190
MED7BD2AD63BFE94A93B4EFD0F6D896FEC4

Såld!

Hässelby, Hässelby

Förridargränd 11


Såld!
Slutpris: SEK 3,630,000

Ansvarig mäklare

POPULÄRA FÖRRIDARGRÄND !

- Friköpt tomt
- Garage i länga
- Trevlig och smart planlösning
- Södervänd trädgård
- Familjeidyll med promenadavstånd till T-bana samt Hässelby IP

Välkomna till ett trevligt radhus i Hässelby som har totalrenoverats.

Friköpta 50-tals radhus om 5 rum och kök. Smart planlösning i 4 halvplan. Ljuset flödar in i vardagsrummet på övre plan tack vare ett stort fönsterparti. Kök med anslutande matplats. 3-4 sovrum.
Lättskött och fin trädgårdstomt med planteringar och buskar. Framsidan av tomten badar i solljus tack vara nästan rakt söderläge. Baksidan av tomten har ett lugnt och fint läge mot promenadväg. Garage i länga hör till huset.

Här bor ni med närhet till tunnelbana, närservice och fina grönområden!

Om området

Närhet till flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig en fin strandpromenad. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det ca 800 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga och fri parkering på gatan.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea94 kvm
Biarea23 kvm
Tomtarea747 kvm
Byggår1957
Driftskostnad2,102 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Förridargräd 11
HGS-Info-blad-2-2018
Besiktningsutlåtande Förridargränd 11.pd
Samfällighetens hemsida
Mäklarens mailadress

Bilder

Högt i tak

Förridargränd 11

Vardagsrum

Detaljbild kök

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I Hässelby Gårds Samfällighetsförening ingår 487 radhus. Samfälligheten svarar för underhåll och reparation av följande gemensamhetsanläggningar:
- Vattenrör för kallvatten med avstängningsventiler från anslutningen till allmänna vattenledningsnätet t.o.m. avstängningsventilen före vattenmätaren i varje radhus
- Rör för avloppsvatten från anslutningen till allmänna avloppsnätet till underkanten av bottenbjälklaget/bottenplattan i varje radhus
- Rör för dagvatten från anslutning till allmänna nätet till den gemensamma dagbrunnen för respektive radhuslänga
- Elektriska kablar/säkringsskåp/säkringar från anslutning till allmänna elnätet fram till elmätaren i varje radhus.
Samfällighetens hemsida: http://www.hbgsamfall.info.tm


ENTRÉ
Välkomnande entré med trädgård och solig altan i söderläge. Den vackra ytterdörren med sidofönster i färgat glas leder dig in till ett varmt hem med perfekta sällskapsytor. Goda avhängningsmöjligheter intill dörren samt plats för garderob och hatthylla för ytterligare förvaring. Slitstarkt klinker och vitmålade väggar.

KÖK
Ljust och luftigt kök med goda arbetsytor och bra förvaring i skåp och hyllor. Vit skåpsinredning, vitt kaklat stänkskydd och en exklusiv spisfläkt i svart som snyggt bryter av med den resterande omgivningen. Köket från Kitchn är även utrustat med keramikhäll, ugn från BOSCH och diskmaskin från GRAM. Stora vackra fönsterpartier som släpper in dagsljus och elementskydd i en vit kulör. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Stiligt badrum med vitt kakel och grått klinker. Badrummet är utrustat med en snygg kommod, duschhörna med glasvägg och vägghängd wc. I badrummet finns även en tvättmaskin och ett frostat vädringsfönster. Infällda spotlights i taket.

ARBETSRUM
En halv trappa ner finns ett perfekt extra rum med plats för kontorsmöbler och diverse. Vitmålade väggar, parkettgolv och elementskydd.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med möjlighet till att sätta upp praktiska förvaringssystem. Vitmålade väggar och parkettgolv.

MASTER BEDROOM
En halv trappa upp från entréplan finner man master bedroom med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Mysigt sovrum med grönskande utsikt. Plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en vitlaserad parkett.

GÄST-WC
Helkaklad gäst-wc med marockanska influenser och golvvärme. Fint ljusinsläpp från det högt uppsatta vädringsfönstret. Interiören består av ett tvättställ, wc, och spegel.

VARDAGSRUM
Högst upp i huset ligger det rymliga vardagsrummet med fin takhöjd och stora fönster. Här finns plats för ett flertal olika möblemang med sittgrupp, mediamöbler och bokhyllor. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela huset. Utgång till balkongen som är inskjuten i fasadlivet. Elementskydd.

SOVRUM
Sovrum med fri utsikt mot framsidan. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord med mera. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad parkett.
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
94 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
23 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus med brutna våningsplan
Byggnadsår
1957
Uppvärmning
Elpanna till vattenburen el + luftvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 5/2/2018
Energiklass
F
Energiprestanda
115 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
krypgrund och betongplatta
Grundmur
Betonghålsten och blå lättbetong
Stomme
Trä + blå lättbetong
fasad
Trä och eternit
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Avskildheten 6
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 25,222 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 2,842
Uppvärming
SEK 17,765
Renhållning
SEK 2,615
Övrigt
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Övriga kostnader avser avgift för garage i länga.

Kostnad för försäkring tillkommer.
Röranalys har nu startat rörförnyelsen av de resterande huslängorna. Preliminärt 2020/2021 kommer det påbörjas i fastigheten. Mer information om detta finns på föreningens hemsida, http://hbgsamfall.info.tm.

Samfällighetsavgift tillkommer på 1200kr /månad.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,591,000
Byggnadsvärde
SEK 497,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 5,800,000
Tomt
Areal
747 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Grönskande trädgårdstomt med planteringar och buskar. Här finns bland annat tulpaner och hyacinter. Framsidan av tomten badar i solljus tack vara nästan rakt söderläge. Baksidan av tomten har ett lugnt och fint läge mot promenadväg.
Planbestämmelser
Ändring Av Dp (2017-08-16) Stadsplan (1969-11-14)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Villa(2 st)
Last: Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73.2

Karta

Hässelby Hässelby

Förridargränd 11

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg