190
MEDEEA01C91EAE34D4A9219C572ED815341

Suverän 5:a i högt och härligt västerläge med dubbla balkonger!

Såld!

Skytteholm, Solna

Ankdammsgatan 40, 9tr


Såld!
Slutpris: SEK 4,875,000

Ansvarig mäklare

Trevlig och välplanerad gavel 5:a med högt fritt läge på vån 9. Två balkonger med härligt västerläge. Fyra möjliga och rymliga sovrum. Visst behov av ytskiktsrenovering. Välskött förening med god ekonomi granne med Skytteholmsparken. På ca 5 min promenad nås Solna C med all närservice, T-bana samt många bussar.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,097 inkl värme, VA (Avgiften erläggs kvartalsvis!)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea119.3 kvm
Våning9 (hiss finns)
Lägenhetsnummer45
Byggår1958
Driftskostnad665 kr/månad

Bilder

Inbjudande vardagsrum och matsal intill varandra

Accepterat pris

Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp

Vardagsrum mot balkong och sovrum

Utsikt från balkong 1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall: Rymlig och inbjudande hall med schackrutigt klinkergolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr och separat innerdörr gör att eventuella ljud från trapphuset dämpas effektivt. 2 st garderober, hatthylla samt ingång till praktisk klädkammare. I den inre delen av hallen utanför vardagsrummet finns utmärkt med plats för bokhyllor, skänk eller skrivbord.

Badrum: Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. WC, handfat och badkar. Ytorna i badrummet renoverades delvis under 2007.

Gäst WC: Intill badrummet finns en gäst WC. Klinkergolv, kakel ovan handfat samt i övrigt målad vägg. I gäst WC:n finns WC, handfat och spegel.

Kök: Trevligt Ikeakök från 2007 med gott om förvaring i skåp med ekluckor. Köksbänkar i stenmönstrat laminat och vacker svart mosaik ovan bänkarna. Spis med häll, vit spisfläkt, fullhöjds kyl, fullhöjds frys och diskmaskin. Parkettgolv och ljusblå tapet på väggarna. I köket finns matplats för ca 4 personer.

Matrum/Sovrum: I direkt anslutning till köket finns ett rymligt matrum/sovrum. I dagsläget används detta som matsal. Detta rum är mycket lättmöblerat och kan med fördel även användas som ett extra sovrum. Vackra tidstypiska glasade dubbeldörrar mot vardagsrummet. Parkettgolv och tapet på väggarna.

Sovrum: Med ingång från vardagsrummet finns ett rymligt sovrum. Bred garderob (står löst och går att flytta) med gott om förvaring. Detta är idealiskt som föräldrasovrum och här ryms dubbelsäng. Parkettgolv och vita väggar. Utsikt i högt västerläge utan insyn och mot balkong.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett rymligt vardagsrum. Mycket härligt brett fönsterparti i högt och fritt läge. I vardagsrummet ryms soffgrupp, vitrinskåp, bokhyllor och TV-möbel. Vackert originalparkettgolv och vitmålade väggar. I anslutning till vardagsrummet finns en balkong i högt västerläge med sol stor del av dagen.

Sovrum: I den andra delen av lägenheten, dvs närmast entrén, finns ytterligare två stycken sovrum. Det första är något mindre och idealiskt som arbetsrum eller barnrum. Här finns en garderob (står löst och går att flytta). Parkettgolv och tapet på väggarna. Fönster mot balkong.

Sovrum: Det andra sovrummet är lägenhetens största sovrum och här ryms både dubbelsäng, skrivbord och bokhylla. Parkettgolv och ljusa väggar i lattenyans. Utgång till lägenhetens andra balkong, även den i fritt västerläge med härlig utsikt mot Sundbyberg.

Under hösten 2014 målades vardagsrum, hall och ett sovrum om. Genomgående i hela lägenheten finns nya fönster med mellanglaspersienner. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare.
Antal rum
5 rum
Boarea
119.3 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
9 av 12, hiss finns
Avgift
SEK 4,097 inkl värme, VA (Avgiften erläggs kvartalsvis!)
Driftskostnad
SEK 7,975 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,413
Försäkring
SEK 3,562
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
2.17361 %
Andel av årsavgiften
2.17334 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 8/21/2008
Energiprestanda
146 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Snickaren 2
Om föreningen
Brf Snickaren 2 består av 62 bostadsrätter (2:or-5:or) samt 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Föreningen bildades redan år 1958. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatserna. Boendeparkering gäller i området och det finns även möjlighet att hyra separat plats via Solna Stad. I föreningen finns en fin tvättstuga med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum. I övrigt finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt grovsoprum och pappersinsamling. Kabel-TV via ComHem och bredband via ComHem och Telia. Föreningen debiterar köpare en överlåtelseavgift på ca 1100 kr. Under 2009 har föreningen genomfört relining av dagvattenledningen samt lagt nytt tak. Under 2011 målades väggar och golv i källaren om, fjärrcentralen byttes ut och huset dränerades om. Under hösten 2014 genomfördes ett fönsterbyte i föreningen. Stambytet av kök och badrum slutfördes under 2017 i hela huset. Enligt mejl från föreningen 21/11-2019 så finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen planerar att i framtiden renovera balkongerna men något datum för detta är inte satt. För dagsaktuell information ang framtida avgiftsförändringar, reparationer etc. rekommenderas att kontakta styrelsen direkt samt att besöka föreningens hemsida, www.brfsnickaren2.se

Brf Snickaren 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar mot Sundbyberg. Brommaplan, Solna C, Danderyd och Spånga Station. I närområdet finns mataffär, bageri, restaurang och tobaksaffär. På andra sidan parken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och många olika affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor. Solna Businesspark med gym, flera restauranger och ICA Maxi finns endast några hundra meter bort.

Karta

Skytteholm Solna

Ankdammsgatan 40, 9tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg