190
MEDE0FBB246C36848EA8FB72D23C81C2278

Såld!

Hässelby Strand,

Mirabellbacken 7


Såld!
Slutpris: SEK 1,835,000

Ansvarig mäklare

Vid Mälaren finner ni denna läckra 1,5:a i hjärtat av Hässelby Strand!
- Renoverat kök
- Stambytt badrum
- Balkong i söderläge
- 450 m till tunnelbanans gröna linje
- 150 m till Maltesholmsbadet
- Populär förening

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby strandbad och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Närhet till Grimsta och Hässelby IP.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Parkering

Utanför porten finns fri parkering (7-dygns parkering) samt längs gatan på Mirabellbacken. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,600 inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea41 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer220
Byggår1957

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
En trevlig hall med mörkt klinkergolv välkomnar er in i denna mysiga lägenhet. Här finns platsbyggt förvaringsskåp och klädhängare. Väggarna är genomgående vitmålade i lägenheten.

VARDAGSRUM
Väldisponerad yta med stor gardareb med gott om utrymme för den större soffgruppen. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp med insynsfri utsikt. Väggarna är målade i en ljus ton som går fint mot ekparketten.

SOVALKOV
Mysigt rum med spotlights och gardiner för att avskärma sovalkoven från vardagsrummet.

BALKONG
Balkong i söderläge med trätrall.

KÖK
Stort kök renoverat 2014 med utrymme för matplats. Här finns kyl/frys (BOSCH), ugn och spishäll (Electrolux) samt inbyggd micro från Gorenje. Goda förvaringsmöjligheter i de många köksskåpen.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt med gråa detaljer. Stambytt 2005. Klinkergolvet går i en grå ton. Badrummet är utrustat med dusch, WC, spegelskåp. Det är även förberett för tvättmaskin/tvättpelare.
Antal rum
1 rum
Boarea
41 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,600 inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Andel i föreningen
0.13012 %
Andel av årsavgiften
0.13006 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1957
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Övrigt
Förråd finns i samma port, samt ett mindre matförråd i källaren.
Under 2009 installerades fiberkabel till samtliga lägeheter via Ownit. Via denna fiberkabel erbjuds höghastighets bredband, digital tv samt digital telefoni.
Abonnemang tecknas med Ownit.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd om ca 3-4 kvm på samma våningsplan samt mindre matkällare.
Förening
Namn
Mirabellen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Organisationsform
Bostadsforening
Överlåtelseavgift
SEK 1,593 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 683

Karta

Hässelby Strand

Mirabellbacken 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg