190
MEDCBBF1E8071C749F58662AE5EEEA442B5

Såld!

Vällingby Centrum, Vällingby

Vittangigatan 10


Såld!
Slutpris: SEK 2,110,000

Ansvarig mäklare

Nu säljer föreningen denna fina 2:a med tilltalande planlösning. Lägenheten är otroligt ljus tack vare ljusinsläppet från fönster i tre väderstreck. Den inglasade balkongen utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Vardagsrummet har plats för både soffhörna och matplats. Sovrummet är väl tilltaget och inbjuder till lugn och ro. Charmigt kök och stambytt badrum. Den rymliga klädkammaren har plats för det mesta, dessutom finns ett källarförråd. Här bor du bekvämt intill centrum och du slipper trappor tack vare hissen i huset. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen.

Om området

I Vällingby finns ett stort utbud av butiker, all tänkbar service, t-bana och bussar. I närheten finns även fina grönområden och Mälarens vackra strand med bad och båtplatser.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,526 Inkl. värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea58 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer784
Byggår1953
Driftskostnad450 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning
Info från föreningen
Föreningens hemsida

Bilder

Vacker vy

Utsikt mot Vällingby centrum

Fönster i två väderstreck

Vardagsrummet har vackert parkettgolv

Väl tilltaget vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Redan när du kliver innanför ytterdörren möts du av ljusinsläppet från vardagsrummets fönsterpartier. Väggarna pryds av ljusa tapeter och på golvet ligger en plastmatta. En hatthylla och en inbyggd dubbelgarderob ger plats för ytterkläder. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

KLÄDKAMMARE
Väl tilltagen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter i anslutning till hallen. Väggarna är vitmålade och på golvet finner du en plastmatta. Inrett med två linneskåp och väggfasta hyllor.

VARDAGSRUM
Ett underbart rum med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen. Originalparkett på golvet och ljusa tapetserade väggar.

SOVRUM
Sovrummet har bra storlek och ingång från både köket och från vardagsrummet. Här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord. Gröna tapeter på väggarna och en plastmatta på golvet.

KÖK
Ett gediget originalkök med mycket förvaringsutrymme och bra arbetsytor. Vita skåpluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk samt bänkskivor i laminat och fanér. Utrustat med en kombinerad kyl/frys (2017), spis (2004) och kolfilterfläkt från Electrolux. Väggarna är delvis vitmålade och delvis tapetserade. På golvet ligger en plastmatta. Trevligt med ett stort fönster över diskbänken. Köket erbjuder även matplats för 3-4 personer.

BADRUM
Stambytt badrum med ett vitt klinkergolv och den nedre delen av väggarna är klädda i grönt kakel, den övre delen i vitt. Utrustat med en dusch med duschväggar, vägghängd wc, tvättställ, badrumsskåp och ett vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin, väggfast tvättställning finns.
Antal rum
2 rum
Boarea
58 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av null, hiss finns
Avgift
SEK 3,526 Inkl. värme och vatten
Driftskostnad
SEK 5,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 1,200
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.13036 %
Byggnad
Byggnadsår
1953
Uppvärmning
Bergvärme och återvinning från F-ventilation via värmeväxlare
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.
Förening
Namn
Brf Ritlaget 3
Om föreningen
Brf Ritlaget 3 omfattar tre höghus med adresserna Vittangigatan 10, 16 och 20. I husen finns 117 lägenheter och 2 lokaler. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen när de säljs, i dagsläget finns 18 hyresrätter kvar. Du når föreningen på mail styrelsen@brfritlaget3.se. Besök gärna föreningens hemsida, www.brfritlaget3.se.

HSB sköter den ekonomiska förvaltningen, vid årsskiftet tar Storholmen Förvaltning över. Överlåtelseavgiften är på 1 163 kr och pantsättningsavgiften 465 kr, dessa betalas av köparen.

I föreningen så kan man antingen beställa ComHem, eller fiber från olika leverantörer via Zitius. För att se vilka alternativ man har för fiber kan man gå till Zitius beställningsportal qmarket.se. Observera att inte alla lägenheter har en fiberkonverterare och det är bostadsrättsinnehavaren som får stå för en eventuell installation av sådan.

Ett gemensamt bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring, så detta behövs inte i den egna hemförsäkringen.

Föreningen har ett gemensamt bygglov för inglasning av balkong, detta innebär att du som bostadsrättsägare ska ansöka om bygglov direkt till styrelsen.

Utförda renoveringar/åtgärder:
2019 Byte av alla föreningens fönster och balkongdörrar. Alla fönster har persienner.
2019 Utbyte av inpasseringssystem i portarna och bokningssystemet
2019 Relining av dagvattenrören
2017 Ny LED belysning i trapphusen
2016 Uppgradering av tvättstugan med lite nya maskiner
2015 Några nya källarförråd i port 16, nu har alla lägenheter ett eget förråd
2015 Skyddsrumsinspektion och rättning av felaktigheter för godkännande
2015 Spolning av stammar
2014 Takrenoveringar
2014 Installation av bergvärme
2010-2012 Renovering av hissar, målning och tätning av fönster
2003-2006 Fasaderna omputsade
2005 Elinstallationer till och i lägenheterna moderniserade
2005 Alla badrummens yt och tätskikt nya
2005 Vatten och avloppsstammar utbytta
2004 Nya maskiner i tvättstugan
1997 Nyrenoverade balkonger med nya balkongräcken

Karta

Vällingby Centrum Vällingby

Vittangigatan 10

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg