190
MEDACF495753F824F53887F96194075ACC1

Såld!

Farsta, Farsta

Ekshäradsgatan 124


Såld!
Slutpris: SEK 4,280,000

Ansvarig mäklare

Charmigt radhus med putsad fasad som ligger utmed en lugn återvändsgränd med tomt i soligt läge i ett av Farstas mest attraktiva kvarter. Huset ligger högt med härlig utsikt över takåsar ner mot Magelungen. Till huset hör en balkong och en uteplats; på husets vardera sida, där man kan njuta av solen från morgon till kväll. En grönskande, uppvuxen trädgård med blomsterrabatter, prydnadsbuskar och träd med strålande utsikt. Du har en stor potential att där skapa ditt eget drömboende. Fastigheten är ansluten till fjärrvärme och Comhem:s fibernät med bredband, telefoni samt tilläggstjänster. Ett fristående garage hör till.

Om området

Farsta är en citynära stadsdel men samtidigt har den ett naturnära läge. Ågesta friluftsområde ligger mindre än 1 km bort. Här finns Ågesta Golfklubb med 18+9 håls golfbana, ridskola och även fina motionsspår som plogas vintertid för skidåkning.
Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger inom bekvämt gångavstånd och här finns både strandbad och klippbad, caféer som är öppna sommartid.
Vintertid plogas sjöarna för skridskoåkning.

Kommunikation

Farsta har mycket goda kommunikationer med både T-bana linje 18 och pendeltåg.
Farsta C är en knutpunkt för tvärgående busstrafik med bussar till bland annat Högdalen och Huddinge sjukhus.

Närservice

Farsta centrum är ett fullservicecentrum med bland annat apotek, vårdcentral och postombud. Vidare finns det massor av butiker för mat, mode och inredning. Mer information om centrumet finns på deras hemsida www.farstacentrum.se
Sickla handelsområde ligger endast 10 min bort med bil, så gör även Port 73 med flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och klädaffärer.

Parkering

I Farsta råder generellt fri datumparkering.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformTomträtt
Antal rum6 rok
Boarea105 kvm
Biarea12 kvm
Tomtarea189 kvm
Byggår1963
Driftskostnad3,945 kr/månad

Bilder

Fasad

Matplats

Matplats

Matplats

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Belägen i slutet av återvändsgata och in på en lugn och trafikfrigata ligger detta charmiga radhus i en Farstas attraktivaste samfälligheter. I Samfälligheten ingår de flesta kostnaderna vilket gör huset billigt att bo i. Till huset hör även en plats i garagelänga. Här finns stor potential att skapa sitt egna drömboende.
ENTRÉPLAN

HALL:
Välplanerad och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder på hatthylla och i garderober. vidare in i hallen finns det utrymme för förvaring under trappan.

VARDAGSRUM:
Stort sällskapsrum med plats för generöst sällskapsmöblemang samt ytterligare mediamöbler. De två generösa fönsterpartierna låter kvällssolen sippra in. Här kan du också njuta av kaminen.

HOBBYRUM:
I anslutning till hallen finns hobbyrummet med stor potential att skapa ett tonårsrum eller gästrum


TVÄTTSTUGA/WC:
Tvättstuga med toalett och handfat. Kaklade väggar samt slitstark matta på golvet. Rummet rymmer även tvättmöjlighet med framdragen el och avlopp.

ÖVREPLAN

KÖK:
Husets hjärta består i det köket med det intilliggande matrummet plats för möblemang som rymmer minst 8 personer. Gott om förvaring i över-, underskåp och lådor i ljus kulör. Två stora köksfönster med uppsikt över bakre delen av tomten och vy över allmänningen och lekplatsen. Den maskinella utrustningen består av kombinerad ugn och spis, fläkt samt fullstor kyl och frys.

SOVRUM 1:
Lätt möblerat sovrum med plats för dubbelsäng och fristående förvaring, Det stora fönsterpartiet låter kvällssol flöda in. Här ifrån har du likt alla sovrummen utsikt över områdets takåsar.

SOVRUM 2:
Även detta sovrum är lätt möblerat med plats för säng, kontorsmöbler och fristående förvaringslösning.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet möjliggör gör säng, förvaring och skrivbordsmöblemang. Rummet har även utgång till balkong i härligt söderläge med utsikt över kvarterets takåsar.

BADRUM:
helkakalt badrum samt en slitstark plastmatta, duschhörna, toalett och handfat med tillhörande kommod samt ett praktiskt vädringsfönster.

Sammanfattningsvis är detta en chans som sällan erbjuds. Med stor potential att sätta sin egna prägel och skapa sitt drömboende.
Antal rum
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
105 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
12 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med suterrängvåning
Byggnadsår
1963
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta/ Krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Blåbetong
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Bjälklag
Betong
Tak
Tegel
Fastighetsbeteckning
Ekliden 28
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 47,342 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,800
Försäkring
SEK 4,542
Övrigt
SEK 36,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Uppgifterna är antagna då huset varit obebott ett tag.I samfällighetsavgiften ingår snöröjning, uppvärmning genom fjärrvärme, sophämtning, garage samt kabeltv grundutbudet.
Tillkommande kostnader
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Tomträttsavgäld
SEK 14,800 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,491,000
Byggnadsvärde
SEK 914,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,099,710
Tomt
Areal
189 kvm
Tomttyp
Kuperad trädgårdstomt
Planbestämmelser
Ekliden mm
Stadsplan, beslutad
Datum: 1963-05-06

Ekliden t 2-80
Tomtindelning, beslutad
Datum: 1964-08-05
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Ekliden GA:2

Karta

Farsta Farsta

Ekshäradsgatan 124

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg