190
MED92B36D4A23E74430BCD044A08686A67B

Såld!

Järvastaden , Solna

Fridensborgsvägen 143, vån 1


Såld!
Slutpris: SEK 2,600,000

Ansvarig mäklare

Nybyggd yteffektiv 2:a på 43 kvm med stor solig balkong om ca 7 kvm i bästa västläge mot föreningens gård. Helt utan insyn. Rymligt fullstort sovrum med stor klädkammare. Vardagsrum med öppen planlösning mot det välutrustade köket med rostfria vitvaror, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Tillträde prel. 2016-06-30

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Alldeles intill Solvändan och Spegeldammsparken finns busshållplats med buss 540 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

Närhet till dagis, matbutik och grönområden

Föreningen är belägen i närheten av Ursviks motionsspår, nära ett flertal dagis, ICA-butik och den omtalade Mulle Mecks lekplark. Silverlönnen har gångavstånd till Råstas promenadområde och Örs idrottshallar. Dessutom finns vi ett stenkast ifrån den nya nationalarenan (Friends Arena) som framöver kommer ha nordens största köpcentrum i anslutning.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,912 inkl. värme, VA, kallvatten (obligatorisk tillägg om 220 kr för bredband, tv, iptelefoni)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea43 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer51102
Byggår2016
Driftskostnad102 kr/månad

Bilder

Fasad

Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia

Mulle Meck

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Se inredningsval!
Antal rum
2 rum
Boarea
43 kvm
Areakälla
Ekonomisk Plan
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,912 inkl. värme, VA, kallvatten (obligatorisk tillägg om 220 kr för bredband, tv, iptelefoni)
Driftskostnad
SEK 1,223 / år
Driftskostnad, varav
Övrigt
SEK 1,223
Kommentar
Övrigt: Prel. varmvatten förbrukning
Andel i föreningen
0.6315 %
Byggnad
Byggnadsår
2016
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Tallkronan 1
Om föreningen
Brf Tallkronan 1 är det nya kvarteret som JM bygger centralt i Järvastaden. Föreningen består av totalt 102 stycken lägenheter fördelade på två huskroppar, 94 st garageplatser och 15 st p-platser. Sopbehållare för hushållssopor grävs ner under mark. I huset finns utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum och utrymme för lägenhetsförråd. Tallkronans södervända innergård får stora gräsytor varvat med växtlighet. Gården kommer att ha grönytor, gångvägar, planteringar, träd, lekplats, gårdshus, bord och flera bänkar. Fastigheten är ansluten till Telia Tripleplay för bredband, kabel-TV och telefoni. Föreningen kommer att kännetecknas av färgskiftande tegelfasader och ett ståtligt hörntorn. Föreningen har en egen hemsida, www.brftallkronan.se

Brf Tallkronan 1 har ett mycket bra läge centralt i Järvastaden och med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Skogspromenader och utomhuslekar blir ett avkopplande och skönt inslag i vardagen. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. För de yngre Järvastadsborna blir Mulle Meck-parken med största sannolikhet favoriten. Förutom lekparken finns här bland annat basketplan, pulkabacke och skridskobana. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym. I Järva- och Frösundaområdet finns ett antal förskolor, en öppen förskola och flera grundskolor. Inom Solna Stad finns en kommunal gymnasieskola och fem fristående gymnasieskolor. I området finns både buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city mycket smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
102
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Telia Tripple play (Tv, bredband, iptelefoni)
Parkering
89 garageplatser, 5 garageplatser med elbilsuttag, 15 öppna parkeringsplatser utan motorvärmaruttag. I området finns även Solna boendeparkering.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448
Övrigt
Finns rum för källsortering av sopor, källarförråd till bostäderna, cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd

Karta

Järvastaden Solna

Fridensborgsvägen 143, vån 1

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg