190
MED09F5F5B716EE4E8A8A163AB33F2D34BD

Såld!

Hässelby Strand, Hässelby

Aprikosgatan 33, 4 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,500,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad 3:a i Brf Mirabellen med magisk utsikt ut över Mälaren!

- Inglasad balkong med sjöutsikt
- Stambytt duschrum
- Populär och stabil förening
- Närhet till T-bana, mataffär samt strandpromenad.

Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, välplanerat kök med goda arbetsytor samt helkaklat badrum. Sjöutsikt från samtliga fönster ifrån lägenheten och tack vare den inglasade balkongen kan du njuta av att sitta ute långt in på hösten!

Endast 6 minuter promenadavstånd till tunnelbana och Hässelby strands centrum. Strax nedanför huset ligger Maltesholmsbadet med en fin sandstrand och du bor även granne med Grimsta Naturreservat som erbjuder vackra motionsspår intill Mälaren. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med god ekonomi.

Om området

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.4

Kommunikation

På kort promenadavstånd (ca 300) finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service, bibliotek samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek och bio.

Parkering

70 garageplatser och 144 parkeringsplatser. För närvarande är det kö till samtliga platser. Fri parkering på gatan.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,522 inkl Värme & VA + obl. tillägg om 208 kr Kabel-TV (grundutbud) och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer42
Byggår1957-
Driftskostnad333 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Panoramautsikt

Vardagsrum

Utsikt från matplats

Vardagsrum

WC/Duschrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Förvaring i form av flertalet inbyggda garderober och klädavhängningsplats. Redan här möts man av ljuset från de stora fönsterpartierna från vardagsrummet. Tapetserade väggar och parkettgolv.

WC/DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv, stambytt 2008. Duschhörna med glasdörrar, wc, spegelskåp med belysning och vit kommod. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp.

KÖK
Välplanerat och trivsamt kök med bra arbetsytor. Utrustat med spis, spisfläkt, kyl och frys, diskmaskin samt flertalet skåp och luckor för smidig förvaring. Luckor i trä, ljusgrönt kakel mellan skåp och bänkskivan i trä. I köket har du plats för en trevlig matplats för ca 4 personer med ett välplacerat fönster som ger dig sjöutsikt till middagen!

VARDAGSRUM
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här kan du möblera med en soffgrupp, stor matgrupp samt mediamöbler eller bokhyllor. Utgång till en möblerbar inglasad balkong där man kan njuta av solen och den magiska utsikten ut över Mälaren.

SOVRUM 1
Rogivande rum med plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Från rummet har du ingång till både kök och vardagsrum samt ett fönster där du även här kan njuta av sjöglimt. Tapetserade väggar i röd kulör samt parkettgolv

SOVRUM 2
Lägenheten stora sovrum där du med enkelhet får plats med en stor dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Här finns en garderob för förvaring. Från sovrummet har du den fantastiska utsikten. Ljusa tapeter samt laminatgolv.

INGLASAD BALKONG
Balkong med en magisk utsikt som med enkelhet kan användas långt in på året tack vare inglasningen.
Antal rum
3 rum
Boarea
73 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av null, hiss finns
Avgift
SEK 4,522 inkl Värme & VA + obl. tillägg om 208 kr Kabel-TV (grundutbud) och bredband
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.23724 %
Andel av årsavgiften
0.23713 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1957-
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 11/18/2010
Energiprestanda
114 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten tillhör ett förråd och en matkällare.
Förening
Namn
Mirabellen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Organisationsform
Bostadsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,593 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 683

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Aprikosgatan 33, 4 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg