygga till ett ytterligare sovrum enligt alternativ planritning.
Terrass: Stor terrass om ca 19 kvm med ett förråd om ca 2 kvm.
Kök: Fullt utrustat kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Stort matplats till det stora sällskapet intill fönster.
WC: Helkaklat wc med klinker på golv. Utrustning: Wc, handfat med underliggande kommod och badrumsskåp med spegel och belysning.

PLAN 3 (Generös takhöjd)

Hall: Stor möblerbar hall.
Sovrum: Bra sovrum med plats för stor säng och möblemang om så önskas. Förvaringsmöjligheter finns i garderober.
Sovrum: Bra sovrum med plats för stor säng och möblemang om så önskas. Förvaringsmöjligheter finns i garderober.
Antal rum
4 rum
Boarea
145 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
8 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 9,268 inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Driftskostnad
SEK 9,788 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,226
Försäkring
SEK 3,562
Andel i föreningen
2.0058 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Stjärnhimlen
Om föreningen
Föreningen består av totalt 82 st lägenheter fördelat på 58 st fasadlägenheter och 24 st radhus på taket. Samtliga bostäder är i bostadsrättsform.
I föreningen finns ingen gemensam tvättstuga utan alla bostäder har egna tvättmaskiner och torktumlare. Cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplanet. Inga externa förråd finns förutom de som finns i varje bostad. Soprum nås från Evenemangsgatan.

Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden invigdes ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som har ca 250 st butiker den 12 november 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Solna Station finns precis på andra sidan av Mall of Scandinavia! Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.
Organisationsform
Bostadsforening
Antal lägenheter
82
Tv och bredband
Telia digital-tv grundutbud Lagom 18 kanaler samt 100mbit/100mbit bredband ingår i avgiften.
Parkering
Parkman sköter om platser - pris heltid 1800 kr, deltid 900 kr per månad.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Tredimensionell fastighet

Karta

Arenastaden Solna

Evenemangsgatan 12, vån 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg