190
MED6C2DAD12EAC7424C97C4FD81FA4D5827

Såld!

Järvastaden , Solna

Fridensborgsvägen 39, vån 4

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,033 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1441
Byggår2009
Driftskostnad490 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,200,000

Ansvarig mäklare

Smakfullt renoverad 3:a med genomgående hög standard och påkostade materialval, högt läge i huset med två balkonger. Välkomna till ett boende att bli förälskad i!

Om området

Kommunikation

Buss 540 stannar precis utanför porten och åker direkt till Universitetet, man kan även stiga av vid Bergshamra och hoppa på röda linjen till Tekniska, Östermalms torg etc.

Närservice

Det finns 5 stycken förskolor 3 minuter ifrån lägenheten och de flesta ligger på väg till pendeltåget. Populära Mullemeck parken ligger bara tvärs över gården, 1 min bort. Det brukar också vara mycket barn på gården under sommaren. Det finns en välsorterad ICA på gångsavstånd 10 min, sedan finns det en Vi affär precis vid pendeltåget. Åker man bil finns det flera större mataffärer mindre än 5 min med bil.

Bilder

Ljust och trivsamt vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong i sydvästläge

Utsikt mot innergård

Vardagsrum mot kök

Kök

Matplats för stora sällskap

Balkong 2

Kök

Matplats

Matplats

Sovrum

Sovrum med mycket förvaring

Sovrum

Sovrum 2

Hall mot vardagsrum

Hall

Badrum

Badrum med tvättavdelning

Accepterat pris

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Redan i hallen slås man av bostadens fantastiska ljusflöde tack vare lägenhetens generösa fönsterpartier i två väderstreck. Den luftiga känslan förstärks av genomgångsplanlösningen i kombination med ljusa trägolv av askparkett i samtliga rum. Bostaden har två balkonger varav den ena nås från köket och skapar ytterligare en härlig matplats under sommarhalvåret, alternativt kan denna glasas in för att bli ett extra rum som man kan njuta av året runt. Från vardagsrummet nås en stor och möblerbar balkong i sydvästläge som bjuder på många timmar av solbad och med ett lugnt och skyddat läge mot föreningens grönskande gård. Här får man även plats för matbord, grill och planteringar.

Bostaden har renoverats med stilsäker hand och med fokus på både estetik och funktionalitet. Vid renoveringen 2013 försågs båda sovrummen och hallen med nya garderober som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter samtidigt som ytskikten i bostaden förbättrades. Köket är fullutrustat och badrummet har både duschhörna och tvättavdelning.

I närområdet finns flertalet matvarubutiker, restauranger och inte att förglömma - den populära och fantasifulla Mulle Meck lekparken. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till både bussar och pendeltågsstationen som bara ligger bara några minuter bort och tar dig till T-centralen på bara cirka 11 minuter.

Sammantaget en mycket stilfull och bekväm bostad för hela familjen!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall:
Den ljusa och inbjudande hallen är placerad i bostadens mitt och är försedd med 4 garderober som erbjuder mycket god förvaring. Golvet är av vitbehandlad och slipningsbar askparkett (15mm) och väggarna är vita, vilket är genomgående för bostaden.

Vardagsrum:
Ljust och trivsamt vardagsrum med generöst fönsterparti med låg bröstning och hög höjd vilket släpper in rikligt med ljus och inger en påtaglig känsla av rymd. Här finns lättmöblerade ytor som rymmer både soffgrupp, TV-hörna, fåtöljer och läshörna/arbetshörna. Vardagsrummet öppnar upp mot både den stora balkongen i sydvästläge och det härliga köket och den stora matplatsen vilket skapar sammanlänkade och generösa sällskapsytor.

Kök:
Funktionellt kök med goda tillberedningsytor och gott om förvaring i skåp och lådor samt full maskinell utrustning. Ett snyggt grått kakel pryder väggen ovanför bänken och skåpen är försedda med spotlightbelysning. Köket är utrusat med spis, inbyggnadsugn, fläkt, kylskåp och separat frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsmicro, samtliga i vitt utförande. Här finns även en matplats för stora middagssällskap invid bostadens andra balkong. Väderstrecket är öster vilket gör balkongen perfekt för trevliga frukostar på sommarhalvåret, alternativt kan balkongen glasas in och avnjutas som ett extra sällskapsutrymme året runt.

Sovrum 1:
Härligt och luftigt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och en garderobsvägg med släta vita dörrar som erbjuder mycket god förvaring samtidigt som känslan av rymd bibehålls.

Sovrum 2:
Väldisponerat sovrum med lättmöblerade ytor som rymmer både säng, lekhörna och arbetshörna, vilket gör det perfekt för barn i alla åldrar. Här finns även 2 garderober med släta vita dörrar.

Badrum:
Stilrent badrum med grått klinkergolv och kaklade väggar med smakfulla stora kakelplattor i vitt. Här finns allt man kan önska såsom duschhörna med vikbara duschdörrar i klarglas, WC, tvättställ med inbyggd kommod och spegelskåp, tvätthörna med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. Golvet är utrustat med golvvärme för högsta komfort.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,033 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 5,880 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 1,680
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
1.322 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/15/2011
Energiprestanda
67 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca. 4 kvm med full takhöjd.
Förening
Namn
Brf Mässen i Järvastaden
Om föreningen
Föreningen består av totalt 78 st lägenheter fördelade på fem trapphus med vardera fem stycken våningar. Huset är beläget längs med Mönstringsvägen och Fridensborgsvägen och är byggt av Skanska Nya Hem. I huset finns garage, cykel- och barnvagnsrum och förrådsutrymmen. Föreningen har även en trevlig gård med planteringar, lekplats och grillmöjligheter med utemöbler. Det finns även en gemensam tvättstuga med flera tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Hushållssopor lämnas i sopbehållare på Honnörsgatan 24-26 och tidningspapper lämnas i behållare som finns mellan Brf Staben och Brf Mässen. Garageplatser kostar 900 kr/mån samt parkeringsplatser 450 kr/mån. För närvarande (2010-06.22) finns enl Skanska två lediga p-platser och fem lediga garageplatser. I övrigt finns en allmän parkering vid "Mullemeckparken" och det går även bra att parkera på angivna platser på gatan.

Intill huset finns Järvastadens unika barnsatsning "Mullemeckparken" samt dagis. En kort promenad bort finns det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och i Bagartorps centrum finns närmaste mataffär samt bussar och pendeltåg. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan till Bagartorp. Resan med pendeltåg från Ulriksdal till Stockholm central tar ca 10 min.

Obligatorisk avgift för bredband och TV, 222 kr/mån. samt el 300 kr/mån.

Karta

Järvastaden Solna

Fridensborgsvägen 39, vån 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg