190
MEDA2CC500769684253AB8E321BCBE06571

Såld!

Bromma Minneberg, Bromma

Svartviksslingan 65


Såld!
Slutpris: SEK 5,500,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

RENOVERINGSMÖJLIGHET - MÄLARVY - STABIL BRF PÅ FRIKÖPT TOMT
Här ges möjlighet att skapa ditt eget drömboende ett stenkast från Mälaren. Härlig möblerbar balkong med utsikt mot Mälaren. Lägenheten är registrerad som en 4a men är idag disponerad som en 3a med ett väl tilltaget sällskapsrum där både matplats för det stora sällskapet samt soffgrupp ryms. Med enkla medel kan lägenheten inredas till tre generösa sovrum. Rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, även här ryms matplats. Utöver detta har lägenheten en fantastisk klädkammare med plats för allt i klädväg, badrum och gäst-wc.

Här bor du i en stor och välskött förening på friköpt tomt med hiss i huset. Tvättstuga i trappuppgången och tillhörande förråd i källarplanet. Härliga promenadstråk och badplatser utmed vattnet. Välsorterad och nyrustad livsmedelsbutik i området. I Minnebergs samfällighet där det finns ett rikt föreningsliv med båtklubb, motionsgrupper, yoga m.m. Sammanfattningsvis en lägenhet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende, intill Mälaren och i en stabil förening.

Varmt välkomna på visning!

Om området

Minneberg är ett relativt ungt område. Här låg tidigare ett antal industrier och inte förrän år 1979 påbörjades rivningen och saneringen efter dessa och dagens Minneberg tog form. HSB fick hand om området, den vackra udden i Mälaren, och skapade bostadsrätter i olika föreningar.

Ett populärt område som har mycket att erbjuda. Trevligt och lugnt beläget på en udde omringad av Mälarens vatten. Här har man alltid nära till härliga promenadstråk längs vattnet, mataffär, badbrygga, egen båtklubb, förskola, lekplatser m.m.

Kommunikation

Till Alviks Torg och närmaste T-banestation tar det ca 10 minuter att promenera eller några få minuter med busslinje 114. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med bussar, tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn. Bl.a. nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 12 minuter.

Närservice

Inom området finns livsmedelsbutik, några serviceföretag samt en restaurang. Med ca 5 minuters bilresa når man Bromma Blocks med ca 80 butiker, cafeér, resturanger samt större livsmedelsbutiker. Några minuter bort finns Alviks Torg med stort utbud, såsom en stor Ica-butik, post, banker, apotek, vårdcentral, butiker sportanläggningar samt ett flertal restauranger, caféer, pizzerior m.m. Från Alvik tar det ca 13 minuter till centrala Stockholm. I Minneberg finns kommunala samt ett kooperativt daghem. Skolbarnen går i Alviks skola som nås med buss 114.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i två parkeringshus. Finns ingen plats ledig kan man anteckna sig på en kölista. En del av övre parkeringsdäcket är avgiftsbelagd besöksparkering.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,686
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea90.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer74
Byggår1985
Driftskostnad500 kr/månad

Bilder

Varmt välkomna till Svartviksslingan 65

Matsal och utgång till balkongen

Sjöutsikt från balkongen

Plats för matgrupp för det stora sällskapet

Öppen planlösning mellan matsal och sällskapsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
90.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Träfärgat golv. Utgång genom en gedigen dörr.
Kök
Rymligt kök med generösa förvaringsmöjligheter bakom vita snickerier samt goda arbetsytor. Plats för matbord om så önskas. Utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. Träfärgat golv.
Sällskapsrum/balkong
Generöst sällskapsrum med plats för både soffgrupp och rejäl matplats intill fönsterparti med utsikt mot Mälaren. Öppen planlösning mellan de både delarna skapar en naturlig yta för sociala sammankomster. Det som idag är inrett med soffgrupp kan med enkelhet inredas till ett ytterligare sovrum. Utgång till lägenhetens väl tilltagna balkong genom glasad dörr. Här ryms sittmöbel för trevliga umgängen med utsikt mot Mälaren och rofylld innergård.
Sovrum
Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och ytterligare möblemang för förvaring eller mindre arbetsplats om så önskas. I anslutning till ena sovrummet finns en väl tilltagen klädkammare med plats för allt i klädväg. Väggar målade i vitt.
Badrum
Kaklat badrum med praktiskt fönster för ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter. Utrustat med tvättmaskin, handfat, spegelskåp, wc samt duschhörna. Väggar i vitt samt i grå nyans som på ett snyggt sätt bryter av mot golvet i mörk nyans.
Gäst-WC
I anslutning till hallen finns lägenhetens gäst-wc bestående av spegelskåp, handfat samt wc.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,686
Driftskostnad
SEK 6,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Försäkring
SEK 2,000
Kommentar
Driftskostnaderna är preliminära.
Andel i föreningen
0.40512 %
Andel av årsavgiften
0.40512 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1985
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 4/1/2019
Energiprestanda
118 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Tangen 266
Om föreningen
Brf Tangen nr 266 äger fastigheterna Minneberg 1-6, marken är med andra ord friköpt och ägs inte via tomträttsavtal. Föreningen består av 304 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt samt 7 st lokaler. Gediget byggda fastigheter med litet underhållsbehov och i dagsläget planerar föreningen inga stora renoveringar utöver sedvanligt underhåll samt målning och byte av armaturer i trapphus.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har del i samfälligheten som delas mellan samtliga Minnebergsföreningar och har del i diverse gemensamhetslokaler som bla. övernattningslägenhet (4 st), bastu (2 st), gym, snickeri, vävstuga, fotolabb, bridgeklubb, båtklubb, badplats etc.

För mer information se föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/tangen
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Bredband och IP-Telefon via Bredband finns installerat till samtliga lägenheter och är inkluderat i avgiften.

Bredbandet har en hastighet på 250/100Mbit/s beroende på om den boende har en uppdaterad router eller ej. Önskas den snabbare uppkopplingen och den boende har en äldre version kan man ringa till Bredbandsbolaget och få en ny router hemskickad gratis.

Även Kabel TV från ComHem ingår som en del i månadsavgiften.
Parkering
De två parkeringsgaragen har 528 bilplatser varav 497 är uthyrda och övriga i huvudsak är gästplatser. Till Parkeringsgaraget är det separat kö.
Renoveringar
Pågående eller planerat underhåll:
2018-2019 Trapphus: Målning och byte av armaturer

Tidigare genomfört underhåll:
2016 Tak: Renovering av gångbroar och snörasskydd
2016 Fasad: Fordring av list mellan putsfasad och tegelfasad
2005-2015 Tvättstugor: Renovering av samtliga tvättstugor
2013-2014 Fasader och balkonger: Tvätt av de fasader och balkonger som vetter mot sjön
2014 Vattenventiler Byttes ut i samtliga badrum
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Bromma Minneberg Bromma

Svartviksslingan 65

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg