190
MEDE1E6AA193CB64EB6ABD3047D40D406B0

Underbar gavellägenhet med stor stenbelagd uteplats!

Såld!

Järvastaden , Solna

Järva Skjutbaneväg 60


Såld!
Slutpris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till en mycket social och inbjudande gavel 2:a med hög standard. Kök och vardagsrum i öppen planlösning om hela 32 kvm med utgång till stor uteplats. Sovrum med fönster mot lugn baksida. Toppfräscht badrum med TM/TT. Populär brf med lediga garageplatser. Nära busshållplats och granne med joggingspår.

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,500 inkl värme, VA, hushållsel och Triple Play (varmvatten och hushållsel enligt schablon)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea63 kvm
Lägenhetsnummer281101
Byggår2011/2012
Driftskostnad167 kr/månad

Bilder

Underbart gavelläge med öppna sociala ytor

Uteplats i flera väderstreck

Vardagsrumsdel med härligt stora fönster

Social och öppen planlösning

Vardagsrum mot kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Praktisk hall med svart skiffergolv och vita målade väggar. I hallen finns en bred garderob med skjutdörar, en platsbyggd bänk med låda under samt ingång till en klädkammare om ca 3 kvm. Lägenheten har en säkerhetsdörr som effektivt dämpar ljud från trapphuset.

WC/bad: Härligt funktionellt och rymligt badrum om ca 5 kvm. Ljusgrått smårutigt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Vägghängd WC, badkar, handfat med kommod och badrumskåp med spegelglas. En mycket praktisk del av badrummet har tvättmaskin och torktumlare bredvid varandra och ljusgrå bänk ovan. Här kan man enkelt sortera och vika tvätten. Gott om förvaring i flera väggskåp ovan bänken.

Sovrum: Mysigt sovrum om 11,5 kvm med fönster i lugnt läge utan insyn mot baksida. Här finns en bred garderob med spegelskjutdörrar som kvarlämnas. Plats finns för dubbelsäng och byrå.

Vardagsrum och kök: På gaveln, med ett enormt ljusinsläpp från fyra fönstersektioner, finns kök och vardagsrum i modern öppen planlösning om hela 32 kvm. Här ryms med lätthet både stor soffa med TV-möbel och ett stort matbord för många gäster. I och med att rummet har många fönster och är avlångt så får man ändå en naturlig avgränsning mellan köksdel och vardagsrumsdel. Köket är från Myresjökök med vita släta skåpluckor och rostfria beslag. Svart modernt liggande stavkakel ovan svarta laminatbänkar. Hög maskinell standard med inbyggd micro, diskmaskin, spis med häll och kombinerad kyl och frys. Samtliga maskiner är rostfria. Inbyggd dold spisfläkt med skåplucka framför. Praktiska detaljer som inbyggda spotlights under skåp, gott om eluttag och charmigt litet fönster.

I mitten av rummet är den glasade balkongdörren placerad för en enkel och smidig möjlighet att även vara ute med gästerna. På gaveln runt lägenheten finns en underbar stenbelagd uteplats med sol stor del av dagen. Uteplatsen är enligt upplåtelseavtalets planritning ca 25 kvm men ytan som för närvarande nyttjas är betydligt större. Uteplatsen är ostörd och nästintill insynsskyddad, med möjlighet till mysiga utomhuskvällar! Grillning med elgrill eller gasolgrill är tillåtet men förbud gäller för kolgrillar.

Genomgående i hela lägenheten finns låsbara fönster med mellanglaspersienner. Alla dörrar är vita med spegelprofil. På golven finns ekparkettgolv och det är vita målade väggar. Till lägenheten hör ett stort och praktiskt förråd om ca 4 kvm beläget på samma plan som lägenheten och med direkt utgång i markplan på baksidan.
Antal rum
2 rum
Boarea
63 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,500 inkl värme, VA, hushållsel och Triple Play (varmvatten och hushållsel enligt schablon)
Driftskostnad
SEK 2,000 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.092 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011/2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/19/2015
Energiprestanda
67 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Nattsländan i Järvastaden
Om föreningen
Brf Nattsländan i Järvastaden består av 72 st bostadsrätter om 2 rok - 4 rok med adress Järva Skjutbaneväg 56-62. I huset finns en gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och lägenhetsförråd. Föreningen har två behållare för hushållssopor och övrigt avfall hänvisas till kommunens återvinningsstationer. Föreningen har 72 stycken garageplatser och 20 mc-platser som föreningens medlemmar kan hyra. Alla hissar i föreningen har anslutning till garageplanet. Garageplats kostar för närvarande 1331 kr/mån och det finns per 2016-05-12 lediga platser. Bredband, TV och telefoni (s.k. Triple Play) levereras från Bredbandsbolaget. Föreningen har ett kollektivt elavtal och i varje lägenhet finns en gruppcentral monterad med automatsäkringar och jordfelsbrytare samt separat elmätare. Varje lägenhet betalar varje månad för en förutbestämd schablonförbrukning och årligen görs en avstämning av faktisk elförbrukning och betald schablonförbrukning där mellanskillnaden debiteras eller krediteras lägenhetsinnehavaren. I lägenheten finns även en separat varmvattenmätare och varmvattnet betalas efter verklig förbrukning. Köparen bekostar överlåtelseavgift om ca 1100 kr och pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Brf Nattsländan i Järvastaden har ett mycket bra läge i Järvastaden med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Skogspromenader och utomhuslekar blir ett avkopplande och skönt inslag i vardagen. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. För de yngre Järvastadsborna blir Mulle Meck-parken med största sannolikhet favoriten. Förutom lekparken finns här bland annat basketplan, pulkabacke och skridskobana. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym. På kort avstånd finns både buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Karta

Järvastaden Solna

Järva Skjutbaneväg 60

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg