190
MED47201414C8054E74BEC9E5B1A82AF26D

Såld!

Hässelby Strand, Hässelby

Maltesholmsvägen 165, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Accepterat pris! En av Hässelbys största bostadsrätter på hela 112 kvm fördelade på 5 rum och kök. Med balkong i söderläge och sjöglimt kan ni koppla av och njuta av härliga sommardagar i en trygg förening med mycket bra ekonomi. Denna exklusiva lägenhet erbjuder många fina attribut som ett modernt kök, stambytt badrum och stora härliga sällskapsytor med marmorgolv.

Alldeles bredvid föreningen finner ni stora grönområden och motionsspår i Grimsta naturreservat samt Maltesholmsbadet och ett flertal småbåtshamnar för dig med drömmen om en egen båt. Endast 7 minuters promenad till tunnelbanan. Intill Hässelby Strands centrum ligger Maltesholmsskolan för årskurs 1-6 och på andra sidan centrumet ligger Internationella Engelska Skolan för årskurs 4-9.

Ett gyllene tillfälle som sällan ges, missa inte denna underbara lägenhet med ett exceptionellt bra läge!

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,910 inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea112 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer428 (SKV 1101)
Byggår1959
Driftskostnad572 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Nyrenoverat kök

Köket är fullt utrustat med väldisponerade ytor

Härliga sällskapsytor

Vardagsrum/Matrum

Du välkomnas in av en rymlig hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med golv av Carrara marmor och vita tapetserade väggar. Här finns också en dubbelgarderob som praktiskt gömmer undan dina ytterkläder samt städskåp.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet med stora ljusa kakelplattor och grått klinkergolv. Fönstret ger badrummet ett fint ljusinsläpp. Mycket gott om förvaringsmöjligheter för dina hygienartiklar och handdukar i tvättställskommod, spegelskåp och ytterligare badrumsskåp. Här finns även en wc, dusch med svängbara duschväggar samt tvättmaskin från LG.

VARDAGSRUM & MATPLATS
I en numera öppen planlösning ligger vardagsrummet och matplatsen som erbjuder stora härliga sällskapsytor. Golvet är genomgående i dessa rum i Carrara marmor med behaglig golvvärme och väggarna är målade i en fin grå nyans. Flera stora fönsterpartier längs ena kortsidan samt utgången till balkongen ger ett rikligt ljusinsläpp som skapar rymd och ljus. För dig som önskar ett fjärde sovrum går det enkelt att lösa.

KÖK
Nytt modernt kök med neutrala färger och materialval. Ytorna är smart disponerade för att göra matlagningen till ett nöje. Köket är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt utförande från IKEA. Fullstor kyl och frys, inbyggd mikro och varmluftsugn, integrerad diskmaskin och inbyggd köksfläkt. Induktionshäll från Bosch. köksluckor i vitt utförande och över arbetsbänkarna i laminat sitter glas- och stenmosaik i grått och svart. På golvet ligger mörkgrått klinker och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Här ligger samma fina marmorgolv som i vardagsrummet och väggarna pryds av vita tapeter. Rummet har ingång från köket och från vardagsrummet. Alla sovrummen har en bra storlek med plats för dubbelsäng.

KLÄDKAMMARE
Intill sovrum 1 ligger en klädkammare som erbjuder smart förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum 2 och 3 ligger vägg i vägg och nås från hallen. Här finner du en ny fin garderobsvägg med skjutdörrar. På golvet ligger laminat och väggarna är målade i en beige kulör.

SOVRUM 3
Det sista sovrummet har fem stycken platsbyggda garderober, laminatgolv och vitmålade väggar.
Antal rum
5 rum
Boarea
112 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 5,910 inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Driftskostnad
SEK 6,869 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,200
Försäkring
SEK 1,669
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
0.32275 %
Andel av årsavgiften
0.3226 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/17/2010
Energiprestanda
152 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt
Föreningen planerar för ett byte av samtliga hissar och tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd.

Renoveringar 2017
- Nytt kök med nya vitvaror och klinkergolv
- Ny garderobsvägg med skjutdörrar i ett av sovrummen
- Nymålat i vardagsrummet, matrummet och två av sovrummen
- Nytt golv i två sovrum
- Ny tvättställskommod, spegelskåp, väggskåp och duschväggar i badrummet
Förening
Namn
Mirabellen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Organisationsform
Bostadsforening
Överlåtelseavgift
SEK 1,593 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 683

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Maltesholmsvägen 165, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg